.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 193 от общо 193
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Радо я ме въведи във филма че ми стана интересно и искам да пофилософствма и аз
    Закъсня,другите съфорумници не са като теб,твърде бързо се отказват,като ги оспоря малко

Бтв прочетах ти поста за екскурзията,поздрави явно е било супер прекарването.Чакаме снимки :P

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Радо я ме въведи във филма че ми стана интересно и искам да пофилософствма и аз
    Закъсня,другите съфорумници не са като теб,твърде бързо се отказват,като ги оспоря малко

Бтв прочетах ти поста за екскурзията,поздрави явно е било супер прекарването.Чакаме снимки :P
    Не ме предизвиквай, щото ше извикам тежката артилерия и ще ти напиша стени от текст, който няма да ти стигне времето да прочетеш, камо ли оспориш Мога доста да храня жените на тема интелект, и в исторически, и в съвременен аспект.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Не ме предизвиквай, щото ше извикам тежката артилерия и ще ти напиша стени от текст, който няма да ти стигне времето да прочетеш, камо ли оспориш Мога доста да храня жените на тема интелект, и в исторически, и в съвременен аспект.
    Проблема е че почвам и аз да се съмнявам,досега се изписаха две страници и само аз (въпреки че съм мъж) защитатавам жените,и нито една съфорумничка не ме подкрепи

А и братле като ти се спори казваи отивам до магазина да се запася и сядам нощна,после ако щеш пиши 5к реда текст :P

ПП.никога не губя

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Проблема е че почвам и аз да се съмнявам,досега се изписаха две страници и само аз (въпреки че съм мъж) защитатавам жените,и нито една съфорумничка не ме подкрепи

А и братле като ти се спори казваи отивам до магазина да се запася и сядам нощна,после ако щеш пиши 5к реда текст :P

ПП.никога не губя
    Спорът не се печели или губи, но срещу фактите определено ще загуби всеки. То и аз никога не съм губил спор, дори и другите да си мислят обратното, защото си знам, че съм прав. А, мерси че ми напомни, ето още едно доказателство, че само едно момиче досега участва в спора, а другите прескачат мненията ни
    Всъщност обичам жените, но ме дразни масовото им... знаеш кво, това, което повтарям, че нямат желание нито воля да бъдат по-интелектуални(над 50% от съвременните български тийнейджърки).

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Неймлес под влиянието на кой от всичките ти комплекси държиш да "храниш жените на тема интелект", при това публично?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ПП.никога не губя
    Хех, ти твърдо си играеш за мача и головете,а не за фактите.

П.П. Едва ли има уважаващ себе си мъж,който да не защитава жените. И едва ли има уважаващ себе си мъж,който да не си е имал вземане-даване с жени,които да не иска да защитава.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Хех, ти твърдо си играеш за мача и головете,а не за фактите.
    Пак подхващаш темата,ясно че има което не сме се изяснили.Да прав си аз "играя" за да спечеля,но никога не захващам теми,които мисля че са загубени.Тоест щом съм те оспорил значи е така.Ако имаш да кажеш още нещо на тема "женски интелект" напиши го,с радост ще го прочета и ще отговоря.

Заповядай.

Град
    В мислите на хората
    Сенчест споко. Наблюдавал ли си овчарка и пинчер заедно. Пинчера лае, на овчарката не и дреме. Овчарката поглежда пинчера и оня търчи на 5 метра уплашен. След като отмести поглед, малкия дзвер се връща на първоначалната си позиция и продължава да джафка..

Та така, споко

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Неймлес под влиянието на кой от всичките ти комплекси държиш да "храниш жените на тема интелект", при това публично?
    Това не са комплекси, нито е злобно хранене. Написах го заради спора, иначе целта ми е жените да се стимулират, и да обърнат повече внимание на по-значимите неща. Аз обичам жените и ги правя по-силни Това е градираща и полезна критика.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ееее какво се е случило тука бе ?? Т'ва си беше моя спор .. шматко защо си ми откраднал противника??

.. и сега какво мързи ме да чета мн сте лоши ...

Не всички сме такива само тези които си мисля че знаят какво искат

Повечето жени са останали с мисълта че всички мъже са еднакви ... примерно попаднали са на няколко такива малоумници и са решили да бъдат и те гадни и жестоки ... разочаровали са се от любовта а не осазнават че има и изключения.. аз имам няколко такива приятелки но има и такива който са си такива просто си мислят че ф една връзка единия трябва да е шматка и да не са те нека да е момчето и грешат много .. според мен де .. всеки си е различен зависи от много неща .. някои им е ф кръвта.. някои са отмастителни примерно наранил си ги малко и ти го връщат троино...

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от daqna90
    Повечето жени са останали с мисълта че всички мъже са еднакви ... примерно попаднали са на няколко такива малоумници и са решили да бъдат и те гадни и жестоки ... разочаровали са се от любовта а не осазнават че има и изключения..
    Напълно правилно.

Цитирай Първоначално написано от daqna90
    ... просто си мислят че ф една връзка единия трябва да е шматка и да не са те нека да е момчето и грешат много

И бтв не бягай от часовете по български,за да научиш че съществува буквата "в" използвай я вместо "ф"

Град
    ВаРнАаАа
    Ухаа готова съм да споря и да защитавам жените! Само кажете за к'во става въпрос.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Ухаа готова съм да споря и да защитавам жените! Само кажете за к'во става въпрос.
    Too late...вече оправих работата :P

Град
    ВаРнАаАа
    Почнах да пиша това, защото темата излезе извън контрол. Просто написах, че сред средите, в които съм, единствено момчетата се интересуват от по-различни неща освен красотата и любовта, а повечето момичета само от това. Ако има някоя, която да се забелязва с акъла и, и с която да говориш на по-различни теми, това е рядкост, просто малките момичета нямат никакво желание за развитие, за разлика от момчетата. Говоря за тийнейджърките. При тая възрастова група, като цяло момчетата са по-умни и имат по-широки интереси, говоря за поне едно 200 човека, върху които правя изводи. Така че не пиша глупости, ами истина.
    Винаги има изключения,но аз съм забелязал обратното.Познавам доста амбицирани момичета,които знаят какво искат от живота и се борят за да го постигнат,имам и приятели,която единствена цел в живота е да ходят по купони и да се чудят къде да се напият.Така че не мога да разбера на какво основа направи по-горе споменатите си изводи.Това че се намираш в такава среда не значи че целия свят е такъв.Мисли и анализирай по-глобално

Ето какво било. Хм...за първи път чувам някой да каже, че жените са по-малко амбицирани от мъжете. Явно става въпрос за по-малките момичета и момчета. Мога да кажа, че на всяко момче амбицирано да се образова и да постигне нещо в този живот, познавам 20 момичета, които искат същото. Повечето момчета търсят къде да се напушат и къде да изчукат нещо... От край време жените са били много по-отговорни. Както в днешно време, така и преди 20 години! (говорим за времето, в което са били деца, а не на 30 да речем )

Град
    В мислите на хората
    Рони недей се пали толкоз

Той неймлеса пуска мухички

Dr. Gregory House

Вие е филмирахте..
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си