- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щръкнали уши или да ги изправя ?
Здравейте. В рода има няколко човека с щръкнали уши, аз съм един от тях. В момента ми предлагат да си ги изправя и съм под страхотна дилема. От една страна често ми е било неудобно заради тях, не мога да се постригвам късо, защото прекалено бие на очи, по фронтални снимки изглеждам странно; от друга страна попринцип съм уж доста симпатичен () и някои приятели ми казват, че в щръкналите уши ми било чара. Почти всички смятат, че ще бъде по-добре да си ги изправя, но съм разколебан от аргументите на малкото, които твърдят, че ще си изгубя индивидуалността и чара. Какво е вашето мнение относно щръкналите уши на момче и честното ви мнение как да постъпя ?
P.S. Не харесвам аргумента "това ти е дала природата", защото по същата логика не трябва да си режем ноктите.![]()
всъщност ако живеехме, както са живяли хората преди 10к години, нямаше да има нужда да си режем ноктитешото са се използвали и са се изтърквали и чупели постоянно
може да вкараш снимка, но понякога наистина чара на 1 човек е в нещо, което не е прието за красиво![]()
твоя воля, аз ако бях нямаше да се променям
о не знам,но като го видя онзи новинара по BTV с ушите и яко ме напушва на смях.И той е симпатяга,но пък какво ухо вади.OMG.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И аз съм с щръкнали ушиМайка ми мисли,че е защото с едното ухо не чувам ии те сами някак си са се преместили и са щръкнали нзз
. Гадно е и на мен ми предлага майка,но и аз като теб се чудя
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от hackberry
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ако не ще ти ги изкривим както са били преди![]()
Първоначално написано от GaBiIi__
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Оперативно.
Както казаха - оперативно. Местна упойка, час и половина процедура и носене на лента за уши известно време след това - поне така ще е при мен.Първоначално написано от pale4ka
Изправяне на уши?Как звучи само... Ако ще се почувстваш по-добре давай. Аз имам един познат дето има щръкнали уши и е голям сладур
Честно!
Абе ей я ся стига с тия глупости...остави си ушичките на миратова наистина си е чар според мен и е глупаво да постъпваш така
Е,сложи снимка да добием представа,де.
Имах един бивш съученик,който е с такива уши,но е чаровен.
А споменаха тоя от новините-Е,к'во?Голям си е сладур.Мен ми харесва.
Според мен не трябва да го правиш,но твоя воля.Ако тоооолкова много те притесняват ушите-давай.
EarthShaker
МнениеПуснато на: Съб Юли 25, 2009 8:04 pm Заглавие:
щом има момент на колебание... заеби
![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
аз ако бях щях си ги напрая нормални...ама ако не са мн щръкнали недей,имах един съучиник дет му бяха кат на слон...и имаше големи устни и не беше мноо яко
![]()
Пластичната хирургия ще ти свърши работа, другия вариант е да попиеш някое друго шише водка/ракия и някои да ги понастрои с ножа малко, докато не приемат желаната форма. После тураш един капут на главата и седиш с него, докато не позараснат и укрепнат. Ще си спестиш доооста парички от операцията.А резултата съм сигурен, че ще е задоволителен. Само малко трябва да се клъцнат отзад в основата/носещата констукция. Лека нивелация и си имаш чисто нови уши.
![]()
Давам 2 свои снимки - фронтално МРАЗЯ да се снимам именно заради ушите си, затова и фотосите, както се казва, не са ме запаметили в най-добра светлина![]()
[/img]
след снимките си смених мнението![]()
нидей ..