.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 193

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хаха обаче тука филма стана много голям били сме го озлобявали и подтиквали към лоши неща чакай ве момиче да не съм му дал ножа и да съм му казал отрежи и кухата тиква (не че не е вариянт де ).Просто доброто не го оценявате и това е пискайте до утре ако искате фактите са такива то човек като ви слуша всичките искате добро момче а като го получите кво стаа а ?Истината е че не искате добри момчета щот с тях няма такава тръпка те гледат да сте задоволени щастливи спокойни и честно казано като гледам от няколко години кво стаа май вече жените не искат това.Искат емоция страст известна доза страх даже да не загубят човека до себе си не искат да бъдат задоволявани емоционално а да им липсва нещо за да има за кво да се борят.Е това добро момче не може да ви го даде ето автора е поредния пример за точно момче което гледа всичко да е 6 и резултата всички прочетохте какъв е.Има свестни момичета но наистина са на изчезване и накрая наистина ще изчезнат и ще си останат малките лигави фръцли и тогава така наречените добри момчета кво праят ? Да мрат сами ли нормално е в един момент да им писне и да преминат трансформацията към това което 95% от женското общество иска или казано накратко bad boy
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен
    Не си попаднал на точно момиче,а на лигла.
    Това за озлобяването може да е вярно,но някои са чисто и просто лигли.Не се отчайвай.След определена възраст момичетата разбират,че си точен ,а не поредния идиот.Спокс

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Хаха обаче тука филма стана много голям били сме го озлобявали и подтиквали към лоши неща чакай ве момиче да не съм му дал ножа и да съм му казал отрежи и кухата тиква (не че не е вариянт де ).Просто доброто не го оценявате и това е пискайте до утре ако искате фактите са такива то човек като ви слуша всичките искате добро момче а като го получите кво стаа а ?Истината е че не искате добри момчета щот с тях няма такава тръпка те гледат да сте задоволени щастливи спокойни и честно казано като гледам от няколко години кво стаа май вече жените не искат това.Искат емоция страст известна доза страх даже да не загубят човека до себе си не искат да бъдат задоволявани емоционално а да им липсва нещо за да има за кво да се борят.Е това добро момче не може да ви го даде ето автора е поредния пример за точно момче което гледа всичко да е 6 и резултата всички прочетохте какъв е.Има свестни момичета но наистина са на изчезване и накрая наистина ще изчезнат и ще си останат малките лигави фръцли и тогава така наречените добри момчета кво праят ? Да мрат сами ли нормално е в един момент да им писне и да преминат трансформацията към това което 95% от женското общество иска или казано накратко bad boy
    Тръпката не се губи,ако знаеш как да я подържаш,не е нужно да си "bad boy" за да я има тръпката.Не ми се спори!Също така аз съм от момичетата,които оценят това, което им се дава и дават двойно повече!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Добре евала че си такава казах има такива като теб но сте малко и шанса едно момче да си намери момиче като теб е много много малък.Особено при особено нарастващата отново мода момичетата да са курви кучки без сърца и всякви такива ненужни лиготии.Пак казвам постовете се на негово място доколкото разбрах и в предишните му връзки не са оценявали това което дава еми в един момент писва наистина да си виновен без вина и да се чувстваш като лайно само щот си се постарал повечко момичето което обичаш да е добре а тя за благодарност да ти бие шута и да тръгне след друг който всички много добре знаят че няма да и даде и половината от това което ти би дал.Слава богу че съм се родил неебавка щот съдбата явно не е благосклонна към добрите момчета.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе айде стига с тия теми,че ми писна!

Защо постоянно в тоя раздел,трябва все да се обяснява "Защо жените са такива??" или "Защо мъжете са такива??" ?!!!?Ама как не ви умръзна беее?Само с глупости се занимавате.
    Момче,земи намери си едно хоби и стига си страдал.Сам се излагаш...
    Егати романите!

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    Я пак си помисли..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Schweik
    Е какво очакваш да бъде същество, което кърви по пет дена всеки месец???
    Абе я па тоя...Все едно и твойта майка не кърви по пет дена всеки месец...

Град
    `In Hell`
    Ебати филма и като направи тема ще промениш ли нещо Боклуци има и ще и от двата пола и това няма да се промени.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Учим се от мъжете .. Нима при вас не е същото .. айде айде .. Явно не си попаднал на точното момиче ..
    S fenove na Hillary ne sporq :P
    ... недей и да спориш

В днешно време ... повечето момичета са ку*ви, а момчетата те зарязват веднага след като им дадеш това, което искат /секс/. Всеки се учи от другия Зарязали са те .. еми преудолей го . И мене са ме зарязвали защото не са получавали даденото, но продължавам напред. Ако някой ме харесва/обича истински няма да направи това нали ?
    mouth2mouth

Аз ти пожелавам същото да намериш момиче дето ще те заслужава ... щом се дразниш толкова значи е значела много за тебе а тя май не го е осъзнала ... но си има и хубава страна ..сега си разбрал че не е правилното момиче защото правилното момиче няма да ти причини това .
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от Schweik
    Е какво очакваш да бъде същество, което кърви по пет дена всеки месец???
    Много ли ти знае устата бе ??

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    Я пак си помисли..
    +++

Град
    Базикни се с цикъла на дамите и стават диви котки

И ти ли имаш нещо да казваш???

мм .. съгласна съм с автора до няква степен /ама не съм и против жените ;д /та .. и аз много пъти се съм се чудила на самата себе си като момиче как съм могла да се качвам толкова на главата на някое момче и после съм гледала и съм се спуквала от смях как съм могла да бъда такава идиотка.Еми жените сме такива ... няко се филмират прекалено много ,което лично на мен не ми допада,но 5 минути след като съм го написала и аз самата се сещам,че съм била такава и то с много момчета и съжелявам и се опитвам г/д да оправя отношенията с въпросното момче. може би приподата ни е такава незнам ,но понякога е трудно да си момиче.Особено ,когато харесваш някое момче много,а то не показва ,че има чувства към теб,а може би дори и няма.Ние момичетата имаме нужда от повече внимане от момчета,ама те май не разбират това незнам та .. момчета обръщайте повече внимание на момичето ,което харесвате и драги момичета не се филмирайте чак толкова много и се радвайте и на най-малкия жест от страна на момчето отсреща

Град
    И ти ли имаш нещо да казваш???
    Ако кажа ще ме накажеш ли за дето бях лош

Да особенно,ако се връзват на такива глупаци

Хора нали знаете - На глупака отговаряй с мълчание.Започнеш ли да спориш с него падаш на неговото ниво,а там той е по-силен от теб

Град
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho

Хора нали знаете - На глупака отговаряй с мълчание.Започнеш ли да спориш с него падаш на неговото ниво,а там той е по-силен от теб
    А ти много ли си умна гледам тука даваш акъл наляво и надясно хора нали знаете туй нали знаете онуй ми да знаят хората тъй че ае остай ги сами да си решават на кое как да отговарят и на кое да не обръщат внимание

Faces тихо моето момче .. тихичко ...

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho

А ти много ли си умна гледам тука даваш акъл наляво и надясно хора нали знаете туй нали знаете онуй ми да знаят хората тъй че ае остай ги сами да си решават на кое как да отговарят и на кое да не обръщат внимание
    Не съм казала,че съм много умна,но това за цикъла е тъпо!Не съм решила нещо вместо някой,изкавам мнение те ако преценят,ще го направят,ако не не.Ти много се засегна сори ако нещо съм те убидила

Град
    Офф от тая жега грешно съм те разбрал помислих че наричаш мене глупак sorry грешка моя Hilary_ аз обичам да крещя тъй че тва тихо на друг го пласирай

Hilary_ аз обичам да крещя тъй че тва тихо на друг го пласирай
    .. зависи кой за к'во си мисли ..??

ми аз не държа приятеля ми да боклук и да псуваш и да псуваш нищо няма да промениш........
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Аз мисля че не си срещнал подходящия човек (знам че звучи доста изтъркано но си е така) Така е като всичките си падате по кифли,тъпи и повърхностни същества.Знам че и визията си е важна де,но все пак хубаво е да престанете да мислите с долната си глава и да вложите малко разум във връзката ви!И много мразя тия теми че все жените са виновни,не говори за цялото като знаеш само за малко чат от него

Град
    Hilary_ аз обичам да крещя тъй че тва тихо на друг го пласирай
    .. зависи кой за к'во си мисли ..??
    Хех аз си мисля за много работи няколко тактики наведнъж въртя може да ми викаш Наполеон :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си