Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Човече като ти чета поста имам чувството че чета писанията на някой интелектуалец от средновесовието.Там са правели разлика мужду мъжете и жените-мъжете от сутрин до вечер работят,изкарват прехраната,а жените стоят в къщи и чистят...дрън,дрън.Имам един въпрос към теб-в коя епоха живееш?Нима не си разбрал,че отдавна вече няма граници между мъжете и жените както в живота така и в професионален план.Нима няма жени адвокати,бизнесдами,та дори и политици?Ако си мислиш че една жена която е красива може да ти предложи само тва и нищо повече си в дълбока заблуда,клишетата които изтъкваш в несвързания си пост отдавна са разбити.Не виждам нищо общо между интелектуалното ниво и пола,така че спри да дрънкаш глупости.
Почнах да пиша това, защото темата излезе извън контрол. Просто написах, че сред средите, в които съм, единствено момчетата се интересуват от по-различни неща освен красотата и любовта, а повечето момичета само от това. Ако има някоя, която да се забелязва с акъла и, и с която да говориш на по-различни теми, това е рядкост, просто малките момичета нямат никакво желание за развитие, за разлика от момчетата. Говоря за тийнейджърките. При тая възрастова група, като цяло момчетата са по-умни и имат по-широки интереси, говоря за поне едно 200 човека, върху които правя изводи. Така че не пиша глупости, ами истина.