Защото,ако не знаеш това е факт-мисленето през този период от време е било точно такова.Но неслучайно този начин на мислене е бил отхвърлен отдавна.Какво ще ме обориш с това че ползвам факти?
С това,че и аз ползвам факти. Средновековието е период от време,а Хомо Сапиенс Сапиенс си е Хомо Сапиенс Сапиенс през цялото това време. Хубавото е,че сега вече представителка на метод Хикс може да се присъедини към групата на представители на метод Хикс, докато преди е форсирана да прави Игрек заедно с всички, които са добри(или отгледани) върху метод Игрек.

Не,просто каза че интелектуалното ниво на жените е много по-ниско от това на мъжете.А това дали мъжете бизнесмени са повече от жените не знам да има такава статистика,пък и да има това не говори абсолютно нищо.Тук отново ползвам факти така че 2:0 за мене.
Ако спориш за да бележиш точки и за да биеш мача, като нищо ще те оставя да смяташ,че си прав. Много по-ниско? Не,не е много по-ниско. Бих казал по-скоро ,че има залози на развитие в дадена сфера (особено научната) далеч по-често при мъжкия пол. По аналогичен начин по-често мъжете не са толкова добре социално от общителна гледна точка, но съществуват такива,които ги бива. Това не означава, че жените са по-тъпи, но трябва да се корогирам,че има разлика между дефиницията на "тъп-умен" и "ефективен-неефективен".

"Пич,тук съм съгласен с теб тия простотии дето ги надрасках ясно показват както ти каза че независимо от времето и мястото има начин на мислене на мъжа и начин на мислене на жената.Но това не значи чи единия е по-тъп от другия.Това че на жените преди време не е даван стимул да се развиват в дадени насоки и че са изградени мнения че мъжете са по-добри в дадени сфери,от жените са глупости."
Чисто фактологически не са глупости. Няма да се оборвам с "голове", но има преференция в дадени сфери. Ако спориш с това, е все едно да кажеш, че си виждал повече цветари, отколкото цветарки.

Ако се съмняваш в умствените способности на днешните момичета,заповясай ще те запозная с момичета,на които 100% съм убеден че IQ теста е по-голям от този на избран от теб мъж.Не можеш да твърдиш че даден пол е по-умствено ръзвит от другия,не там се крие проблема.
Не се и съмнявам,че има. Винаги има качествени представители от двата пола,както има и кретения.

Надявам се да си разбрлал какво искам да ти кажа защото по-ясно не мога да ти го обясня....сигурен съм че повечето жени в форума са ме разбрали,а това че ти неуспяваш доказва никското ти интелектуално ниво спрямо тях...
Всъщност просто показва,че не се доверявам на идеализми без покритие.

П.П.Без лоши чувства. И ако искаш темпото на разговора да е човешко, не викай "публиката". Ще стане патаклама,вярвай ми.