- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужас ;(
До колкото аз знам не е хубаво да се прави секс докато си в цикъл защото 1 вид "мръсната" кръв се връща и може да се получи инфекция.
Няколко пъти ми се е случвало да правя секс докато съм в цикъл и винаги ми е било много по-яко от обикновенно. Но след като на теб не ти е било приятно си могла да реагираш по много начини и той да спре. И приятелат ми е 86 кг аз съм 50кг ама като му кажа, че не искам значи е закон. Научи си го просто, че такива своеволия не вървят.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Махай го!!!
абе хора ошашавили сте се като бабичка в тролейбус... я по-спокойно! ако се прегледате и 2мата и ви няма нищо няма кфо да се шашкате, само факта че ти не си искала а той го е напрайл е малко досаден ... 1во някои мъже имат слабост към жените в цикъл тъй като им е любопитно дали е яко ... 2ро не сте на концерт на Eminem - може да те чува явно не си му казала като хората да спре... в крайна сметка като не ти е било на кеф мойше да му забийш един или както казаха в един преден коментар да му стиснеш новоузрелите ябълки... само си го представям
Филма си върви...
-Аааа ама тя му е сестра пък той сега я целуна и тя стана гей вампир
-И като говорим за кръв...
-О не моля те недей ... не не ... да ... о да да да ДА! ... защо забога го направи сега ше трябва да пиша във форума за това... *бам по топките*
-![]()
![]()
![]()
Да,и аз мисля така..можеше да му кажеш нещо ил ида го бутнеш,да се дръпнеш....Първоначално написано от rumcho
Бебето ли?Първоначално написано от Djanny
![]()
![]()
Ако някой ме докосне по време на цикал отдолу после.![]()
![]()
![]()
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Голям проблем, няма що..![]()
Толкова ли не можа да му кажеш, че не искаш да правите секс и да спре, той едва ли ще продължи.. И как пък не усети на къде отиват нещата? Да не си спала, а той да е действал?![]()
Не виждам проблем в цялата работа. Искало му се е и това е. Ако ти не си искала щеше да му го покажеш много ясно и той да спре, така че ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Маняк ...
Който иска да пишееее
леле
+100Първоначално написано от martini
аз редовно си "колим прасето" ако мога така да го кажа ...![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg