.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 193
    Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    Много си ПРАВ БРАТО!Евалата за темата момичета в днешно време незнаят какво искат и не заслужават любов,те просто искат е**не (някой и за тва нестават даже) много рядко се срещат свястни мадами в днешно време
    Faces брато ДОБРЕ ДОШЪЛ В КЛУБА!Жените са неблагодарни същества които гледат само на тях да им е добре,а другите са временни "лизачи" които ги въртят на малкия си пръст.Както казах по-горе в днешно време жените НЕ ЗАСЛУЖАВАТ любов,те просто искат внимание
    А колко момчета искат същото? Рядко се срещат свестни хора въобще...

Глупаво е обаче да дават определения спрямо опита. Не може да сте излизали с всички момичета... и после като ги избирате някакви повърхностни, се чудите защо са били такива...

Мега фен
    Град
    Earth...
    отговора е че са прости
    а мъжете глупави

Мега фен Аватара на ameli
    всеки човек е различен
    тва, че ти си попадал на такива, не значи че всички са еднакви
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Пловдив
    Еммммммммм пич кво да ти кажа....... моето мнение е ,че просто не си попаднал на подходящтата ,захласнал си се,опарил си се и сеа всички жени са кучки..................Ок де ,амаааа обмисли вариянта и с това, че интереса обединява хората,казано практично....Тоест раздаваш ли се на 100% мно ясно ще се стигне до момента ,когато ставаш скучен ,а ние жените не обичаме тва ,особенно тези непорасналите......навярно тва аналогично се отнася и за мъжете......така ,че спри да се ядосваш....след като се е случило това ,вземи си поука и право напред.....пък ше открииеш ти твоето момиче някой ден!

Град
    Aitos
    Ee bratlee Po prav Ot tova Ne MOje Da si .. Zna4i Ti naprao Si mi kopie i s moita sa6to taka se polu4i Bil sam q obi4al ujasno mn tq go znaela nz si ko ... bil sam tokova razli4en ne kato drugite mom4eta... i Na samo 4e e v moq guz pak takiva sa po4ti si4ki prav si bratlee " XAxax Ku4ki stee Da " tova e nastroenieto mi v skype ... Mn si e pravo mom4eto daje ... a tova s mom4etata POznaam mN golemi ZadnicI Det I na men 4ak mi IDe ponqkoga da gi zapukam mn zle ...

Всички сме такива и мъжете и жените. Само си прехвърляме топката един на друг. Много е важен характера на един човек.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    Бикини-Ботъм
    Момичетата наистина не знаят какво искат,аз лично не знам какво искам.Знам,че звучи тъпо,но точно вмомента май се страхувам да рискувам и да бъда щастлива.Може би наистина ме боля достатъчно,за да искам от себе си отново да изживея същото..
    Прав си,не е справедливо,особено,когато и други страдат заради нас.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Пловдив
    Mno zavisi vuzrastta na edin chovek......i nai-ve4e do kolko e porasna umstvenno......sea ,to ne moje da iskash seriozni otnosheniq ot momiche i suovetno momche pone dokato ne navurshi 20.....shot do togava vseki iska da opita ot vsichko....i sea muje ako vie mi kajete che na ves ne vi se iska da opitate ot vsichko... ...shte trq da vleznem v golqma polemika.....

Proso idva momenta vlubvash se ,po edna ili dr prichina sled period ot vreme vs prikluchva iii vie stavate nqkvi jenomrazci koito uj ve4e nikoga nqma da se vlubqt ..puk ne e taka vsqko neshty s vremeto si .....prosty se uchete ot greshkite si....

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от pisenceto90
    Mno zavisi vuzrastta na edin chovek......i nai-ve4e do kolko e porasna umstvenno......sea ,to ne moje da iskash seriozni otnosheniq ot momiche i suovetno momche pone dokato ne navurshi 20.....shot do togava vseki iska da opita ot vsichko....i sea muje ako vie mi kajete che na ves ne vi se iska da opitate ot vsichko... ...shte trq da vleznem v golqma polemika.....

Proso idva momenta vlubvash se ,po edna ili dr prichina sled period ot vreme vs prikluchva iii vie stavate nqkvi jenomrazci koito uj ve4e nikoga nqma da se vlubqt ..puk ne e taka vsqko neshty s vremeto si .....prosty se uchete ot greshkite si....
    Правилно казано, макар и на шльокавица. Всичко с времето си. Обаче е важно и да не се закъснява, че се появяват сериозни проблеми!

Град
    Пловдив
    ихаааааа пак забравих да сменя азбуката Съжаляваммм

еееееее то какви проблеми да се появят.......Господ си знае работата!

Град
    Vav fitnes zalata
    ихаааааа пак забравих да сменя азбуката Съжаляваммм

еееееее то какви проблеми да се появят.......Господ си знае работата!
    Психически отклонения се появяват, комплекси, грешни разбирания, кофти фетиши... да продължавам ли? Затова всяко нещо с времето си! След 14 и до 19 жените трябва да са опитали и осъзнали! Ако ще и с 200 мъже да са спали. Курви няма, има само жени с опит! Другото са мъжки комплекси!

Град
    Пловдив
    Оуууууууу даааааа !прав си много за тва! ...... особенно комплексите са на мах! Лично наблудение!

Град
    Vav fitnes zalata
    Оуууууууу даааааа !прав си много за тва! ...... особенно комплексите са на мах! Лично наблудение!
    И аз гледам аверите... като не са се наживяли като пубери... сега го избиват на простотия! Е затова повече заклеймяват жените като курви!

ами все едно мене описваш с тая тема...кво да ти кажа и да се оправдавам няма смисъл такива сме ...или поне аз съм такава и ми идва да се гръмна

Re: Защо жените сте такиваа ве....

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Д**а начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов търсите я ревете за тоя и за оня... и накрая като я намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??е** му майката и живот.. А иначе едно момче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с него... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... е** му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко мъжа да е боклук за да го уважавате и обичате..

ми да има и такива и т0 д0ста и ние сме идеални качваме се на главата ви е аз не съм така де абе ей ся като прочетох се зачудих защо сме такива се ревем мревем някви се тръшкаме а не продълйжаваме напред ... ддз момичетата сме такива искаме любов да ни п0казвате че ни цените и обичате ...
    а вие защо не можете да бъдете само с една и да я обичате .. и да не мислите сам0 за сеь ниима тва е най - важното?

Re: Защо жените сте такиваа ве....

Цитирай Първоначално написано от shutthefuckup
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Д**а начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов търсите я ревете за тоя и за оня... и накрая като я намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??е** му майката и живот.. А иначе едно момче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с него... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... е** му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко мъжа да е боклук за да го уважавате и обичате..

ми да има и такива и т0 д0ста и ние сме идеални качваме се на главата ви е аз не съм така де абе ей ся като прочетох се зачудих защо сме такива се ревем мревем някви се тръшкаме а не продълйжаваме напред ... ддз момичетата сме такива искаме любов да ни п0казвате че ни цените и обичате ...
    а вие защо не можете да бъдете само с една и да я обичате .. и да не мислите сам0 за сеь ниима тва е най - важното?
    Е точно това е не всички сме такива.. Аз примерно не съм... никога не ми е било за едното ебане нито пък някога ще ми бъде... глупаво е..
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Бре нз... колкото и сериозен да си, винаги се намира някой мачо дето в нейните очи е по сериозен Пък после иди доказвай кой за какво говори... тук темата май се превърна в самозащита на некви моми без капка надежда някога да вникнат в цялостта на темата!

Изодите са:
    1. Има различни и при мъжете и при жените, но при жените преобладава нуждата от нещо ново!
    2. Лошото е че повечето от момичетата са безхарактерни, сдухани и до 21-22 незнаят дори какво да търсат от човека до себе си!
    3. Но пък от друга страна има и много кочове дето се имат за господ, аз са плюнки...

Основен извод: Четете внимателно и обмислете преди да си пишете глупостите!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    За да ви дразним и да ви е гадно

Happy now?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Понякога момчето само си е виновно за поведението на момичето пък и да ти кажа още си малък да се разочероваш от жените толкова много. Успокой топката
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

малелейй тоя на намля

П.П. не слагай всички под общ знаменател .. ко си попаднал на грешната , не значи че всички са такива
    Hip Hop , Rap ,

emn ne wsichki sa taka.. wseki e razlichen sry che pisha na ang obache neshto mi se bugna bgto . |(
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Както достга народ преди мен каза-не всички са еднакви.Това е.И от двата пола има глупави и заблудени същества.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

хаха това че не си срещнал подходящата незначи че всички трябва да са курви,еднакви и т.н. мисля,че трябва да се успокойш малко и да се огледаш наок0л0....постоянните запознанства и приятелства ще ти докажат че не всички са еднакви (за момичетата) и си промени малко мисленето защото като продължаваш така мисля че всеки път ще се получава едно и също

Ох,колко сълзлива темичка.

Лошо ли ви дойде,като разбрахте,че типа жени, по чиито задници плезите език, са също толкова повърхностни същества,колкото и вие?

Кучкарите и курветините винаги ще си ги има,хитреци. Да не сте им се вързали.

п.с. Жеков,съчувствам ти. За жалост шанса да намериш подходящ човек с твоето мислене от общото население е горе-долу два пъти шанса да се блъснеш в такъв по улицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си