.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 193
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Офф от тая жега грешно съм те разбрал помислих че наричаш мене глупак sorry грешка моя Hilary_ аз обичам да крещя тъй че тва тихо на друг го пласирай
    хах смятай... аз съм добре с климатик
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Офф от тая жега грешно съм те разбрал помислих че наричаш мене глупак sorry грешка моя Hilary_ аз обичам да крещя тъй че тва тихо на друг го пласирай
    хах смятай... аз съм добре с климатик
    Хехе май ме дразниш ся а
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

когато получиш това което си искал вече не ти е толкова интересно и за това се държът така повечето момичета...аз например не съм се държала така,не съм губила интерес,но най-добрата ми приятелка често го прави
    I know you mant me
    You know I want cha

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Малко си попрекалил...

Цитирай Първоначално написано от pushkova91
    когато получиш това което си искал вече не ти е толкова интересно и за това се държът така повечето момичета...аз например не съм се държала така,не съм губила интерес,но най-добрата ми приятелка често го прави
    Получих климатик и сега не ми е толкова интересно имам го за даденост мисля скоро да го зарежа...заминавам за Тополовград и мисля там да се зарибявам с прозореца

Хехе май ме дразниш ся а
    Е не за мен това е даденост и не е кой знае какво...не го оценявам

шегувкам се чудя се как ще издаржа без него..но се правя на недостъпна за да има тръпка м/у нас преждевременно мисля да забия прозореца

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    мм не мисля че само момичетата сме така .. разбира се има и изключения, но те не са много .. и все пак има и много момчета, които не знаят какво искат ..

Мне, ти си или просто много тъп или...а, не, просто си много тъп. Щом губим интерес, не мислиш ли че вината е в момчето, а? А? А? А момчето изобщо не помага в изглаждане на недоразуманията и отношенията?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    мм не мисля че само момичетата сме така .. разбира се има и изключения, но те не са много .. и все пак има и много момчета, които не знаят какво искат ..
    Спокс всички ще намерят някой ден своя климатик и ще го оценят..няма да ходят с прозорци да се зарибяват..но все пак..прозорците са за разнообразие ако ги нямаше нямаше да ни е интересно

Получих климатик и сега не ми е толкова интересно имам го за даденост мисля скоро да го зарежа...заминавам за Тополовград и мисля там да се зарибявам с прозореца

хаха много си забавна

I know you mant me
    You know I want cha

Супер фен
    Ох толкова ми е жега...и толкоз ми се спи... че ще ви кажа само > ТИЯ НЕЩА ЗАВИСЯТ ОТ.. КВОТО СЕ СЕТИТЕ! И от момчетата и от момичетата...от поведението на едните към другите... от времената... от тва,от онова,от Пешо от горния етаж... така че стига с тези ''умни'' заключения ''момичетата са такива..'' , ''момчетата са онакива'' .

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ох толкова ми е жега...и толкоз ми се спи... че ще ви кажа само > ТИЯ НЕЩА ЗАВИСЯТ ОТ.. КВОТО СЕ СЕТИТЕ! И от момчетата и от момичетата...от поведението на едните към другите... от времената... от тва,от онова,от Пешо от горния етаж... така че стига с тези ''умни'' заключения ''момичетата са такива..'' , ''момчетата са онакива'' .
    Правилно,правилно!На мен ми е хладно,но нищо няма да казвам.. все още мисля да задържа с Климатика,но отида ли на село и прозореца мм ще се зарибяваме дано излезе нещо повече тръпка както от вятър

Мм природа може би, както се казва.. В същност и аз съм така в някой моменти като се замисля.. искам някого..той се дърпа искам го повече..имам го .. не го искам или пък искам го..имам го..дава ми много..вземам и не давам (както ти каза) и не го искам.. Много ми е тъпо за което наистина, но просто не мога да си променям чувствата..те са си такива.. Не мога да си наложа кой да харесвам и т.н.. просто изведнъж един човек като ми стане безразличен ии край.. много лошо.. но има и такива момчета както казаха

Град
    Враца
    Оф, а стига бе..
    Писна ми от секъв дорт теми, дето целия народ ви е виновен..
    Еми има момичета курви и там дето ги описа, не са малко д*ба.
    И момчетата не са толкова невиннички, щото плейбойчетата и броячите са навсякъде.
    ИМА и супер свестни пичове, дето са сериозни.
    И момичета, които те обичат и са безкористни в чувствата си.
    Има ги всякви и всеки е уникален и различен и НЯМА смисъл от теми, в които всеки обяснява кой какъв е !!!
    Попаднали сте на кофти момиче/момче.. ем GET OVER IT и тва е !

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Schweik
    Е какво очакваш да бъде същество, което кърви по пет дена всеки месец???
    Много ли ти знае устата бе ??

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    Я пак си помисли..
    +++
    Малиии тва феновете на хилари са голема раота :Д винаги бойно настроени :Д и спорат до последно :Д
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

[quote="saygoodnight"]мм .. съгласна съм с автора до няква степен /ама не съм и против жените ;д /та .. и аз много пъти се съм се чудила на самата себе си като момиче как съм могла да се качвам толкова на главата на някое момче и после съм гледала и съм се спуквала от смях как съм могла да бъда такава идиотка.Еми жените сме такива ... няко се филмират прекалено много ,което лично на мен не ми допада,но 5 минути след като съм го написала и аз самата се сещам,че съм била такава и то с много момчета и съжелявам и се опитвам г/д да оправя отношенията с въпросното момче.

Е Е Е а кажи ми са за кво говороиме.Ти поне си го признавашшш наеш колко момичета си го знаят осещат че са в грешка но попиташ ли ги веднага ще се направат на приатно расеяни се едно говориш глупости или ще отрекат категорични щото знаят че докаже ли се че го правят е огромна предпоставка за край на всякакви взааимоотношения. .. просто такава ви в природата нали...? да обивате наий-красивото нещо в нас и после що получавате само секс...
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Мне, ти си или просто много тъп или...а, не, просто си много тъп. Щом губим интерес, не мислиш ли че вината е в момчето, а? А? А? А момчето изобщо не помага в изглаждане на недоразуманията и отношенията?
    А бе ти чу ли се какво каза..? как ще не помага момчето в изглаждане на отношенията в моя случай няма нещо което да не съм напраил... само дето галактика още не съм и посветил... Кво говориш като незнаеш за кво става въпрос незнам... жена.
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    ****Мм природа може би, както се казва.. В същност и аз съм така в някой моменти като се замисля.. искам някого..той се дърпа искам го повече..имам го .. не го искам или пък искам го..имам го..дава ми много..вземам и не давам******(но комент) (както ти каза) и не го искам.. Много ми е тъпо за което наистина, но просто не мога да си променям чувствата..те са си такива.. Не мога да си наложа кой да харесвам и т.н.. просто изведнъж един човек като ми стане безразличен ии край.. много лошо.. но има и такива момчета както казаха
    <-----<<<< ME

8-)

Истината е че тва да си тъп не е лесно... но лошото е че няма имунизация към тая болест! Напоследък ни е засипала и то много стабилно всички... За мен момчета които се държат с момичето като с боклук са си боклуци... (нищо лично към никой)! Но както и да го погледнеш човека си е прав > колкото по гадно се държиш с някоя толко повече тя те чувства по близък и те иска повече време... о да чудо...

Прав беше братовчет ми като бях малък и ми каза да съм възможно по гаден с момичетата, защото иначе става много по лошо! Жените са единственото същество на тая планета с което колкото по гадно се държиш толкова повече те обича! - е не му повярвах, но с времето се убеждавам, че е бил напълно прав, че дори в днешно време сте станали много по нетърпими глезли (не обобщавам всички да не се разпените тука че съм ви слагал под общ множител!)

Я са верно тука кифлите дето се прават на кроасани да си кажат защо по дяволите са толко похотливи! Защо по дяволите когато имате всичко, от което се нуждаете искате още и още! И кви са тия глупости, че мъжете били тия които изневерявали наляво надясно без причина... че по бързо им писвало и че едва ли не те са виновни за всичко де що се случва... Чесно казано момчето започва да се отдръпва едва след като види, че не получава това което търси от дадено момиче...

Основните примери са:
    А - момичето Б - момчето В - страничен субект който варира в ситуацията

1. A+Б са си гаджета! Б е красив, умен, забавен, печен... но пък пропускаме, че В има много пари, но за нея е с неизвестен характер... Е в последно време Б остава изолиран и нека мре кво и' пука на момичето нали с В ще е най-голямата гъзарка...

2. А+В са си гаджета! Колкото и да и се иска на момичето да остане с тоя младеж заради парите се появява човека Д който пък е с мега якото тяло и тя не може да си го избие от главата, до момента в който не се буди в неговите завивки!

3. Ходят от примерно година, две или повече... но по едно време на момичето и скимва, че с тва момче вече не и е интересно и се слага в един много дълъг и задълбочен 10 минутен размисъл дали да му каже или да не му каже, че смята да не се вижда вече с него

4. ... Тва примери има бол за момичетата как просто им скимва просто не ми се пише толко... но колко различни примера има за мъжете... ми тва са точно тия младежи дето са глезаните на мама и на тате и са научени, че каквото поискат могат да си го правят! Заблудата е там, че момичетата вечно се измъкват с некви глупости от вида: "Ми то мъжете са такива, защо да не бъда и аз такава!" ДА но НЕ всички са такива даже да не кажа голяма дума, но ако мъжете са 7:1 в полза на "тузарите", то при момичетата индекса е 2:1! Момчетата харесват докато са с 1 момиче да има тръпка, която да се подклажда от игрички, заигравки, леки дразнения и прочие... тези неща поддържат интереса в момчето и някак си така нещата не се загубват за толко малък период! Когато получаваш всичко на готово без да се бориш ни най-малко става тъпо,еднообразно и безсмислено! Но при момичетата е напълно обратно >>> Те ако не получават всичко на един път и да се натрупва все повече и повече.... момчето да ги глези колкото може повече, че и над възможностите си... на тва му се вика ненаситност и да бъдем честни и да си го кажем : Вие момичетата сте най-големите чревоугодници, лакоми сте до мозъка на костите си и сте се научили ако не е всичко, то по добре нищо!

И най важното да не забравяме болестта сред момичетата... която според мен няма лечение... Приятелките! Като почнат със своите разговори и почнат да си говорят как било с оня как било с оная и то на другото момиче и се иска да провери и я гложди от вътре... накрая винаги "съжаляват" за това което са направили, но пък са много малко момчетата които биха допуснали нещо такова да се повтори... да не говорим да се потрети!

Още много мога да пиша, но вече не ми се занимава... мога да кажа само, че: Момче колкото и разкрепостено да живее, винаги се намира момиче което да му завърти главата и да се кротне! Докато момиче колкото и да се врича, винаги остава със склонност към за промяна на партньора!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Евала за поста брат пълен е само с истини.Това си е неказаната истина момичетата винаги търсят доброто момче все за него викат а кво стаа вкрайна сметка що толкова много добри момчета се оплакват че са самотни и най тъпото искат ги за приятели били им като братя хах ае стига е.Лошото е интересно лошото влече момичета няма що да се правите че не е така е слава богу за ся има изключения но както каза колегата по горе те са 2:1 така че шанса да срещнеш свястно момиче е супер минимален.Най се дразня на хора (и от 2-та пола) като почнат да разсъждават разбиха ми сърцето сега съм безчувсвен/а напрао умирам от смях сами си насаждате това щот така е най лесно да изживяваш болката си наранявайки друг/а.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Евала за поста брат пълен е само с истини.Това си е неказаната истина момичетата винаги търсят доброто момче все за него викат а кво стаа вкрайна сметка що толкова много добри момчета се оплакват че са самотни и най тъпото искат ги за приятели били им като братя хах ае стига е.Лошото е интересно лошото влече момичета няма що да се правите че не е така е слава богу за ся има изключения но както каза колегата по горе те са 2:1 така че шанса да срещнеш свястно момиче е супер минимален.Най се дразня на хора (и от 2-та пола) като почнат да разсъждават разбиха ми сърцето сега съм безчувсвен/а напрао умирам от смях сами си насаждате това щот така е най лесно да изживяваш болката си наранявайки друг/а.
    +1 mn tochno kaza mn neshta koito nito edno momiche nikoga ne bi si priznalo.. no v kaina smetka mototo ime e "mujeta sa takaiva i takiva" i sa vinovni po priroda
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    виж кво ти не си късметлия
    явно си попадал на 'неподходящите кандидатки' или си чул нещо от баща си, лол
    приложи онзи стар и така изтъркан лаф "не ги слагай под общ знаменател"
    голям съдист си да знаеш..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Там, където е сърцето...
    Виж сега , че има такива каквито казваш има, ама айде много моля недей слага всички под общ знаменател. Пък и ако едно момче знае как да се държи с дадено момиче, как да го заинтригува то момичето няма да загуби интерес...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Варна
    Съгласен и с двамата (у)
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    виж кво ти не си късметлия
    явно си попадал на 'неподходящите кандидатки' или си чул нещо от баща си, лол
    приложи онзи стар и така изтъркан лаф "не ги слагай под общ знаменател"
    голям съдист си да знаеш..
    taka e ne go mislq za vsuchki prosto za moment vi slojih vsichki pod obsht znamenatel.. inache da znam che ima razlichni znam che ima mn istinski momicheta tochni korektni prosto do sa spah i oshte ne sum vleznal v suznanie kak si trea
    <-----<<<< ME

Ако става на ? за мен > аз не съм ви слагал под общ знаменател... четете бе хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си