- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Щръкнали уши или да ги изправя ?
НЕееееее ;( ушитееее....Първоначално написано от TOM_BOMBANDIL
еххх... ще ми е тъжно,но...щом така се чувстваш по-добре![]()
Успех с новите ушивсе си си симпатяга
![]()
Сега и да са му отивали,то какво ще е като стане на 30-40г![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
И на мен едното ми ухо е клепнало ... много ме дразни и ми е некомфортно да ходя на опашкаВидях, че цената на операцията е около 900 лева. Болезнена ли е ? Има ли и друго решение ?
Чар е да имаш една бенка (не огромно петно на бузата или пък 579125719 лунички), да имаш красива усмивка (но не от онзи тип с 2 см разстояние на двата предни зъба, нито пък криви зъби), да имаш естествено къдрава коса (не някаква бучава). Щръкналите уши според мен не са никакъв чар, най-добрата ми приятелка е с щръкнали уши и много добре знае, че няма да я лъжа и успокоявам, като ѝ казвам, че не се личи или че не е грозно. Приемам си я такава каквато е, но тя и без това май ще се подложи на такава операция, така че ще се радвам за нея. Защо когато нещо, което ти е комплекс и имаш възможност да го отстраниш,не го правиш и вместо това се интересуваш от мнението на другите? Все пак това са твоите уши, нали е най-важното ти да ги харесваш?!
edit: После видях, че си се подложил на операцията. Браво, желая ти бързо възстановяване. (:
Последно редактирано от FuckingFreak : 12-12-2011 на 16:19
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Операцията се прави с месна упойка като и мине действието има известна болка, но не е кой знае какво. Е разбира се границата на болката на всеки човек е различна. Щом е едното ти ухо предолагам, че ще ти вземат по-малка сума. И май няма друго решение или поне не съм запозната с таковаако има още нещо питай на лично преди две години и половина преживях такава операция
![]()
За щръкнали уши няма друга решение, освен ест. операция. Някъде правят и с местна упойка, на други места с пълна, но смата операция е кратка. То зависи и от ушите, де.. Ако съвсем малко дете може да носи лента, но от медицинска гледна точка не се препоръчва, а и в 90% от случаите е до ген.
познавам две момчета дето са с штръкнали уши и двамата са големи пичове, даже една от моя клас е така и е мн красива..ако те подтискат и ти пречат си ги оправи ;п
Недей!!![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
2009 година .
Hostis Honori Invidia