- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените сте такиваа ве....
Мит е единствено това,че сега разсъждаваш правилно! В грешна посока си тръгнал! Замисли се защо не направиш на пук на тези които те нараняват и сам казваш повечето ами точно заради това трябва да се бориш още - там някъде има от по-малката част хора които знаят как да обичат и не те тъпчат..Самият ти си правил грешки,но е човешко- опитай се да простиш чуждите грешки! Старай се към доброто не към лошото.Първоначално написано от JekoV
За момент си помислих,че си егоист с товаЩеше ли да има смисъл живота,ако не беше труден?!Щеше ли да има смисъл,ако нямаше препядствия, през които трябва да преминеш, за да стигнеш до доброто ?!До щастието?!само да страдам и да се наранявам
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от rozovsluncho
Немога да правя на пук а и не искам глупаво е.. само щото някой се даржи глупаво с теб и ти да се държиш така... и не смятам че съм егоист просто не ми е за пръв път и омръзва.. просто изразявъм възмощение до някъде.. щото тя е обичана а аз се чувствам наранен неразбран и не на място...
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Пожелавам ти да се почувстваш щастлив,като поемаш към този път.Няма да се опитвам да те разобедя,но ако аз имам момче като теб,което да държи на мен едва ли бих искала да се промени.Казвам примерно,защото на мен ми се случва същото аз обичам някого уважавам го,правя го щастлив и той най-накрая едва ли не ми се изплюва в лицето,но въпреки всичката болка,която съм изпитала продължавам да се надявам,че там някъде има някого,който ще ме разбере, ще ме обича и ще ме прави щастлива..
..спокоо ..
![]()
Не всички са такива..не всички не оценяват това,което получават,може би до сега си попадал само на такива,каквите описваш в темата ,но да знаеш-не е така.![]()
Хей благодаря и аз ще продължа просто няма да показвам кой съм в същност докато не намеря правилния човек..Първоначално написано от rozovsluncho
пред който да мога да се разкрия.. нямам избор иначе... и на теб ти го пожелавам от сърце защото виждам че си свесно момиче
![]()
<-----<<<< ME
Благодаря тиПървоначално написано от JekoV
![]()
![]()
Бе прави са си момчетата да недоволстват ама не всички момичета са такива .. зависи на каква попаднеш .. и вие не сте за изхвърляне (не всички) има ги такива толкова несериозни ... че момичетата също се превръщат в такива а може би и обратното става .Не разбирате ли.. че колкото и да спорим по въпроса момчета - момичета всеки ще си защитава неговата страна и няма да е съгласен с другия.И кфо излиза в крайна сметка нито вие нито ние можем един без друг. Тва че въпросното момиче се е подиграло с тебе или не знам точно кфо е направила ама при всички случай не те е оценила е наистина жалко. Тва не означава че вие момчетата не постъпвате така с нас! Откакто се помня сии мечтая че ще срещна момче дето няя да е пълен идиот дето ще ме разбира обича и ще правим толкова много неща заедно дето когато съм тъжна ще е до мене и аз ще му отвръщам със същото хах дааааа звучи прекрасно ама до сега такова нещо не съм видяла!
Наче Съществото в моя случай ми казва "Обичам Те" знае ли въобще кфо значи да обичаш тва определено не означава да се прави че не съществувам ден след тва ..мамка му та аз за един ден ли съм бе не не съм щото до сега никой мене не ме е разбирал никое момче не ме е питало "Добре ли си" а аз тъпата като хлътна по някой се питам "Как е?" "тежи ли му нещо ?" и ЩО? Добре че досега не съм се влюбвала наистина щото го виждам че съм прекалено добра за некаф дето иска да спи с мене и да ме зареже. И знам че не всички момчета са такива и че все някога ще си намеря щастието с някой дето ще му пука!
Та не си единствения нещастен! И момичета и момчета се преeбаваме взаимно никой не е по добър от дугия!![]()
Учим се от мъжете ..![]()
Нима при вас не е същото .. айде айде ..
Явно не си попаднал на точното момиче ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
опа, поредното заебано, озлобено момченцеще ти мине, синко, ще ти мине
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Имам една приятелка,която си има приятел заедно са от 2 години и 1 2 месеца някъде,но той я следи ужасно много,ревнува я супер много даже и е посягал на няколко пъти,и какво се случи това лято,един спасител от плажа супер много я хареса (аз ги запознах) и продължава да я харесва,а той е толкова грижовен,толкова мил,винаги мисли това как тя се чувства (и не само тя и другите) просто страхотен и незнам защо тя се дърпа разбирам,че връзката и с другото момче е много силна от много време,но бива ли постоянно да я следи и ревнува,да я удря и тя да е все още с него при положение,че има вариянт да е с момче,което ще я цени..![]()
Направо ми се иска да си намеря момче като него,но тя това явно не го оценява..между другото зарибява се с него (нищо,че си има приятел) даже са се целунали преди 2 дни![]()
и той продължава да ходи подире и а тя го прави на шут..и двамата ги прави на шутове
![]()
Ако си намеря,човек който да ме цени по начина който спасителя цени приятелката ми, бих дала всичко за него!
В началото той имаше някакви симпатии към мен,но в момента като виждам,че направо се е влюбил в нея просто заебах всичко![]()
Много правилно расъждаваш и шапка ти свалям че продължаваш напред пожелавам ти наистина такова момчеее заслужаваш го..Първоначално написано от 8992LIGHTER
<-----<<<< ME
А аз твоята приятелка не я разбирам - при такъв избор как може да се чуди о.0 Аз като видя някое момче да удря приятелката си - просто на място.![]()
All I hear is "Burn!
![]()
![]()
![]()
"но бива ли постоянно да я следи и ревнува,да я удря и тя да е все още с него при положение,че има вариянт да е с момче,което ще я цени.. "
При мене нямаше такива раотии... сичко беше върха разбираш ли...
А виж ти сама виждаш кво прави приателката ти като има всичко.... виждаш ли прави двама души на идиоти.... кажи ми... за кво става въпрос... а ти ти заслужаваш наистина момче като приателя и... просто още не си го открила... еи искаш ли да продължим разговора в скайп че тука ту гледам ту не и пишем през голям интервал от вр?Ако искаш skype : everydaysmileing
<-----<<<< ME
S fenove na Hillary ne sporqПървоначално написано от Hilary_
:P
<-----<<<< ME
...
Щото досега едва ли си бил някога с жена за да твърдиш така.Жената е на възраст поне 20 години,а ти пишеш за някви тийнки,които не им пука за себе си,па камо ли за теб.Ша пораснеш и ша разбереш истината.![]()
I ti si pravПървоначално написано от golqmumnik
am vij sa edna jena kolkoto po-golqma e tolko po-golqm razhod dava... edna malka dava primerno 12 na 100 toest 12 leva na 100 astronomichni chasa dokato veche po neikonomichen model davam mnogo po golqm...
20,30,40, tva se ovelichava s vuzrastta i... i takam
![]()
<-----<<<< ME
Много точно разсъждаваш ^^ А и да не забравиш че разходите скачат с дължината на връзката МНОГО бързо. = ]Първоначално написано от JekoV
All I hear is "Burn!
Ето точно това се случва при всички според мен.Нараняваме се едни други после се озлобяваме и започваме да прецакваме всички и дори не подбираме,защото ни е страх,че ако отново дадем всичко от себе си пак ще бъдем прецакани.НОООО не мисля,че има нужда да спорим за това,че на някои момчета им е в природата да си играят и да наранят момичетата.Кажете ми защо по дяволите момче,което до сега не е било наранявано от никоя и винаги е получавало това,което иска се отнася зле с момиче,което едва ли не го боготвори?!?!?ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО??? Отговора е,защото на мъжете им е в природата да нараняват и винаги да прецакват нещата.Изхабила съм 1 година да бъда с момче,на което давах всичко.1 година си затварях очите,когато ми изневеряваше един милион пъти,когато ме лъжеше два пъти повече и,когато накрая си мислех,че се е променил и така изглеждаше,защото се държеше по адския начин той ми изтърсва,че от 1 седмица си има приятелка.Първоначално написано от bog4eto
ЗАЩООО ?!От какво е бил лишен .. отговора е от НИЩО!Ето това ви е проблема на момчетата - абсолютно същия като този на момичетата.Когато човек ви дава всичко,от което се нуждаете на вас ви омръзва и го заебавате . Същата ситуация. И само едно ще ви кажа хора.Всички давате акъли на момчето как истинска любов имало как някога щял да намери перфектното момиче,което ще го оценява .. Е,аз пък мога да му кажа,че истинска любов НЯМА.Има истинска привързаност или истински увлечения,които минават след време.Перфектни хора НЯМА .. и няма и да има.Приемете го .. Престанете да си живеете в розовите светове и да си мислите за красивата,истинска,безрезе рвна любов,защото такава НЯМА.Или дори да има я убиваме един в друг прекалено бързо,защото се държим като идиоти.За това не може да се каже дали момичетата са кучки или момчетата са кретени .. Просто всички сме един дол дренки - ЗАБЛУДЕНИ ХОРА.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Глупости,не е луд тоя дето яде баницата,а тоа дето му я дава.Като й позволяваш да те крънка за кинти и за теб няма друг вариант,ще си я траеш.Но винаги има и други варианти.Първоначално написано от Dgaduin
![]()
Добре дошъл в Матрицата, мой човек...
Идеална рецепта няма за връзките... обаче има правила. Като си миличък и добричък ставаш скучен... няма я тръпката жената да получи желаното... приема го като даденост. Или бъди груб (не е препоръчително, но работи) или бъди умерен и леко незаинтересован. В крайна сметка и мъжете и жените търсят тръпката и предизвикателството... и като го няма го търсят пак. Няма смисъл да се спори мъже/жени - и двата пола го имат заложено. Намери своя начин да бъдеш винаги на върха... пожелавам ти УСПЕХ.
Ще споделя и мнението на един мой колега - Пребий я, ако се върне, значи е вечно твоя... ако ли не се върне, продължавай напред!
Хех това последното го пуснах за бъзик :} Но пък на мен ми прави удоволствие да давам на половинката подаръци - не нещо голямо, но да речем цвете, снимка с рамка, романтична вечеря - изненада - все неща на които знам че ще се зарадва.Първоначално написано от golqmumnik
All I hear is "Burn!