.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 193
    хах...прав си за това което казваш..... може момичето не те иска еба ли го ... разиграва те колкото.. да не скъсате нз

но аз оценявам момчето какво прави за мен и всичко , но аз винаги съм намирала идиоти

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Хей не ни обиждай

Разбирам те пределно ясно..тя те е приела за даденост,което въобще не е приятно Отдръпни се от нея и ще видиш,че ще започне да напорства да иска да си те върне и т.н. (освен ако не сте скъсали..не разбрах дали е така)

Кофти е като някой те приема за даденост наистина..но после като те изгуби и ревее та се къса

\/

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    За да ви дразним и да ви е гадно

Happy now?
    I vie ste imali surca?
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от JekoV

Happy now?
    I vie ste imali surca?
    По-скоро акъл често нямат.

Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Цитирай Първоначално написано от JekoV

Happy now?
    I vie ste imali surca?
    I ti si prav
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. с обиди няма да управиш нищо най-малкото само доказваш какъв селянин си и какво уважение спрямо жените имаш ... Ама явно така ви е по-лесно ...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. с обиди няма да управиш нищо най-малкото само доказваш какъв селянин си и какво уважение спрямо жените имаш ... Ама явно така ви е по-лесно ...
    Всъщност си е факт. Не знам защо е така, но е вярно. Интелекта при жените е по-слаб цялостно от този при мъжете. И аз го потвърждавам от лични наблюдения на много познати.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Всъщност си е факт. Не знам защо е така, но е вярно. Интелекта при жените е по-слаб цялостно от този при мъжете. И аз го потвърждавам от лични наблюдения на много познати.
    Нима познаваш всички жени на света та да можеш да твърдиш такова нещо???

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Нима познаваш всички жени на света та да можеш да твърдиш такова нещо???
    В областите на науката, политиката, управлението, абе изобщо почти всички по-известни личности в дадена област са мъже. Това е, защото от край време ролята на жената е била в домакинството и семейството. Наскоро обаче и жените взеха да "правят бизнес", нали не трябва да има дискриминация
    А и самите жени от съвсем скоро почнаха да искат да се развиват, иначе историята показва каква е била тяхната роля в обществото. По тяхно желание е ставало така.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    А от всички мъже и жени, които познавам(а вярвам, че и на другите места е така), само мъжете се интересуват от по-значими и интересни теми, и имат повече знания по всичко. Жените се интересуват само от любов, грим, дрехи, и от интереса/хобито/специализацията им. Не проявяват нито желание, нито любопитство към нищо друго. Говоря като цяло, то е ясно, че има всякакви изключения. Така че, жените явно са нямали или не са проявявали данни, за да бъдат значими в обществото с нещо друго, освен с тялото им. Така е било до преди 1 век. А и днеска е почти същото, тук таме някой жени искат да са независими и си работят. Тук таме се появиха и жени в по-значимите редици и области.

А и колкото и да ги е грижа за любовта, пак съм забелязал(а и форумът е доказателство), че отново те не могат да се справят с нея

В областите на науката, политиката, управлението, абе изобщо почти всички по-известни личности в дадена област са мъже. Това е, защото от край време ролята на жената е била в домакинството и семейството. Наскоро обаче и жените взеха да "правят бизнес", нали не трябва да има дискриминация
    А и самите жени от съвсем скоро почнаха да искат да се развиват, иначе историята показва каква е била тяхната роля в обществото. По тяхно желание е ставало така.
    Не е вярно ... не по тяхно желание не са можели да се развиват като нещо повече в обществото ... точно обратното искали са, но мъжете са имали контрола и се е смятало, че те едва ли не трябва да "налагат" начина на живот върху една жена ... Жените изобщо не са били уважавани от мъжете и са нямали друг избор!!

И още нещо ... нима мислиш, че е толкова лесно "работата" на една жена като майка и домакиня??? Замислял ли си се някога какво би станало ако жената не върви (в повечето случи) по задника на някой мъж и едва ли не "превъзпитавайки го" от навиците му на прасе *без извинение) ... ?? Ние сме тези, които след откъсването от "на мамчето полата" ви превъзпитаваме ... и накрая к'фо ... един голям ... само знаете да говорите под общи знаменатели?? Нима това не е дискриминация? Аз пък съм убедена, че мъжете са тези, които се застояват в своето развитие с тези прибързани изказвание и най-важното убедеността във верността им ... което е прекалено жалко и отчайващо ...

П.С. Малко се изхвърлих в писането ...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не е вярно ... не по тяхно желание не са можели да се развиват като нещо повече в обществото ... точно обратното искали са, но мъжете са имали контрола и се е смятало, че те едва ли не трябва да "налагат" начина на живот върху една жена ... Жените изобщо не са били уважавани от мъжете и са нямали друг избор!!

И още нещо ... нима мислиш, че е толкова лесно "работата" на една жена като майка и домакиня??? Замислял ли си се някога какво би станало ако жената не върви (в повечето случи) по задника на някой мъж и едва ли не "превъзпитавайки го" от навиците му на прасе *без извинение) ... ?? Ние сме тези, които след откъсването от "на мамчето полата" ви превъзпитаваме ... и накрая к'фо ... един голям ... само знаете да говорите под общи знаменатели?? Нима това не е дискриминация? Аз пък съм убедена, че мъжете са тези, които се застояват в своето развитие с тези прибързани изказвание и най-важното убедеността във верността им ... което е прекалено жалко и отчайващо ...

П.С. Малко се изхвърлих в писането ...
    Да, мъжете са били по-силни и са имали контрол. Решили са това или онова да правят жените, или защото им е било по-удобно и лесно, или защото като цяло жените не ги е бивало в други неща. Знам колко труден е животът на една майка или съпруга, особено ако мъжът е зле, но в това са по-добри жените, за разлика от мъжете - в домакинството и грижата за семейството. Не дискриминирам жените, просто говоря с факти за състоянието им като цяло.
    жените като цяло нямат желание да са нещо друго освен домакинки, а и такъв е бил животът.
    А ако става въпрос за днешните момичета, малко са тези, които да впечатляват с нещо освен красота или приемлив характер. А какво е красотата, просто даденост от природата(само трябва грим да си слагаш и да си купуваш дрешки), та не виждам защо красотата трябва да е повод за някой жени да се мислят за повече от другите.
    Като цяло интелектът на жените на фона на този на мъжете е в застой Особено на сегашното поколение, рядко се намират жени с малко повече знания и интереси.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да, мъжете са били по-силни и са имали контрол. Решили са това или онова да правят жените, или защото им е било по-удобно и лесно, или защото като цяло жените не ги е бивало в други неща. Знам колко труден е животът на една майка или съпруга, особено ако мъжът е зле, но в това са по-добри жените, за разлика от мъжете - в домакинството и грижата за семейството. Не дискриминирам жените, просто говоря с факти за състоянието им като цяло.
    жените като цяло нямат желание да са нещо друго освен домакинки, а и такъв е бил животът.
    А ако става въпрос за днешните момичета, малко са тези, които да впечатляват с нещо освен красота или приемлив характер. А какво е красотата, просто даденост от природата(само трябва грим да си слагаш и да си купуваш дрешки), та не виждам защо красотата трябва да е повод за някой жени да се мислят за повече от другите.
    Като цяло интелектът на жените на фона на този на мъжете е в застой Особено на сегашното поколение, рядко се намират жени с малко повече знания и интереси.
    Човече като ти чета поста имам чувството че чета писанията на някой интелектуалец от средновесовието.Там са правели разлика мужду мъжете и жените-мъжете от сутрин до вечер работят,изкарват прехраната,а жените стоят в къщи и чистят...дрън,дрън.Имам един въпрос към теб-в коя епоха живееш?Нима не си разбрал,че отдавна вече няма граници между мъжете и жените както в живота така и в професионален план.Нима няма жени адвокати,бизнесдами,та дори и политици?Ако си мислиш че една жена която е красива може да ти предложи само тва и нищо повече си в дълбока заблуда,клишетата които изтъкваш в несвързания си пост отдавна са разбити.Не виждам нищо общо между интелектуалното ниво и пола,така че спри да дрънкаш глупости.

пфф.. според мене това не се наблюдава само при момичетата кво искаш да ми кажеш (до автора на темата) чее при момчетата не е така ли ? пфф.. ако се разкриеш изцяло на едно момче.. си те прай квото иска..омръзваш му.. както е и при момичетата тва се набюдава и при при всички.. въпроса е там ако всеки знае кво иска защо го иска как да го има и задържи няма да има такива истории..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Човече като ти чета поста имам чувството че чета писанията на някой интелектуалец от средновесовието.Там са правели разлика мужду мъжете и жените-мъжете от сутрин до вечер работят,изкарват прехраната,а жените стоят в къщи и чистят...дрън,дрън.Имам един въпрос към теб-в коя епоха живееш?Нима не си разбрал,че отдавна вече няма граници между мъжете и жените както в живота така и в професионален план.Нима няма жени адвокати,бизнесдами,та дори и политици?Ако си мислиш че една жена която е красива може да ти предложи само тва и нищо повече си в дълбока заблуда,клишетата които изтъкваш в несвързания си пост отдавна са разбити.Не виждам нищо общо между интелектуалното ниво и пола,така че спри да дрънкаш глупости.
    Почнах да пиша това, защото темата излезе извън контрол. Просто написах, че сред средите, в които съм, единствено момчетата се интересуват от по-различни неща освен красотата и любовта, а повечето момичета само от това. Ако има някоя, която да се забелязва с акъла и, и с която да говориш на по-различни теми, това е рядкост, просто малките момичета нямат никакво желание за развитие, за разлика от момчетата. Говоря за тийнейджърките. При тая възрастова група, като цяло момчетата са по-умни и имат по-широки интереси, говоря за поне едно 200 човека, върху които правя изводи. Така че не пиша глупости, ами истина.

Град
    Някъде из София...
    Почнах да пиша това, защото темата излезе извън контрол. Просто написах, че сред средите, в които съм, единствено момчетата се интересуват от по-различни неща освен красотата и любовта, а повечето момичета само от това. Ако има някоя, която да се забелязва с акъла и, и с която да говориш на по-различни теми, това е рядкост, просто малките момичета нямат никакво желание за развитие, за разлика от момчетата. Говоря за тийнейджърките. При тая възрастова група, като цяло момчетата са по-умни и имат по-широки интереси, говоря за поне едно 200 човека, върху които правя изводи. Така че не пиша глупости, ами истина.
    Винаги има изключения,но аз съм забелязал обратното.Познавам доста амбицирани момичета,които знаят какво искат от живота и се борят за да го постигнат,имам и приятели,която единствена цел в живота е да ходят по купони и да се чудят къде да се напият.Така че не мога да разбера на какво основа направи по-горе споменатите си изводи.Това че се намираш в такава среда не значи че целия свят е такъв.Мисли и анализирай по-глобално

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Винаги има изключения,но аз съм забелязал обратното.Познавам доста амбицирани момичета,които знаят какво искат от живота и се борят за да го постигнат,имам и приятели,която единствена цел в живота е да ходят по купони и да се чудят къде да се напият.Така че не мога да разбера на какво основа направи по-горе споменатите си изводи.Това че се намираш в такава среда не значи че целия свят е такъв.Мисли и анализирай по-глобално
    Ами блазе ти, че познаваш. Тука са рядкост, за това ако искаме да проведем някой по-сериозен разговор, не трябва да има жени в компанията. Извода ми е, че по-голямата част от жените нямат желание за развитие и интереси в тийнейджърската им възраст. За нас глобално е цяла България, защото другите държави са твърде различни, и не можем да се сравняваме

Човекът ти говори за чистите масови невремововлияещи се тенденции на мъжа и жената, нямам идея защо реши да разнообразяваш нещата чрез "средновековно мислене". Не прочетох изречение,в което да е казал,че няма жени адвокати,бизнесдами и прочие,ако не се лъжа, беше казал просто,че са по-малко. Клишетата, които написа в далеч по-свързания спрямо твоя пост просто показват, че независимо от мястото, времето и т.н. има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.
    А от опит ще кажа, че даже самите жени идентифицират начина си на мислене като "интуитивен" и "алогичен". Спрете да реагирате на всяко изречение като на изказване на политически митинг.

П.С. За онази красива забележка, която ми се изпрати - не разбирам защо трябва да се отнасям с всяка жадна за внимание патица като с "единствената", под лозунга, че не трябва да съм "селянин". Ако някоя такава реши да се прави на велика и да си дуе самочувствието, естествено е, че пряко сили няма да й обръщам внимание. Ако момиче ми направи добро впечатление,естествено,че ще я уважавам и защитавам. Кифленското държание е нещо,което трябва да се мачка, а не уважава.

П.П.С. Нямам нищо против никого. Просто знам как се чувства в подобна ситуация авторът на тази тема. Че има стоиностни жени - има ги. Естествено е, че такива ще да са много по-интересни и качествени.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    да...някои са такива...

Голям фен Аватара на Aicken
    никога не трябва да се разкриваш на 100 процента на една жена ако не си супер сигурен в нея защото ще ти изпие живота
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    Някъде из София...
    Човекът ти говори за чистите масови невремововлияещи се тенденции на мъжа и жената, нямам идея защо реши да разнообразяваш нещата чрез "средновековно мислене".
    Защото,ако не знаеш това е факт-мисленето през този период от време е било точно такова.Но неслучайно този начин на мислене е бил отхвърлен отдавна.Какво ще ме обориш с това че ползвам факти?

Не прочетох изречение,в което да е казал,че няма жени адвокати,бизнесдами и прочие,ако не се лъжа, беше казал просто,че са по-малко.
    Не,просто каза че интелектуалното ниво на жените е много по-ниско от това на мъжете.А това дали мъжете бизнесмени са повече от жените не знам да има такава статистика,пък и да има това не говори абсолютно нищо.Тук отново ползвам факти така че 2:0 за мене.

Клишетата, които написа в далеч по-свързания спрямо твоя пост просто показват, че независимо от мястото, времето и т.н. има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.
    А от опит ще кажа, че даже самите жени идентифицират начина си на мислене като "интуитивен" и "алогичен". Спрете да реагирате на всяко изречение като на изказване на политически митинг.
    Добре.Това изказване ще го напиша но твоя език,за да ти стане по-ясно:

"Пич,тук съм съгласен с теб тия простотии дето ги надрасках ясно показват както ти каза че независимо от времето и мястото има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Но това не значи чи единия е по-тъп от другия.Това че на жените преди време не е даван стимул да се развиват в дадени насоки и че са изградени мнения че мъжете са по-добри в дадени сфери,от жените са глупости."

Ако се съмняваш в умствените способности на днешните момичета,заповясай ще те запозная с момичета,на които 100% съм убеден че IQ теста е по-голям от този на избран от теб мъж.Не можеш да твърдиш че даден пол е по-умствено ръзвит от другия,не там се крие проблема.

Надявам се да си разбрлал какво искам да ти кажа защото по-ясно не мога да ти го обясня....сигурен съм че повечето жени в форума са ме разбрали,а това че ти неуспяваш доказва никското ти интелектуално ниво спрямо тях...

ПП.Без лоши чувства.

Защото,ако не знаеш това е факт-мисленето през този период от време е било точно такова.Но неслучайно този начин на мислене е бил отхвърлен отдавна.Какво ще ме обориш с това че ползвам факти?
    С това,че и аз ползвам факти. Средновековието е период от време,а Хомо Сапиенс Сапиенс си е Хомо Сапиенс Сапиенс през цялото това време. Хубавото е,че сега вече представителка на метод Хикс може да се присъедини към групата на представители на метод Хикс, докато преди е форсирана да прави Игрек заедно с всички, които са добри(или отгледани) върху метод Игрек.

Не,просто каза че интелектуалното ниво на жените е много по-ниско от това на мъжете.А това дали мъжете бизнесмени са повече от жените не знам да има такава статистика,пък и да има това не говори абсолютно нищо.Тук отново ползвам факти така че 2:0 за мене.
    Ако спориш за да бележиш точки и за да биеш мача, като нищо ще те оставя да смяташ,че си прав. Много по-ниско? Не,не е много по-ниско. Бих казал по-скоро ,че има залози на развитие в дадена сфера (особено научната) далеч по-често при мъжкия пол. По аналогичен начин по-често мъжете не са толкова добре социално от общителна гледна точка, но съществуват такива,които ги бива. Това не означава, че жените са по-тъпи, но трябва да се корогирам,че има разлика между дефиницията на "тъп-умен" и "ефективен-неефективен".

"Пич,тук съм съгласен с теб тия простотии дето ги надрасках ясно показват както ти каза че независимо от времето и мястото има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Но това не значи чи единия е по-тъп от другия.Това че на жените преди време не е даван стимул да се развиват в дадени насоки и че са изградени мнения че мъжете са по-добри в дадени сфери,от жените са глупости."
    Чисто фактологически не са глупости. Няма да се оборвам с "голове", но има преференция в дадени сфери. Ако спориш с това, е все едно да кажеш, че си виждал повече цветари, отколкото цветарки.

Ако се съмняваш в умствените способности на днешните момичета,заповясай ще те запозная с момичета,на които 100% съм убеден че IQ теста е по-голям от този на избран от теб мъж.Не можеш да твърдиш че даден пол е по-умствено ръзвит от другия,не там се крие проблема.
    Не се и съмнявам,че има. Винаги има качествени представители от двата пола,както има и кретения.

Надявам се да си разбрлал какво искам да ти кажа защото по-ясно не мога да ти го обясня....сигурен съм че повечето жени в форума са ме разбрали,а това че ти неуспяваш доказва никското ти интелектуално ниво спрямо тях...
    Всъщност просто показва,че не се доверявам на идеализми без покритие.

П.П.Без лоши чувства. И ако искаш темпото на разговора да е човешко, не викай "публиката". Ще стане патаклама,вярвай ми.

Град
    Някъде из София...
    Не се и съмнявам,че има. Винаги има качествени представители от двата пола,както има и кретения.
    В такъв случай,щом стигнахме до едно и също заключение,ти предлагам да се откажеш от поста ти по-горе,защото от там се започна спора:

Това дали жените имат акъл не можем да го обсъдим нито аз,нито ти.Поста ти е по-скоро флейм отколкото изказване на някакво смислено становище.По какво отсъди че жените "нямат акъл",можеш да говориш за отделен човек-ок,но с такива масови изказвания не си прави гаргара.

Поздрави.

Този пост беше с цел да разбере авторът на темата, че не всички жени са с неговото мислене(което ,ако съм разбрал правилно какво цели авторът, открай време се е утвърдило като по-качествено, и то и за двата пола). Ако някой смята,че трябва да скача след такъв пост, това си е агресивна реакция върху база на нещо, на което не смятам,че мога да помогна.

Благодаря.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радо я ме въведи във филма че ми стана интересно и искам да пофилософствма и аз

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си