.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TOM_BOMBANDIL
    Информативно: реших да си ги "изправя". В събота бе операцията, беше ми много забавно, никаква болка. По думите на целия екип е станало перфектно, но няма как аз да преценя, докато не махна тюрбана от бинт - в събота. Най-голямото неудобство - не мога да спя по гръб и се мъча през нощите Стискайте палци
    НЕееееее ;( ушитееее....

еххх... ще ми е тъжно,но...щом така се чувстваш по-добре
    Успех с новите уши все си си симпатяга

Голям фен Аватара на joannalof
    Сега и да са му отивали,то какво ще е като стане на 30-40г
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

И на мен едното ми ухо е клепнало ... много ме дразни и ми е некомфортно да ходя на опашка Видях, че цената на операцията е около 900 лева. Болезнена ли е ? Има ли и друго решение ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Чар е да имаш една бенка (не огромно петно на бузата или пък 579125719 лунички), да имаш красива усмивка (но не от онзи тип с 2 см разстояние на двата предни зъба, нито пък криви зъби), да имаш естествено къдрава коса (не някаква бучава). Щръкналите уши според мен не са никакъв чар, най-добрата ми приятелка е с щръкнали уши и много добре знае, че няма да я лъжа и успокоявам, като ѝ казвам, че не се личи или че не е грозно. Приемам си я такава каквато е, но тя и без това май ще се подложи на такава операция, така че ще се радвам за нея. Защо когато нещо, което ти е комплекс и имаш възможност да го отстраниш,не го правиш и вместо това се интересуваш от мнението на другите? Все пак това са твоите уши, нали е най-важното ти да ги харесваш?!

edit: После видях, че си се подложил на операцията. Браво, желая ти бързо възстановяване. (:
    Последно редактирано от FuckingFreak : 12-12-2011 на 16:19
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Nik0llka Виж мнението
    И на мен едното ми ухо е клепнало ... много ме дразни и ми е некомфортно да ходя на опашка Видях, че цената на операцията е около 900 лева. Болезнена ли е ? Има ли и друго решение ?
    Операцията се прави с месна упойка като и мине действието има известна болка, но не е кой знае какво. Е разбира се границата на болката на всеки човек е различна. Щом е едното ти ухо предолагам, че ще ти вземат по-малка сума. И май няма друго решение или поне не съм запозната с такова ако има още нещо питай на лично преди две години и половина преживях такава операция

Повече от фен
    За щръкнали уши няма друга решение, освен ест. операция. Някъде правят и с местна упойка, на други места с пълна, но смата операция е кратка. То зависи и от ушите, де.. Ако съвсем малко дете може да носи лента, но от медицинска гледна точка не се препоръчва, а и в 90% от случаите е до ген.

познавам две момчета дето са с штръкнали уши и двамата са големи пичове, даже една от моя клас е така и е мн красива..ако те подтискат и ти пречат си ги оправи ;п

Голям фен Аватара на smilelady
    Недей!!
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2009 година .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си