Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Цитирай Първоначално написано от JekoV
Цитирай Първоначално написано от Faces
Искат това което не могат да имат и колкото и да си говорим на мода (хаха винаги ми е било смешно това мода )са лошите момчета.Никога не позволявай на момиче да усети на 100% колко държиш на нея щот ще ти е*е майката ей така лекичко на порцийки да получава за да оценява.Жените са такива получат ли всичко наведнъж то не е интересно нямало пеперудки,бръмбари и всяки други гадини.
И ти си прав... така ще да е за напред е неисках се си казвах че не е правино ама ми втръсна и тоя пат беше за последно..
Не според мен не трябва да ставаш "лошо момче" просто търси твоето момиче-изключението,тази която няма да те тъпче и да те наранява.Бъди себе си!Не се променяй

Хей.. ами мислиш ли че от раз бих се отказал... става въпрос че от отдавна ми се случва се така.. само една щастлива връзка имах точно квато тре да е и там аз прецаках нещата но бях малък и нерасъдлив... сега мн неща се промениха и тн.. но как да съм себеси... като повечето около мен(жени) са някой друг но не себеси...? каде е смисела.. само да страдам и да се наранявам докато търся нещо което явно не съществува явно е мит.. явно хората до такава степен са озлобяли че вече дори немогат да обичат... не всички пак казвам повечето... и просто нз.. омръзва и аз съм човек а се борех мъжки... ам кур никои в днешно време не признава усилията ти вече дори човекът с който си си гледа дупето...