.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 193
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    аз съм от мързеливите,чета само първия пост ..предимно
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Айде сега ми намери моя пост да видиш... няма как да го сбъркаш

Град
    Варна
    абе няма да се занимавам, днес не ми е ден за хора с изкривено съзнание
    Kaname senpai <3

Не мойто съзнание е изкривено, а вашия начин на живот... тва да неможеш да прочетеш 10-20 реда и да почнеш да се дзвериш веднага без да знаеш кой за какво се бори... е евалата ти права просто ти си човек на бъдещето

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от terror_drone
    Не мойто съзнание е изкривено, а вашия начин на живот... тва да неможеш да прочетеш 10-20 реда и да почнеш да се дзвериш веднага без да знаеш кой за какво се бори... е евалата ти права просто ти си човек на бъдещето
    Да не говорим че си написал това че не слагаш вс под общ знаменател още на 5 ред = /
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Град
    Варна
    виж сега.. попринцип първия пост е основното съдържание на темата,после има разни спорове..
    айде не ме причислявай към никакви групи
    пиши си там по другите теми и ме остави
    Kaname senpai <3

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Евала за поста брат пълен е само с истини.Това си е неказаната истина момичетата винаги търсят доброто момче все за него викат а кво стаа вкрайна сметка що толкова много добри момчета се оплакват че са самотни и най тъпото искат ги за приятели били им като братя хах ае стига е.Лошото е интересно лошото влече момичета няма що да се правите че не е така е слава богу за ся има изключения но както каза колегата по горе те са 2:1 така че шанса да срещнеш свястно момиче е супер минимален.Най се дразня на хора (и от 2-та пола) като почнат да разсъждават разбиха ми сърцето сега съм безчувсвен/а напрао умирам от смях сами си насаждате това щот така е най лесно да изживяваш болката си наранявайки друг/а.
    +1 mn tochno kaza mn neshta koito nito edno momiche nikoga ne bi si priznalo.. no v kaina smetka mototo ime e "mujeta sa takaiva i takiva" i sa vinovni po priroda
    Мне вие не сте си виновни по природа просто сте използвачи по природа.Като почнете така да говорите колко много сте дали в една връзка,колко сте били добри и т.н как сте правили всичко,а момичето до вас не ви е оценило просто се спуквам от смях. Чисто МЪЖКО ЛИЦЕМЕРИЕ се нарича това.При мъжете историята винаги има две страни.Или ще почнат да обвиняват приятелките си (така както ти обвиняваш в случея твоята) от гузна съвест,защото естествено е много по-лесно да прехвърлят вината на другия или просто отново се опитвате да си почешите егото.Съгласна съм с човека,който каза,че колкото по-гадно се държиш с една жена толкова повече те обича . Така е,защото жените сме мазохистки това съм го разбрала. НООО съм разбрала и друг-че мъже светци няма както и идеални мъже също.Мъжа е просто животно,което ако му чешеш егото постоянно,даваш всичко за него и междувременно си затваряш очите за грешките му винаги ще е на мнение,че връзката е идеална,НОО дойде ли момента,в който трябва да изразиш собствено мнение или да му потърсиш греките,винаги ще обърне нещата така,че ти да си виновна и веднага връзката се проваля . Това е.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

бля,бля тука се изпокарахте стига толкова.

и в двата пола е проблема никой не е безгрешен.

Момичетата-онези,които имат нужда от внимание в изобилие филмират се прекалено много в дадени ситуации,патят си после много съжеляват,ама няма кой да върне времето назад тези според,които мъжете са най-лошото нещо на света.Щом стане въпрос за момче/мъж става голям скандал " да ве тея мухльовци дето само разбиват сърцата ни,аре да си е**т м*****а!"

Момчетат-онези,които неразбират,че момичетат имат нужда от повече внимание,че момичетата просто такива ги е създал Господ.Момчетата не разбират как се чувства едно момиче,щом той и разбие сърцето,но и момичетата не разбират как се чувства едно момче щом тя му разбие сърцето.Той-момчето не обръща внимание на дребните детайли,а те ВИНАГИ са много важни за едно момиче незнам защо това са те момчетата според мен.

Това е.Повече няма да пиша и както казах в началото грешката ее и в момчетат и в момичетат не защитавам никой нито опреквам някой,защото е такъв и такъв.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Assshley по отношение на поста ти мога да кажа само това
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Ебати филма и като направи тема ще промениш ли нещо Боклуци има и ще и от двата пола и това няма да се промени.

Град
    Wonderland
    и аз тва се питам.

Jena nali tre se zashtiti ne i se smei sa seki ima pravo da opitva no za nqkoi neshta e prava.!!!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

В теб е проблема, че си ги избираш такива, пич. А като ти гледам аватара ми става ясно за какво ги искаш...

Ми смейте си се колкото искате .. тва е моето мнение и едва ли някой ще ми го промени в скоро време.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Jena nali tre se zashtiti ne i se smei sa seki ima pravo da opitva no za nqkoi neshta e prava.!!!
    За кое е права е братле че съм животно ли ми sorry не съм такъв.Нямам нужда да ми четкат егото не съм комплексар перфектно знам кой съм и колко струвам.Бившата ми винаги е имала собствено мнение което не съм се стремил да пречупя аз лично съм искал да посочва грешките ми за да можем да се преборим с тях и да не ги повторя както и аз посочвах нейните.2 години и дадох аз я направих човека който сега е тя ми го е казвала много пъти и дори сега след края пак го твърди така че не стаа няква тука да ми казва че съм животно и че не съм давал едва ли не приятелката ми да има мнение.Един път реших да съм добро момче и резултата е че ся тя не е до мен като бях гаден с крик трябваше да отлепям от мен тези с които съм бил така че теориите дето ми ги развиват тука за добрите момчета не струват просто убедих сам самичък за кво стаа на въпрос.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    За кое е права е братле че съм животно ли ми sorry не съм такъв.Нямам нужда да ми четкат егото не съм комплексар перфектно знам кой съм и колко струвам.Бившата ми винаги е имала собствено мнение което не съм се стремил да пречупя аз лично съм искал да посочва грешките ми за да можем да се преборим с тях и да не ги повторя както и аз посочвах нейните.2 години и дадох аз я направих човека който сега е тя ми го е казвала много пъти и дори сега след края пак го твърди така че не стаа няква тука да ми казва че съм животно и че не съм давал едва ли не приятелката ми да има мнение.Един път реших да съм добро момче и резултата е че ся тя не е до мен като бях гаден с крик трябваше да отлепям от мен тези с които съм бил така че теориите дето ми ги развиват тука за добрите момчета не струват просто убедих сам самичък за кво стаа на въпрос.
    +1 За личния си опит няма да говоря, понеже няма да е обективно.
    Ще дам примери с колеги - добър и лош
    Добрия даваше всичко и правеше всичко за нея, най-доброто момче, което познавам е и е много съвестен. Но заради това сега е с 2 деца сам, а оная си вее сливите и дините по други, че и в Интернет дори
    Лошия прави приятелката си (сега вече женени) на парцал. Когато тръгнаха я спука от бой и я остави на един язовир чисто гола. Оная му се сърди 1 месец и накрая се върна при него. Сега почти всеки ден яде по някой тукат или минимум псувни. Обаче не поглежда друг и му е вярна като куче. И е третирана като куче.

Ей затова няма смисъл да си добър... накрая винаги оставаш сам с добротата си!

Град
    Е чак такава лошотия не трябва всичко си има граници а тоя 2-рия е надхвърлил доста границата.Но за 1-вия бахти грозното честно после как да си добър кажете ми ве хора как да бъдеш човек като толкова рядко ти отвръщат човешки грозно е гадно е но в тоя живот трябва да си лош иначе ще те смачкат по бързо и от въшка.Само разгледайте темите тук колко теми има за добри момчета които са сами или искани само за приятели и вечния изтъркан лаф "спокойно има и такива които харесват такива като теб" смятам че освен това няма кво друго да добавя.

Re: Защо жените сте такиваа ве....

......
    Ти си един нещастен идиот. Не знаеш какво искаш от жените. Та ти дори не знаеш какво е любовта. Глупаво момче си и късно ще осъзнаеш колко идиотизъм блика от теб. Това, че не можеш да различиш плоската от истинската жена и тръгваш с нея и се обвързваш и после страдаш... Ти си си виновен. А не тя. Тя си е боклук по природа.

И поне се научи да пишеш грамотно.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Това е така, защото не знаем какво искаме. А е доста трудно да разбереш какво точно очакваш от даден човек. И не само жените са така. Важи за всички. Трябва да си опитал и от двете крайности, за да разбереш коя предпочиташ или по-скоро търсиш "Златната среда".
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Фен
    Град
    Пловдив
    Много си ПРАВ БРАТО!Евалата за темата момичета в днешно време незнаят какво искат и не заслужават любов,те просто искат ебане (някой и за тва нестават даже) много рядко се срещат свястни мадами в днешно време
    Faces брато ДОБРЕ ДОШЪЛ В КЛУБА!Жените са неблагодарни същества които гледат само на тях да им е добре,а другите са временни "лизачи" които ги въртят на малкия си пръст.Както казах по-горе в днешно време жените НЕ ЗАСЛУЖАВАТ любов,те просто искат внимание

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    Много си ПРАВ БРАТО!Евалата за темата момичета в днешно време незнаят какво искат и не заслужават любов,те просто искат е**не (някой и за тва нестават даже) много рядко се срещат свястни мадами в днешно време
    Бе то ебането да не е като яденето? Колкото жени искат ебане, толкова мъже не могат да им го дадат като хората. Ние мъжете да не сме перфектни а?

Фен
    Град
    Пловдив
    Мне от нас никъв хуй нестава ако питаш жените,мани че почват да ни заместват и с вибратори хуахау

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    Мне от нас никъв "мъжки полов орган" нестава ако питаш жените,мани че почват да ни заместват и с вибратори хуахау
    Каменица - да спасим мъжа

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Maлко били изключенията.. Поне на момчето като му покажеш, че си всичко за него няма да те напрай на идиотка, а при момичетата е така.
    И както обикновенно съм съгласен с теб!

Град
    Nofacenoname мерси човек ама баш в тоя клуб не исках да влизам ама то тъпата ми глава е виновна както се каза тръгнах да барам нещо което не е счупено изневерих на стила си и видях кво е да си от "любимите" добри момчета.Честно казано не си струваше особено пък крайния резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си