- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- анцунг на adidas
zdr hora moje temata da me e za tyk no da vi popitam... zna4i izleze nova maniq pone pri mom4etata ima edno dolni6te ot ancyng nali deto e 6iroko pak po glezenenite sa smalqva i e takmo po prascite nali glezenite stava tqsno ta az mn i az iskam takaf ancyng spored vas na momi4e 6te my otiva li
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
http://elegantna.net/images/DSC06578.JPG за нещо такова ли става въпрос?
Еми да, но ако е по-слабичко момичето.Не на всички ще им отиват тези долнища.![]()
Big or small, lies are lies!
Супер грозно е, виждала съм го на едно супер слабо момиче, е няма такова нещо, ужасно стои на слаби хора, съжалявам за спама![]()
Аз съм виждал момчета с такива![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
много грозно стои... (лично мнение)![]()
Ако авторката има предвид това, което blondeVIP даде - да, и на мен ми е адски грозно.Но мисля, че имаше предвид съвсем нормално долнище, което просто е по-тясно към глезените.Също като правите дънки(тея тип "цигара" където са.).Аз за тях говорех и ми харесват.![]()
ако астава дума за това;което е на линка със снимката-неее ужас..
краката на човек изглеждат по късии и въобщее не седи хубаво ..
и аз съм на това мнение.Първоначално написано от peeety
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
МнениеПуснато на: Сря Ное 11, 2009 10:00 pm Заглавие:
Ако авторката има предвид това, което blondeVIP даде - да, и на мен ми е адски грозно.Но мисля, че имаше предвид съвсем нормално долнище, което просто е по-тясно към глезените.Също като правите дънки(тея тип "цигара" където са.).Аз за тях говорех и ми харесват. Smile mda za tva stava na vapros
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
винаги съм го мислила за адски грозно ,пък и с такива анцузи виждам само момчета.
като ще купуваш Адидас ,купи си хубав![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абе това не е ''анцунг,който по-надолу се стеснява'' а се казва: шалвари е много грозно,независимо от слабо или дебело момиче се носи! ..
Не ми допадат... Не съм мерила такива шалвари. На някои хора стои супергрозно.
За кое последно става на въпрос!?Нещо не разбирам..Първоначално написано от tami
![]()
Първоначално написано от peeety
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
първо се пише анцуг
второ тва са нек`ви шалвари
трето никаква роднинска връзка с адидас
I Love
Vania
Kabakova