- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените сте такиваа ве....
Ето точно това се случва при всички според мен.Нараняваме се едни други после се озлобяваме и започваме да прецакваме всички и дори не подбираме,защото ни е страх,че ако отново дадем всичко от себе си пак ще бъдем прецакани.НОООО не мисля,че има нужда да спорим за това,че на някои момчета им е в природата да си играят и да наранят момичетата.Кажете ми защо по дяволите момче,което до сега не е било наранявано от никоя и винаги е получавало това,което иска се отнася зле с момиче,което едва ли не го боготвори?!?!?ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО??? Отговора е,защото на мъжете им е в природата да нараняват и винаги да прецакват нещата.Изхабила съм 1 година да бъда с момче,на което давах всичко.1 година си затварях очите,когато ми изневеряваше един милион пъти,когато ме лъжеше два пъти повече и,когато накрая си мислех,че се е променил и така изглеждаше,защото се държеше по адския начин той ми изтърсва,че от 1 седмица си има приятелка.Първоначално написано от bog4eto
ЗАЩООО ?!От какво е бил лишен .. отговора е от НИЩО!Ето това ви е проблема на момчетата - абсолютно същия като този на момичетата.Когато човек ви дава всичко,от което се нуждаете на вас ви омръзва и го заебавате . Същата ситуация. И само едно ще ви кажа хора.Всички давате акъли на момчето как истинска любов имало как някога щял да намери перфектното момиче,което ще го оценява .. Е,аз пък мога да му кажа,че истинска любов НЯМА.Има истинска привързаност или истински увлечения,които минават след време.Перфектни хора НЯМА .. и няма и да има.Приемете го .. Престанете да си живеете в розовите светове и да си мислите за красивата,истинска,безрезе рвна любов,защото такава НЯМА.Или дори да има я убиваме един в друг прекалено бързо,защото се държим като идиоти.За това не може да се каже дали момичетата са кучки или момчетата са кретени .. Просто всички сме един дол дренки - ЗАБЛУДЕНИ ХОРА.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!