- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените сте такиваа ве....
А колко момчета искат същото? Рядко се срещат свестни хора въобще...Първоначално написано от Nofacenoname
Глупаво е обаче да дават определения спрямо опита. Не може да сте излизали с всички момичета... и после като ги избирате някакви повърхностни, се чудите защо са били такива...
отговора е че са прости
а мъжете глупави
всеки човек е различен
тва, че ти си попадал на такива, не значи че всички са еднакви![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Еммммммммм пич кво да ти кажа.......моето мнение е ,че просто не си попаднал на подходящтата ,захласнал си се,опарил си се и сеа всички жени са кучки..................Ок де ,амаааа обмисли вариянта и с това, че интереса обединява хората,казано практично....Тоест раздаваш ли се на 100% мно ясно ще се стигне до момента ,когато ставаш скучен ,а ние жените не обичаме тва ,особенно тези непорасналите......навярно тва аналогично се отнася и за мъжете......така ,че спри да се ядосваш....след като се е случило това ,вземи си поука и право напред.....пък ше открииеш ти твоето момиче някой ден!
Ee bratlee Po prav Ot tova Ne MOje Da si .. Zna4i Ti naprao Si mi kopiei s moita sa6to taka se polu4i
Bil sam q obi4al ujasno mn tq go znaela nz si ko ... bil sam tokova razli4en ne kato drugite mom4eta... i Na samo 4e e v moq guz pak takiva sa po4ti si4ki prav si bratlee
" XAxax Ku4ki stee Da
" tova e nastroenieto mi v skype ... Mn si e pravo mom4eto daje ... a tova s mom4etata POznaam mN golemi ZadnicI Det I na men 4ak mi IDe ponqkoga da gi zapukam mn zle ...
Всички сме такива и мъжете и жените. Само си прехвърляме топката един на друг. Много е важен характера на един човек.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Момичетата наистина не знаят какво искат,аз лично не знам какво искам.Знам,че звучи тъпо,но точно вмомента май се страхувам да рискувам и да бъда щастлива.Може би наистина ме боля достатъчно,за да искам от себе си отново да изживея същото..
Прав си,не е справедливо,особено,когато и други страдат заради нас.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Mno zavisi vuzrastta na edin chovek......i nai-ve4e do kolko e porasna umstvenno......sea ,to ne moje da iskash seriozni otnosheniq ot momiche i suovetno momche pone dokato ne navurshi 20.....shot do togava vseki iska da opita ot vsichko....i sea muje ako vie mi kajete che na ves ne vi se iska da opitate ot vsichko......shte trq da vleznem v golqma polemika.....
![]()
Proso idva momenta vlubvash se ,po edna ili dr prichina sled period ot vreme vs prikluchva iii vie stavate nqkvi jenomrazci koito uj ve4e nikoga nqma da se vlubqt..puk ne e taka vsqko neshty s vremeto si .....prosty se uchete ot greshkite si....
![]()
Правилно казано, макар и на шльокавица. Всичко с времето си. Обаче е важно и да не се закъснява, че се появяват сериозни проблеми!Първоначално написано от pisenceto90
ихаааааа пак забравих да сменя азбукатаСъжаляваммм
![]()
еееееее то какви проблеми да се появят.......Господ си знае работата!
Психически отклонения се появяват, комплекси, грешни разбирания, кофти фетиши... да продължавам ли? Затова всяко нещо с времето си! След 14 и до 19 жените трябва да са опитали и осъзнали! Ако ще и с 200 мъже да са спали. Курви няма, има само жени с опит! Другото са мъжки комплекси!Първоначално написано от pisenceto90
Оуууууууу даааааа !прав си много за тва! ......особенно комплексите са на мах! Лично наблудение!
![]()
И аз гледам аверите... като не са се наживяли като пубери... сега го избиват на простотия! Е затова повече заклеймяват жените като курви!Първоначално написано от pisenceto90
ами все едно мене описваш с тая тема...кво да ти кажа и да се оправдавам няма смисълтакива сме ...или поне аз съм такава и ми идва да се гръмна
Първоначално написано от JekoV
ми да има и такива и т0 д0ста и ние сме идеални качваме се на главата ви е аз не съм така деабе ей ся като прочетох се зачудих защо сме такива се ревем мревем някви се тръшкаме а не продълйжаваме напред ... ддз момичетата сме такива искаме любов да ни п0казвате че ни цените и обичате ...
а вие защо не можете да бъдете само с една и да я обичате .. и да не мислите сам0 за сеь ниима тва е най - важното?![]()
Е точно това е не всички сме такива.. Аз примерно не съм... никога не ми е било за едното ебане нито пък някога ще ми бъде... глупаво е..Първоначално написано от shutthefuckup
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Бре нз... колкото и сериозен да си, винаги се намира някой мачо дето в нейните очи е по сериозенПък после иди доказвай кой за какво говори... тук темата май се превърна в самозащита на некви моми без капка надежда някога да вникнат в цялостта на темата!
Изодите са:
1. Има различни и при мъжете и при жените, но при жените преобладава нуждата от нещо ново!![]()
2. Лошото е че повечето от момичетата са безхарактерни, сдухани и до 21-22 незнаят дори какво да търсат от човека до себе си!![]()
3. Но пък от друга страна има и много кочове дето се имат за господ, аз са плюнки...
Основен извод: Четете внимателно и обмислете преди да си пишете глупостите!![]()
За да ви дразним и да ви е гадно![]()
Happy now?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тва не го разбрах чесно казано![]()
Понякога момчето само си е виновно за поведението на момичето пък и да ти кажа още си малък да се разочероваш от жените толкова много. Успокой топката![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
малелейй тоя на намля![]()
![]()
![]()
П.П. не слагай всички под общ знаменател .. ко си попаднал на грешната , не значи че всички са такива![]()
Hip Hop, Rap
,
emn ne wsichki sa taka.. wseki e razlichen sry che pisha na ang obache neshto mi se bugna bgto . |(![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Както достга народ преди мен каза-не всички са еднакви.Това е.И от двата пола има глупави и заблудени същества.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
хаха това че не си срещнал подходящата незначи че всички трябва да са курви,еднакви и т.н. мисля,че трябва да се успокойш малко и да се огледаш наок0л0....постоянните запознанства и приятелства ще ти докажат че не всички са еднакви (за момичетата)и си промени малко мисленето защото като продължаваш така мисля че всеки път ще се получава едно и също
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох,колко сълзлива темичка.
Лошо ли ви дойде,като разбрахте,че типа жени, по чиито задници плезите език, са също толкова повърхностни същества,колкото и вие?
Кучкарите и курветините винаги ще си ги има,хитреци. Да не сте им се вързали.
п.с. Жеков,съчувствам ти. За жалост шанса да намериш подходящ човек с твоето мислене от общото население е горе-долу два пъти шанса да се блъснеш в такъв по улицата.