.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Ужас ;(

До колкото аз знам не е хубаво да се прави секс докато си в цикъл защото 1 вид "мръсната" кръв се връща и може да се получи инфекция.

Няколко пъти ми се е случвало да правя секс докато съм в цикъл и винаги ми е било много по-яко от обикновенно. Но след като на теб не ти е било приятно си могла да реагираш по много начини и той да спре. И приятелат ми е 86 кг аз съм 50кг ама като му кажа, че не искам значи е закон. Научи си го просто, че такива своеволия не вървят.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Махай го!!!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

абе хора ошашавили сте се като бабичка в тролейбус... я по-спокойно! ако се прегледате и 2мата и ви няма нищо няма кфо да се шашкате, само факта че ти не си искала а той го е напрайл е малко досаден ... 1во някои мъже имат слабост към жените в цикъл тъй като им е любопитно дали е яко ... 2ро не сте на концерт на Eminem - може да те чува явно не си му казала като хората да спре... в крайна сметка като не ти е било на кеф мойше да му забийш един или както казаха в един преден коментар да му стиснеш новоузрелите ябълки... само си го представям
    Филма си върви...
    -Аааа ама тя му е сестра пък той сега я целуна и тя стана гей вампир
    -И като говорим за кръв...
    -О не моля те недей ... не не ... да ... о да да да ДА! ... защо забога го направи сега ше трябва да пиша във форума за това... *бам по топките*
    -

Цитирай Първоначално написано от rumcho
    мм... според мен ако ти беше толкова гадно щеше да го спреш ...(това е лично мое мнение) пък и не е като да та е изнасилил или нещо такова ... аз лично не го виждам т'ва като голям проблем....
    Да,и аз мисля така..можеше да му кажеш нещо ил ида го бутнеш,да се дръпнеш....

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Djanny
    Махай го!!!
    Бебето ли?

Ако някой ме докосне по време на цикал отдолу после.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Голям проблем, няма що..
    Толкова ли не можа да му кажеш, че не искаш да правите секс и да спре, той едва ли ще продължи.. И как пък не усети на къде отиват нещата? Да не си спала, а той да е действал?
    Не виждам проблем в цялата работа. Искало му се е и това е. Ако ти не си искала щеше да му го покажеш много ясно и той да спре, така че ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Маняк ...
    Който иска да пишееее

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Голям проблем, няма що..
    Толкова ли не можа да му кажеш, че не искаш да правите секс и да спре, той едва ли ще продължи.. И как пък не усети на къде отиват нещата? Да не си спала, а той да е действал?
    Не виждам проблем в цялата работа. Искало му се е и това е. Ако ти не си искала щеше да му го покажеш много ясно и той да спре, така че ..
    +1

*Стар ник - sladkata_bebz

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от martini
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Голям проблем, няма що..
    +1
    +100

аз редовно си "колим прасето" ако мога така да го кажа ...
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си