- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените сте такиваа ве....
хах...прав си за това което казваш..... може момичето не те иска еба ли го ... разиграва те колкото.. да не скъсате нз![]()
но аз оценявам момчето какво прави за мен и всичко , но аз винаги съм намирала идиоти![]()
Първоначално написано от rozovsluncho
\/
I vie ste imali surca?Първоначално написано от Priceless
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
I ti si pravПървоначално написано от kroasandvi4
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
.. с обиди няма да управиш нищо най-малкото само доказваш какъв селянин си и какво уважение спрямо жените имаш ...Първоначално написано от kroasandvi4
![]()
Ама явно така ви е по-лесно ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Всъщност си е факт. Не знам защо е така, но е вярно. Интелекта при жените е по-слаб цялостно от този при мъжете. И аз го потвърждавам от лични наблюдения на много познати.Първоначално написано от Hilary_
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Нима познаваш всички жени на света та да можеш да твърдиш такова нещо???Първоначално написано от Nam3less3
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
В областите на науката, политиката, управлението, абе изобщо почти всички по-известни личности в дадена област са мъже. Това е, защото от край време ролята на жената е била в домакинството и семейството. Наскоро обаче и жените взеха да "правят бизнес", нали не трябва да има дискриминацияПървоначално написано от Hilary_
А и самите жени от съвсем скоро почнаха да искат да се развиват, иначе историята показва каква е била тяхната роля в обществото. По тяхно желание е ставало така.
А от всички мъже и жени, които познавам(а вярвам, че и на другите места е така), само мъжете се интересуват от по-значими и интересни теми, и имат повече знания по всичко. Жените се интересуват само от любов, грим, дрехи, и от интереса/хобито/специализацията им. Не проявяват нито желание, нито любопитство към нищо друго. Говоря като цяло, то е ясно, че има всякакви изключения. Така че, жените явно са нямали или не са проявявали данни, за да бъдат значими в обществото с нещо друго, освен с тялото им. Така е било до преди 1 век. А и днеска е почти същото, тук таме някой жени искат да са независими и си работят. Тук таме се появиха и жени в по-значимите редици и области.
А и колкото и да ги е грижа за любовта, пак съм забелязал(а и форумът е доказателство), че отново те не могат да се справят с нея![]()
Не е вярно ... не по тяхно желание не са можели да се развиват като нещо повече в обществото ... точно обратното искали са, но мъжете са имали контрола и се е смятало, че те едва ли не трябва да "налагат" начина на живот върху една жена ...Първоначално написано от Nam3less3
Жените изобщо не са били уважавани от мъжете и са нямали друг избор!!
И още нещо ... нима мислиш, че е толкова лесно "работата" на една жена като майка и домакиня???Замислял ли си се някога какво би станало ако жената не върви (в повечето случи) по задника на някой мъж и едва ли не "превъзпитавайки го" от навиците му на прасе *без извинение) ... ??
Ние сме тези, които след откъсването от "на мамчето полата" ви превъзпитаваме ... и накрая к'фо ... един голям ... само знаете да говорите под общи знаменатели?? Нима това не е дискриминация?
Аз пък съм убедена, че мъжете са тези, които се застояват в своето развитие с тези прибързани изказвание и най-важното убедеността във верността им ... което е прекалено жалко и отчайващо ...
![]()
П.С. Малко се изхвърлих в писането ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Да, мъжете са били по-силни и са имали контрол. Решили са това или онова да правят жените, или защото им е било по-удобно и лесно, или защото като цяло жените не ги е бивало в други неща. Знам колко труден е животът на една майка или съпруга, особено ако мъжът е зле, но в това са по-добри жените, за разлика от мъжете - в домакинството и грижата за семейството. Не дискриминирам жените, просто говоря с факти за състоянието им като цяло.Първоначално написано от Hilary_
жените като цяло нямат желание да са нещо друго освен домакинки, а и такъв е бил животът.
А ако става въпрос за днешните момичета, малко са тези, които да впечатляват с нещо освен красота или приемлив характер. А какво е красотата, просто даденост от природата(само трябва грим да си слагаш и да си купуваш дрешки), та не виждам защо красотата трябва да е повод за някой жени да се мислят за повече от другите.
Като цяло интелектът на жените на фона на този на мъжете е в застойОсобено на сегашното поколение, рядко се намират жени с малко повече знания и интереси.
Човече като ти чета поста имам чувството че чета писанията на някой интелектуалец от средновесовието.Там са правели разлика мужду мъжете и жените-мъжете от сутрин до вечер работят,изкарват прехраната,а жените стоят в къщи и чистят...дрън,дрън.Имам един въпрос към теб-в коя епоха живееш?Нима не си разбрал,че отдавна вече няма граници между мъжете и жените както в живота така и в професионален план.Нима няма жени адвокати,бизнесдами,та дори и политици?Ако си мислиш че една жена която е красива може да ти предложи само тва и нищо повече си в дълбока заблуда,клишетата които изтъкваш в несвързания си пост отдавна са разбити.Не виждам нищо общо между интелектуалното ниво и пола,така че спри да дрънкаш глупости.Първоначално написано от Nam3less3
пфф.. според мене това не се наблюдава само при момичетата кво искаш да ми кажеш (до автора на темата) чее при момчетата не е така ли ? пфф.. ако се разкриеш изцяло на едно момче.. си те прай квото иска..омръзваш му.. както е и при момичетата тва се набюдава и при при всички.. въпроса е там ако всеки знае кво иска защо го иска как да го има и задържи няма да има такива истории..
Почнах да пиша това, защото темата излезе извън контрол. Просто написах, че сред средите, в които съм, единствено момчетата се интересуват от по-различни неща освен красотата и любовта, а повечето момичета само от това. Ако има някоя, която да се забелязва с акъла и, и с която да говориш на по-различни теми, това е рядкост, просто малките момичета нямат никакво желание за развитие, за разлика от момчетата. Говоря за тийнейджърките. При тая възрастова група, като цяло момчетата са по-умни и имат по-широки интереси, говоря за поне едно 200 човека, върху които правя изводи. Така че не пиша глупости, ами истина.Първоначално написано от Sh@d0w
Винаги има изключения,но аз съм забелязал обратното.Познавам доста амбицирани момичета,които знаят какво искат от живота и се борят за да го постигнат,имам и приятели,която единствена цел в живота е да ходят по купони и да се чудят къде да се напият.Така че не мога да разбера на какво основа направи по-горе споменатите си изводи.Това че се намираш в такава среда не значи че целия свят е такъв.Мисли и анализирай по-глобалноПървоначално написано от Nam3less3
![]()
Ами блазе ти, че познаваш. Тука са рядкост, за това ако искаме да проведем някой по-сериозен разговор, не трябва да има жени в компанията. Извода ми е, че по-голямата част от жените нямат желание за развитие и интереси в тийнейджърската им възраст. За нас глобално е цяла България, защото другите държави са твърде различни, и не можем да се сравнявамеПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Човекът ти говори за чистите масови невремововлияещи се тенденции на мъжа и жената, нямам идея защо реши да разнообразяваш нещата чрез "средновековно мислене". Не прочетох изречение,в което да е казал,че няма жени адвокати,бизнесдами и прочие,ако не се лъжа, беше казал просто,че са по-малко. Клишетата, които написа в далеч по-свързания спрямо твоя пост просто показват, че независимо от мястото, времето и т.н. има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Първоначално написано от Sh@d0w
А от опит ще кажа, че даже самите жени идентифицират начина си на мислене като "интуитивен" и "алогичен". Спрете да реагирате на всяко изречение като на изказване на политически митинг.
П.С. За онази красива забележка, която ми се изпрати - не разбирам защо трябва да се отнасям с всяка жадна за внимание патица като с "единствената", под лозунга, че не трябва да съм "селянин". Ако някоя такава реши да се прави на велика и да си дуе самочувствието, естествено е, че пряко сили няма да й обръщам внимание. Ако момиче ми направи добро впечатление,естествено,че ще я уважавам и защитавам. Кифленското държание е нещо,което трябва да се мачка, а не уважава.
П.П.С. Нямам нищо против никого. Просто знам как се чувства в подобна ситуация авторът на тази тема. Че има стоиностни жени - има ги. Естествено е, че такива ще да са много по-интересни и качествени.
никога не трябва да се разкриваш на 100 процента на една жена ако не си супер сигурен в нея защото ще ти изпие живота![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Защото,ако не знаеш това е факт-мисленето през този период от време е било точно такова.Но неслучайно този начин на мислене е бил отхвърлен отдавна.Какво ще ме обориш с това че ползвам факти?Първоначално написано от kroasandvi4
Не,просто каза че интелектуалното ниво на жените е много по-ниско от това на мъжете.А това дали мъжете бизнесмени са повече от жените не знам да има такава статистика,пък и да има това не говори абсолютно нищо.Тук отново ползвам факти така че 2:0 за мене.Първоначално написано от kroasandvi4
Добре.Това изказване ще го напиша но твоя език,за да ти стане по-ясно:Първоначално написано от kroasandvi4
"Пич,тук съм съгласен с теб тия простотии дето ги надрасках ясно показват както ти каза че независимо от времето и мястото има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Но това не значи чи единия е по-тъп от другия.Това че на жените преди време не е даван стимул да се развиват в дадени насоки и че са изградени мнения че мъжете са по-добри в дадени сфери,от жените са глупости."
Ако се съмняваш в умствените способности на днешните момичета,заповясай ще те запозная с момичета,на които 100% съм убеден че IQ теста е по-голям от този на избран от теб мъж.Не можеш да твърдиш че даден пол е по-умствено ръзвит от другия,не там се крие проблема.
Надявам се да си разбрлал какво искам да ти кажа защото по-ясно не мога да ти го обясня....сигурен съм че повечето жени в форума са ме разбрали,а това че ти неуспяваш доказва никското ти интелектуално ниво спрямо тях...
ПП.Без лоши чувства.
С това,че и аз ползвам факти. Средновековието е период от време,а Хомо Сапиенс Сапиенс си е Хомо Сапиенс Сапиенс през цялото това време. Хубавото е,че сега вече представителка на метод Хикс може да се присъедини към групата на представители на метод Хикс, докато преди е форсирана да прави Игрек заедно с всички, които са добри(или отгледани) върху метод Игрек.Защото,ако не знаеш това е факт-мисленето през този период от време е било точно такова.Но неслучайно този начин на мислене е бил отхвърлен отдавна.Какво ще ме обориш с това че ползвам факти?
Ако спориш за да бележиш точки и за да биеш мача, като нищо ще те оставя да смяташ,че си прав. Много по-ниско? Не,не е много по-ниско. Бих казал по-скоро ,че има залози на развитие в дадена сфера (особено научната) далеч по-често при мъжкия пол. По аналогичен начин по-често мъжете не са толкова добре социално от общителна гледна точка, но съществуват такива,които ги бива. Това не означава, че жените са по-тъпи, но трябва да се корогирам,че има разлика между дефиницията на "тъп-умен" и "ефективен-неефективен".Не,просто каза че интелектуалното ниво на жените е много по-ниско от това на мъжете.А това дали мъжете бизнесмени са повече от жените не знам да има такава статистика,пък и да има това не говори абсолютно нищо.Тук отново ползвам факти така че 2:0 за мене.
Чисто фактологически не са глупости. Няма да се оборвам с "голове", но има преференция в дадени сфери. Ако спориш с това, е все едно да кажеш, че си виждал повече цветари, отколкото цветарки.
"Пич,тук съм съгласен с теб тия простотии дето ги надрасках ясно показват както ти каза че независимо от времето и мястото има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Но това не значи чи единия е по-тъп от другия.Това че на жените преди време не е даван стимул да се развиват в дадени насоки и че са изградени мнения че мъжете са по-добри в дадени сфери,от жените са глупости."
Не се и съмнявам,че има. Винаги има качествени представители от двата пола,както има и кретения.Ако се съмняваш в умствените способности на днешните момичета,заповясай ще те запозная с момичета,на които 100% съм убеден че IQ теста е по-голям от този на избран от теб мъж.Не можеш да твърдиш че даден пол е по-умствено ръзвит от другия,не там се крие проблема.
Всъщност просто показва,че не се доверявам на идеализми без покритие.Надявам се да си разбрлал какво искам да ти кажа защото по-ясно не мога да ти го обясня....сигурен съм че повечето жени в форума са ме разбрали,а това че ти неуспяваш доказва никското ти интелектуално ниво спрямо тях...
П.П.Без лоши чувства. И ако искаш темпото на разговора да е човешко, не викай "публиката". Ще стане патаклама,вярвай ми.
В такъв случай,щом стигнахме до едно и също заключение,ти предлагам да се откажеш от поста ти по-горе,защото от там се започна спора:Първоначално написано от kroasandvi4
Това дали жените имат акъл не можем да го обсъдим нито аз,нито ти.Поста ти е по-скоро флейм отколкото изказване на някакво смислено становище.По какво отсъди че жените "нямат акъл",можеш да говориш за отделен човек-ок,но с такива масови изказвания не си прави гаргара.Първоначално написано от kroasandvi4
Поздрави.
Този пост беше с цел да разбере авторът на темата, че не всички жени са с неговото мислене(което ,ако съм разбрал правилно какво цели авторът, открай време се е утвърдило като по-качествено, и то и за двата пола). Ако някой смята,че трябва да скача след такъв пост, това си е агресивна реакция върху база на нещо, на което не смятам,че мога да помогна.
Благодаря.
Радо я ме въведи във филма че ми стана интересно и искам да пофилософствма и аз![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House