.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 193

Защо жените сте такиваа ве....

Деба начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов търсите я ревете за тоя и за оня... и накрая като я намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??Еби му майката и живот.. А иначе едно момче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с него... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... еби му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко мъжа да е боклук за да го уважавате и обичате..
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    жека успокой топката брат

Ами да ти кажа огледай се в огледалото - мъжете и те са така!Малко са изключенията
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от haritov
    жека успокой топката брат
    Kvo da q uspokoq znaesh kak e... naprao mi idva da gi izrina sichkite.. shtoto koq ot koq neznaqt kollko ushi imat po gllavata...
    <-----<<<< ME

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Ами да ти кажа огледай се в огледалото - мъжете и те са така!Малко са изключенията
    Не е така... напоследък все повече се убеждавам, че ако едно момче знае, че момичето до него е сериозно и искат да надграждат връзката си и да вървят напред - никога няма да почне безпричинно да се дърпа и да се отчуждава...

Естествено, има и такива, които им е кеф да разиграват, ама според мен тези момчета са по-малко от момичетата...

Супер фен Аватара на l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Има нещо вярно, ама както каза - има и изключения. Не се отчайвай!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Момиче
    Д**а начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов(секс може би) търсите я ревете за тая и за оная... и накрая като я(го(секса)) намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момиче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??е** му майката и живот.. А иначе едно момиче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с нея... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... е** му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко жената да е боклук за да го уважавате и обичате..
    Позната история а?!

Qvno tva mi e problema che sum izkluchenie i sum izkluchitelen i mn skromen.. xD
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    Mnogo prav.... !!!!
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от JekoV

Qvno tva mi e problema che sum izkluchenie i sum izkluchitelen i mn skromen.. xD
    Именно,аз не съм казала,че не си изключение..

Цитирай Първоначално написано от Момиче
    Д**а начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов(секс може би) търсите я ревете за тая и за оная... и накрая като я(го(секса)) намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момиче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??е** му майката и живот.. А иначе едно момиче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с нея... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... е** му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко жената да е боклук за да го уважавате и обичате..
    Позната история а?!

А бе права си в случая че голяма част от момчетата са тъпи егоистични копелета...
    Но виж мойта знаеше че съм различен беше го видяла. постояно го твърдеше виждах го в очите и че е щастлива на моменти и кво... свикна с факта станах даденост за нея.. и бамм айде .... кур... изчезна магията зе да ми се качва на главата или да ме дразни да се опитва да се налага се тя(мнение се да става нейното но не да иска нещо както се иска ,а да го иска на всяка цена иначе е жестоко обидена нацупена и тн..).. аз съответно реаигирах.. от там и тя и си еба маттер.. и за кво шото видя че съм добър и поиска да съм и играчка е тва сте.....
    <-----<<<< ME

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Искат това което не могат да имат и колкото и да си говорим на мода (хаха винаги ми е било смешно това мода )са лошите момчета.Никога не позволявай на момиче да усети на 100% колко държиш на нея щот ще ти е*е майката ей така лекичко на порцийки да получава за да оценява.Жените са такива получат ли всичко наведнъж то не е интересно нямало пеперудки,бръмбари и всяки други гадини.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Хей не ни обиждай

Разбирам те пределно ясно..тя те е приела за даденост,което въобще не е приятно Отдръпни се от нея и ще видиш,че ще започне да напорства да иска да си те върне и т.н. (освен ако не сте скъсали..не разбрах дали е така)

Кофти е като някой те приема за даденост наистина..но после като те изгуби и ревее та се къса

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Искат това което не могат да имат и колкото и да си говорим на мода (хаха винаги ми е било смешно това мода )са лошите момчета.Никога не позволявай на момиче да усети на 100% колко държиш на нея щот ще ти е*е майката ей така лекичко на порцийки да получава за да оценява.Жените са такива получат ли всичко наведнъж то не е интересно нямало пеперудки,бръмбари и всяки други гадини.
    И ти си прав... така ще да е за напред е неисках се си казвах че не е правино ама ми втръсна и тоя пат беше за последно..
    <-----<<<< ME

Град
    И ти си прав... така ще да е за напред е неисках се си казвах че не е правино ама ми втръсна и тоя пат беше за последно..
    Попринцип си е така не е правилно но...времената се менят с тях и желанията и на хората трябва да си пластичен и да се нагаждаш иначе ще имаш много такива кофти случки.Винаги съм бил такъв квалифициран като "лошо момче,плейбойче" и сумати глупости.Добре ми беше направих грешката да се влюбя и получих 3 месеца ад в пълния смисъл на думата но сега колелото се завъртя тя гледа назад но мен вече ме няма там и я боли но аз и казах като посееш кенефи ще жънеш лайна
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Не според мен не трябва да ставаш "лошо момче" просто търси твоето момиче-изключението,тази която няма да те тъпче и да те наранява.Бъди себе си!Не се променяй

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Даааа .. пуснете още 847817 теми, в които нареждате жените няма проблем...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    blg
    когато намерят любовта и им писне е просто защото момчето незнае как да задържи момичето до себе си
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Не според мен не трябва да ставаш "лошо момче" просто търси твоето момиче-изключението,тази която няма да те тъпче и да те наранява.Бъди себе си!Не се променяй
    Аха пробвал е с добро и кво е получил това ли е заслужил едва ли.Няма по гадно от това да се раздаваш за някой и накрая да разбереш че не си е струвало.Нали знаеш щом не става с добро нека пробваме с лошо никой не се ражда лош живота ни прави такива

Попринцип си е така не е правилно но...времената се менят с тях и желанията и на хората трябва да си пластичен и да се нагаждаш иначе ще имаш много такива кофти случки.Винаги съм бил такъв квалифициран като "лошо момче,плейбойче" и сумати глупости.Добре ми беше направих грешката да се влюбя и получих 3 месеца ад в пълния смисъл на думата но сега колелото се завъртя тя гледа назад но мен вече ме няма там и я боли но аз и казах като посееш кенефи ще жънеш лайна

xaxaxa mn pravilno si i go kazal.. radva
    <-----<<<< ME

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Значи хора..проста логика-->Мъж решава да си намери мацка за секс=>намира си=>правят секс=>не и се обажда повче=>след 3тата такава случка и става кофти=>става кучка=>прецаква мъжете=>мъжете стават идиоти=>търсят жени само за секс.... everything is connected

Вие сте големи песимисти бе мама му стара

Тфа,че има кучки неозначава,че всички са такива той може да намери момичето,което ще го цени,но вие ся го подтиквате към лоши дела едва ли не "С добро неставало дай с лошо?!" ми нетрябва да е така... На лошото се отговаря с добро,

а На глупака с мълчание за тфа вече млъквам..

Хей.. ами мислиш ли че от раз бих се отказал... става въпрос че от отдавна ми се случва се така.. само една щастлива връзка имах точно квато тре да е и там аз прецаках нещата но бях малък и нерасъдлив... сега мн неща се промениха и тн.. но как да съм себеси... като повечето около мен(жени) са някой друг но не себеси...? каде е смисела.. само да страдам и да се наранявам докато търся нещо което явно не съществува явно е мит.. явно хората до такава степен са озлобяли че вече дори немогат да обичат... не всички пак казвам повечето... и просто нз.. омръзва и аз съм човек а се борех мъжки... ам кур никои в днешно време не признава усилията ти вече дори човекът с който си си гледа дупето...
    <-----<<<< ME

Вие сте големи песимисти бе мама му стара

Тфа,че има кучки неозначава,че всички са такива той може да намери момичето,което ще го цени,но вие ся го подтиквате към лоши дела едва ли не "С добро неставало дай с лошо?!" ми нетрябва да е така... На лошото се отговаря с добро,

а На глупака с мълчание за тфа вече млъквам..
    По принцип е така но като даваш само добро а в замяна получаваш само лошо... кое е правилното???Всичко може да се случва в някакви граници... хора сме... имаме чувства... просто няма кво да стане друго или има но с правилните хора..
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си