.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 193
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Искат това което не могат да имат и колкото и да си говорим на мода (хаха винаги ми е било смешно това мода )са лошите момчета.Никога не позволявай на момиче да усети на 100% колко държиш на нея щот ще ти е*е майката ей така лекичко на порцийки да получава за да оценява.Жените са такива получат ли всичко наведнъж то не е интересно нямало пеперудки,бръмбари и всяки други гадини.
    И ти си прав... така ще да е за напред е неисках се си казвах че не е правино ама ми втръсна и тоя пат беше за последно..
    Не според мен не трябва да ставаш "лошо момче" просто търси твоето момиче-изключението,тази която няма да те тъпче и да те наранява.Бъди себе си!Не се променяй

Хей.. ами мислиш ли че от раз бих се отказал... става въпрос че от отдавна ми се случва се така.. само една щастлива връзка имах точно квато тре да е и там аз прецаках нещата но бях малък и нерасъдлив... сега мн неща се промениха и тн.. но как да съм себеси... като повечето около мен(жени) са някой друг но не себеси...? каде е смисела.. само да страдам и да се наранявам докато търся нещо което явно не съществува явно е мит.. явно хората до такава степен са озлобяли че вече дори немогат да обичат... не всички пак казвам повечето... и просто нз.. омръзва и аз съм човек а се борех мъжки... ам "мъжки полов орган" никои в днешно време не признава усилията ти вече дори човекът с който си си гледа дупето...
    Мит е единствено това,че сега разсъждаваш правилно! В грешна посока си тръгнал! Замисли се защо не направиш на пук на тези които те нараняват и сам казваш повечето ами точно заради това трябва да се бориш още - там някъде има от по-малката част хора които знаят как да обичат и не те тъпчат..Самият ти си правил грешки,но е човешко- опитай се да простиш чуждите грешки! Старай се към доброто не към лошото.

За момент си помислих,че си егоист с това
    само да страдам и да се наранявам
    Щеше ли да има смисъл живота,ако не беше труден?!Щеше ли да има смисъл,ако нямаше препядствия, през които трябва да преминеш, за да стигнеш до доброто ?!До щастието?!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Искат това което не могат да имат и колкото и да си говорим на мода (хаха винаги ми е било смешно това мода )са лошите момчета.Никога не позволявай на момиче да усети на 100% колко държиш на нея щот ще ти е*е майката ей така лекичко на порцийки да получава за да оценява.Жените са такива получат ли всичко наведнъж то не е интересно нямало пеперудки,бръмбари и всяки други гадини.
    И ти си прав... така ще да е за напред е неисках се си казвах че не е правино ама ми втръсна и тоя пат беше за последно..
    Не според мен не трябва да ставаш "лошо момче" просто търси твоето момиче-изключението,тази която няма да те тъпче и да те наранява.Бъди себе си!Не се променяй

Хей.. ами мислиш ли че от раз бих се отказал... става въпрос че от отдавна ми се случва се така.. само една щастлива връзка имах точно квато тре да е и там аз прецаках нещата но бях малък и нерасъдлив... сега мн неща се промениха и тн.. но как да съм себеси... като повечето около мен(жени) са някой друг но не себеси...? каде е смисела.. само да страдам и да се наранявам докато търся нещо което явно не съществува явно е мит.. явно хората до такава степен са озлобяли че вече дори немогат да обичат... не всички пак казвам повечето... и просто нз.. омръзва и аз съм човек а се борех мъжки... ам "мъжки полов орган" никои в днешно време не признава усилията ти вече дори човекът с който си си гледа дупето...
    Мит е единствено това,че сега разсъждаваш правилно! В грешна посока си тръгнал! Замисли се защо не направиш на пук на тези които те нараняват и сам казваш повечето ами точно заради това трябва да се бориш още - там някъде има от по-малката част хора които знаят как да обичат и не те тъпчат..Самият ти си правил грешки,но е човешко- опитай се да простиш чуждите грешки! Старай се към доброто не към лошото.

За момент си помислих,че си егоист с това
    само да страдам и да се наранявам
    Щеше ли да има смисъл живота,ако не беше труден?!Щеше ли да има смисъл,ако нямаше препядствия, през които трябва да преминеш, за да стигнеш до доброто ?!До щастието?!

Немога да правя на пук а и не искам глупаво е.. само щото някой се даржи глупаво с теб и ти да се държиш така... и не смятам че съм егоист просто не ми е за пръв път и омръзва.. просто изразявъм възмощение до някъде.. щото тя е обичана а аз се чувствам наранен неразбран и не на място...
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Пожелавам ти да се почувстваш щастлив,като поемаш към този път.Няма да се опитвам да те разобедя,но ако аз имам момче като теб,което да държи на мен едва ли бих искала да се промени.Казвам примерно,защото на мен ми се случва същото аз обичам някого уважавам го,правя го щастлив и той най-накрая едва ли не ми се изплюва в лицето ,но въпреки всичката болка,която съм изпитала продължавам да се надявам,че там някъде има някого,който ще ме разбере, ще ме обича и ще ме прави щастлива..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    .. спокоо ..
    Не всички са такива..не всички не оценяват това,което получават,може би до сега си попадал само на такива,каквите описваш в темата ,но да знаеш-не е така.

Пожелавам ти да се почувстваш щастлив,като поемаш към този път.Няма да се опитвам да те разобедя,но ако аз имам момче като теб,което да държи на мен едва ли бих искала да се промени.Казвам примерно,защото на мен ми се случва същото аз обичам някого уважавам го,правя го щастлив и той най-накрая едва ли не ми се изплюва в лицето ,но въпреки всичката болка,която съм изпитала продължавам да се надявам,че там някъде има някого,който ще ме разбере, ще ме обича и ще ме прави щастлива..
    Хей благодаря и аз ще продължа просто няма да показвам кой съм в същност докато не намеря правилния човек.. пред който да мога да се разкрия.. нямам избор иначе... и на теб ти го пожелавам от сърце защото виждам че си свесно момиче
    <-----<<<< ME

Хей благодаря и аз ще продължа просто няма да показвам кой съм в същност докато не намеря правилния човек.. пред който да мога да се разкрия.. нямам избор иначе... и на теб ти го пожелавам от сърце защото виждам че си свесно момиче
    Благодаря ти

Бе прави са си момчетата да недоволстват ама не всички момичета са такива .. зависи на каква попаднеш .. и вие не сте за изхвърляне (не всички) има ги такива толкова несериозни ... че момичетата също се превръщат в такива а може би и обратното става .Не разбирате ли.. че колкото и да спорим по въпроса момчета - момичета всеки ще си защитава неговата страна и няма да е съгласен с другия.И кфо излиза в крайна сметка нито вие нито ние можем един без друг. Тва че въпросното момиче се е подиграло с тебе или не знам точно кфо е направила ама при всички случай не те е оценила е наистина жалко. Тва не означава че вие момчетата не постъпвате така с нас! Откакто се помня сии мечтая че ще срещна момче дето няя да е пълен идиот дето ще ме разбира обича и ще правим толкова много неща заедно дето когато съм тъжна ще е до мене и аз ще му отвръщам със същото хах дааааа звучи прекрасно ама до сега такова нещо не съм видяла!
    Наче Съществото в моя случай ми казва "Обичам Те" знае ли въобще кфо значи да обичаш тва определено не означава да се прави че не съществувам ден след тва ..мамка му та аз за един ден ли съм бе не не съм щото до сега никой мене не ме е разбирал никое момче не ме е питало "Добре ли си" а аз тъпата като хлътна по някой се питам "Как е?" "тежи ли му нещо ?" и ЩО? Добре че досега не съм се влюбвала наистина щото го виждам че съм прекалено добра за некаф дето иска да спи с мене и да ме зареже. И знам че не всички момчета са такива и че все някога ще си намеря щастието с някой дето ще му пука!
    Та не си единствения нещастен! И момичета и момчета се преeбаваме взаимно никой не е по добър от дугия!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Учим се от мъжете .. Нима при вас не е същото .. айде айде .. Явно не си попаднал на точното момиче ..

Мега фен
    опа, поредното заебано, озлобено момченце ще ти мине, синко, ще ти мине
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Имам една приятелка,която си има приятел заедно са от 2 години и 1 2 месеца някъде,но той я следи ужасно много,ревнува я супер много даже и е посягал на няколко пъти,и какво се случи това лято,един спасител от плажа супер много я хареса (аз ги запознах) и продължава да я харесва,а той е толкова грижовен,толкова мил,винаги мисли това как тя се чувства (и не само тя и другите) просто страхотен и незнам защо тя се дърпа разбирам,че връзката и с другото момче е много силна от много време,но бива ли постоянно да я следи и ревнува,да я удря и тя да е все още с него при положение,че има вариянт да е с момче,което ще я цени..

Направо ми се иска да си намеря момче като него,но тя това явно не го оценява..между другото зарибява се с него (нищо,че си има приятел) даже са се целунали преди 2 дни и той продължава да ходи подире и а тя го прави на шут..и двамата ги прави на шутове

Ако си намеря,човек който да ме цени по начина който спасителя цени приятелката ми, бих дала всичко за него!

В началото той имаше някакви симпатии към мен,но в момента като виждам,че направо се е влюбил в нея просто заебах всичко

Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    Бе прави са си момчетата да недоволстват ама не всички момичета са такива .. зависи на каква попаднеш .. и вие не сте за изхвърляне (не всички) има ги такива толкова несериозни ... че момичетата също се превръщат в такива а може би и обратното става .Не разбирате ли.. че колкото и да спорим по въпроса момчета - момичета всеки ще си защитава неговата страна и няма да е съгласен с другия.И кфо излиза в крайна сметка нито вие нито ние можем един без друг. Тва че въпросното момиче се е подиграло с тебе или не знам точно кфо е направила ама при всички случай не те е оценила е наистина жалко. Тва не означава че вие момчетата не постъпвате така с нас! Откакто се помня сии мечтая че ще срещна момче дето няя да е пълен идиот дето ще ме разбира обича и ще правим толкова много неща заедно дето когато съм тъжна ще е до мене и аз ще му отвръщам със същото хах дааааа звучи прекрасно ама до сега такова нещо не съм видяла!
    Наче Съществото в моя случай ми казва "Обичам Те" знае ли въобще кфо значи да обичаш тва определено не означава да се прави че не съществувам ден след тва ..мамка му та аз за един ден ли съм бе не не съм щото до сега никой мене не ме е разбирал никое момче не ме е питало "Добре ли си" а аз тъпата като хлътна по някой се питам "Как е?" "тежи ли му нещо ?" и ЩО? Добре че досега не съм се влюбвала наистина щото го виждам че съм прекалено добра за некаф дето иска да спи с мене и да ме зареже. И знам че не всички момчета са такива и че все някога ще си намеря щастието с някой дето ще му пука!
    Та не си единствения нещастен! И момичета и момчета се преeбаваме взаимно никой не е по добър от дугия!
    Много правилно расъждаваш и шапка ти свалям че продължаваш напред пожелавам ти наистина такова момчеее заслужаваш го..
    <-----<<<< ME

Град
    Варна
    А аз твоята приятелка не я разбирам - при такъв избор как може да се чуди о.0 Аз като видя някое момче да удря приятелката си - просто на място.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Цитирай Първоначално написано от Dgaduin
    А аз твоята приятелка не я разбирам - при такъв избор как може да се чуди о.0 Аз като видя някое момче да удря приятелката си - просто на място.
    Тя като ми каза,че и е посягал и аз и казах"какво подяволите правиш с него тогава " а тя ми каза че като я е ударил за пръв път тя го зарязала казала му тфа е всичко,но после той и се извинявал дъра бъра и пак са се събрали

"но бива ли постоянно да я следи и ревнува,да я удря и тя да е все още с него при положение,че има вариянт да е с момче,което ще я цени.. "

При мене нямаше такива раотии... сичко беше върха разбираш ли...
    А виж ти сама виждаш кво прави приателката ти като има всичко.... виждаш ли прави двама души на идиоти.... кажи ми... за кво става въпрос... а ти ти заслужаваш наистина момче като приателя и... просто още не си го открила... еи искаш ли да продължим разговора в скайп че тука ту гледам ту не и пишем през голям интервал от вр?Ако искаш skype : everydaysmileing
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Учим се от мъжете .. Нима при вас не е същото .. айде айде .. Явно не си попаднал на точното момиче ..
    S fenove na Hillary ne sporq :P
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на kindergarden
    А защо момчетата сте такива?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Щото досега едва ли си бил някога с жена за да твърдиш така.Жената е на възраст поне 20 години,а ти пишеш за някви тийнки,които не им пука за себе си,па камо ли за теб.Ша пораснеш и ша разбереш истината.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Щото досега едва ли си бил някога с жена за да твърдиш така.Жената е на възраст поне 20 години,а ти пишеш за някви тийнки,които не им пука за себе си,па камо ли за теб.Ша пораснеш и ша разбереш истината.
    I ti si prav am vij sa edna jena kolkoto po-golqma e tolko po-golqm razhod dava... edna malka dava primerno 12 na 100 toest 12 leva na 100 astronomichni chasa dokato veche po neikonomichen model davam mnogo po golqm... 20,30,40, tva se ovelichava s vuzrastta i... i takam
    <-----<<<< ME

Град
    Варна
    I ti si prav am vij sa edna jena kolkoto po-golqma e tolko po-golqm razhod dava... edna malka dava primerno 12 na 100 toest 12 leva na 100 astronomichni chasa dokato veche po neikonomichen model davam mnogo po golqm... 20,30,40, tva se ovelichava s vuzrastta i... i takam
    Много точно разсъждаваш ^^ А и да не забравиш че разходите скачат с дължината на връзката МНОГО бързо. = ]
    All I hear is "Burn!

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Значи хора..проста логика-->Мъж решава да си намери мацка за секс=>намира си=>правят секс=>не и се обажда повче=>след 3тата такава случка и става кофти=>става кучка=>прецаква мъжете=>мъжете стават идиоти=>търсят жени само за секс.... everything is connected
    Ето точно това се случва при всички според мен.Нараняваме се едни други после се озлобяваме и започваме да прецакваме всички и дори не подбираме,защото ни е страх,че ако отново дадем всичко от себе си пак ще бъдем прецакани.НОООО не мисля,че има нужда да спорим за това,че на някои момчета им е в природата да си играят и да наранят момичетата.Кажете ми защо по дяволите момче,което до сега не е било наранявано от никоя и винаги е получавало това,което иска се отнася зле с момиче,което едва ли не го боготвори?!?!?ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО??? Отговора е,защото на мъжете им е в природата да нараняват и винаги да прецакват нещата.Изхабила съм 1 година да бъда с момче,на което давах всичко.1 година си затварях очите,когато ми изневеряваше един милион пъти,когато ме лъжеше два пъти повече и,когато накрая си мислех,че се е променил и така изглеждаше,защото се държеше по адския начин той ми изтърсва,че от 1 седмица си има приятелка. ЗАЩООО ?!От какво е бил лишен .. отговора е от НИЩО!Ето това ви е проблема на момчетата - абсолютно същия като този на момичетата.Когато човек ви дава всичко,от което се нуждаете на вас ви омръзва и го заебавате . Същата ситуация. И само едно ще ви кажа хора.Всички давате акъли на момчето как истинска любов имало как някога щял да намери перфектното момиче,което ще го оценява .. Е,аз пък мога да му кажа,че истинска любов НЯМА.Има истинска привързаност или истински увлечения,които минават след време.Перфектни хора НЯМА .. и няма и да има.Приемете го .. Престанете да си живеете в розовите светове и да си мислите за красивата,истинска,безрезе рвна любов,защото такава НЯМА.Или дори да има я убиваме един в друг прекалено бързо,защото се държим като идиоти.За това не може да се каже дали момичетата са кучки или момчетата са кретени .. Просто всички сме един дол дренки - ЗАБЛУДЕНИ ХОРА.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Много точно разсъждаваш ^^ А и да не забравиш че разходите скачат с дължината на връзката МНОГО бързо. = ]
    Глупости,не е луд тоя дето яде баницата,а тоа дето му я дава.Като й позволяваш да те крънка за кинти и за теб няма друг вариант,ще си я траеш.Но винаги има и други варианти.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Добре дошъл в Матрицата, мой човек...
    Идеална рецепта няма за връзките... обаче има правила. Като си миличък и добричък ставаш скучен... няма я тръпката жената да получи желаното... приема го като даденост. Или бъди груб (не е препоръчително, но работи) или бъди умерен и леко незаинтересован. В крайна сметка и мъжете и жените търсят тръпката и предизвикателството... и като го няма го търсят пак. Няма смисъл да се спори мъже/жени - и двата пола го имат заложено. Намери своя начин да бъдеш винаги на върха... пожелавам ти УСПЕХ.

Ще споделя и мнението на един мой колега - Пребий я, ако се върне, значи е вечно твоя... ако ли не се върне, продължавай напред!

Град
    Варна
    Глупости,не е луд тоя дето яде баницата,а тоа дето му я дава.Като й позволяваш да те крънка за кинти и за теб няма друг вариант,ще си я траеш.Но винаги има и други варианти.
    Хех това последното го пуснах за бъзик :} Но пък на мен ми прави удоволствие да давам на половинката подаръци - не нещо голямо, но да речем цвете, снимка с рамка, романтична вечеря - изненада - все неща на които знам че ще се зарадва.
    All I hear is "Burn!

Е какво очакваш да бъде същество, което кърви по пет дена всеки месец???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си