Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Цитирай Първоначално написано от Момиче
Д**а начи никога няма да разбера защо сте такива... Защо постояно искате любов(секс може би) търсите я ревете за тая и за оная... и накрая като я(го(секса)) намерите минава определено време и ви става безинтересно тъпо почвате да се държите тъппо да се лигавите да пренебрегвате и тн... и другото колкото по добре се държи едно момиче с вас толко повече му се качвате на главата...и си праите квото искате колкото повече ви дава толко повече зимате без да връщате защоо???щото си мислите че като ви е обикнало и мое си праите квото искате..??е** му майката и живот.. А иначе едно момиче като е недостъпно като е надмено лошо и незаинтересовано в повечето случай ще изревете езера от сълзи само и само да ви забележи и да сте с нея... И в крайна сметка излиза че тря да си боклук... за да получиш сичко което искаш... Е тва е... е** му ма*ката.. неказвам че сички сте такива... има изклучения малко са но ги има вярвам го и го разбирам но просто повечето сте такива и се чуда защо по дяволите.... Нима незнаете какво искате както излиза...Нз просто се чуда защо сте такива... и така ли тря да е сичко жената да е боклук за да го уважавате и обичате..
Позната история а?!

А бе права си в случая че голяма част от момчетата са тъпи егоистични копелета...
Но виж мойта знаеше че съм различен беше го видяла. постояно го твърдеше виждах го в очите и че е щастлива на моменти и кво... свикна с факта станах даденост за нея.. и бамм айде .... кур... изчезна магията зе да ми се качва на главата или да ме дразни да се опитва да се налага се тя(мнение се да става нейното но не да иска нещо както се иска ,а да го иска на всяка цена иначе е жестоко обидена нацупена и тн..).. аз съответно реаигирах.. от там и тя и си еба маттер.. и за кво шото видя че съм добър и поиска да съм и играчка е тва сте.....