- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щръкнали уши или да ги изправя ?
Абе верно...според мен някак ти отиват като видях на снимките,в смисъл не са нещо,което изглежда не на място.
Със и без - и в двата начина ще си изглеждаш добре
(дано не е прозвучало леко така)
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Абе не са някво гадно щръкнали.. А и не са големи от това което виждам.. даже са малкиОпитай се някак си да си ги дръпнеш така че да не са щръкнали и виж дали ще се харесаш повече..
Ако наистина ти е някакъв сериозен комплекс оправи ги .. но иначе това си ти.. на мен ще ми е жал да се променя до такава степен..
Аз колко време се чудя преди да се пострижа всеки път а какво остава ако трябва да правя нещо такова.. Помисли добре, но не мисля че имаш голяма нужда..
![]()
Като плюшена мишка си![]()
*в добрия смисъл
Хиххи , симпатично е така , някак сладко е![]()
НО според мен и с прибрани ушички ще изглеждаш добре.
Аз викам ако ще ти се подобри самочувствието ако ги оправиш - давай
Ти си си и без това чаровен , не вярвам че едните уши , и ще ти се махне чара тотално![]()
Точно! И аз съм на това менниеПървоначално написано от BlackWings
LastFM
А какви са цените на подобен вид операции ?
Someone somewhere is made for you !
От 800 до 2000 ... зависи при кой пластичен хирург.Но няма голяма разлика в качеството,тъй като мнгоо известни хирурзи работят на по-ниска цена от "новобранците",както и обратното.Първоначално написано от TheCinderella
LastFM
и аз имам такъв проблем ама при мене май си е смешно немога да дам снимка първото ,че някой ще умре от смях и второ няма как да се снимам сега и да я кача ,но мен проблема ми ще е след това ще изглеждам като тотално друг човек и ще ми е трудно да обеснявам на хората защо съм го направил
НЕ НЕ и НЕ
така си си супер!!!![]()
Супер симпатяга си, да НЕ си си пипнал ушите!!! :P
А и дочух тука нещо за новинарчето от БТВ с готините уши.. алоо няма такъв сладуранда не чувам обиди
![]()
Мойте бяхаВ момента съм много доволна от ушите си
Но ако все пак си решил не е нищо страшно![]()
мн си секси. ща боцна
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Супер си така![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
По-добре недей.Всички са те възприели така...как изведнъж ще се промениш.....
Преди да пусна темата силно клонях към коригиране, заради някои мнения почнах да се разколебавам ....
Там е работата, че заминавам да уча в чужбина и тепърва ще правя много нови запознанства. А се надявам добрите ми приятели тук да не ме "изоставят" след подобна процедураПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Еее сладур си няма смисъл да ги изправяшНо избора си е твой не бива да слушаш другите!
Хмм..та те нали са ти приятели заради самия тебличността ти) а не заради ушите ти...Попитай ги дали те подкрепят в това начинание...и все пак не мисля,че ще те изоставят.Явно се срамуваш като се запознаваш с някой,какво впечатление оставяш у него...Незнам помисли си,но според мен не е неопходимо да лягаш под ножа.Въпроса е ти как би се чувствал по-добре....
аз не мога да разбера тия дето казвате,че тва било чар?!
се едно един голям нос да е чар?!
при положение,че имаш възможност да ги оправиш,ги оправи
Всичко може да е чар... Зависи ти как гледаш на нещата.Първоначално написано от hackberry
Точно леко щръкналите му уши го правят още по-симпатичен. (е,лично мнение)
Щръкналите уши са музикални. : ) и моите са такива, ама съм свикнала с тях, даже си ги харесвам. (sun)
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Информативно: реших да си ги "изправя". В събота бе операцията, беше ми много забавно, никаква болка. По думите на целия екип е станало перфектно, но няма как аз да преценя, докато не махна тюрбана от бинт - в събота. Най-голямото неудобство - не мога да спя по гръб и се мъча през нощитеСтискайте палци
![]()
ебати якото, сериозно
не ги пипай, мен ме кефят, ама то не е важно на мен да ми харесват де ;/
оо, невероятни са
т'ва е ебати чара, отиват ти
П.С. Усмихна ме.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
а, ти си ги пипнал, жалко ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.