Цитирай Първоначално написано от RaZzer
Има голяма вероятност да те харесва, но все пак никой не може да ти каже със сигурност само по погледите и усмивките...

Почни да го заговаряш, поопознайте се и ще си проличи.
Добро разсъждение

Аз съм в подобна ситуация в напреднал стадий.Едно момче на плажа не спира да ме зяпа ала бала усмихва ми се и всеки път като ме види: "здравей" на мен започна да ми писва,чесно казано Аз имам интуицията,че ме харесва,но веднъж му казах "защо не дойдеш при нас да не си сам" (той беше сам и имаше 2 хавлии до него) и той каза:"аз съм с компания" Учудих се,че ми отказа бях изумена един приятел ми каза,че явно му има нещо,че ми е отказал както и да е веднъж го видях в центъра с приятели бяхме и двамата и понеже той е глупак и не се сеща да ме покани да излезем някаде и въобще освен типичното за него "здравей"(и се ухилва с чаровната усмивка ) нищо не ми казва,аз реших да го помоля да дойде с нас,и отивам аз и "абе вие защо не дойдете с нас отиваме към гарата и после някаде на разходка" и те първо се съгласиха после минаха 5 6 крачки "ми ние ще ходим по магазините" единия дето за пръв път го виждам каза "може би някой друг път" (много странно ще кажеш че се интересувам от него) и едната ми фр каза,че той е казал "на плажа ще се разберем" обаче на плажа не го отразих ся чакам той да дойде при мен

Така,че погледите и усмивките винаги означават нещо.Може да е учтивост,но в повечето случай е симпатия към даден човек,пък и той усмихва ли се на приятелките ти-едва ли!Само на теб?!Замисли се над това,едва ли е нищо