- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- machoka уволнен?
Искаш ли скайп ваучер?
Глобале,нали искаше да разкараш мачока.Така и стана.Ай,сега си отивай в форума и спри да дразниш
<3forbidden taste is the sweetest<3
мене само ме банвашеПървоначално написано от kindergarden
а алекс все ме отбанваше![]()
Не, благодаряПървоначално написано от global
![]()
.!.
кво спечели?Първоначално написано от Verminaard
ако това е истина, той 100% сам се е отказал, писнало му е да се занимава с вас, да се филмира и да участва във форумни 'интриги'..
който и да сложат, пак няма да сте доволни..
Подарък бебзПървоначално написано от woshata
какви интриги са тръгвали от него? как не видях нищо лошо от него? защо не ме банна? защо не съм получавал предупредителни лични писма от него или екипа? дали не е защото се държа нормално и спазвам правилата? да, заради това е. всички са си заслужили специално отношение към тях. единия има 50 акаунта и реве като го баннат, другия прави форуми, пуска реклами, третия влиза да псува и да хейти, четвъртия се държи като пълно лайно и си го проси.. и т.н. и т.н.Първоначално написано от Verminaard
Не, че съм голям поддръжник на мачока, обаче глобал е леке.
виждаме кво става с форума без мачока... и по-зле ще е
на 99% съм сигурен че това е габаркане с вас ;]
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ще се напълни с още повече ретарди и лапета с по 300 акаунта, които ще серат навсякъде .Първоначално написано от EarthShaker
никой, но не е нужно. всички, които са видяли лошо от някого, са си го засужили. безпричинни наказания няма.Първоначално написано от Verminaard
Е тъй, де... сега като Мачока не е админ, все някой трябва да го направят админ. Знаеш, че нито аз, нито ти ще одобрим новия администратор. :РПървоначално написано от Verminaard
Не, че на някой ще му пука, ама..![]()
btw, plmn е момиче. ^_^
грешкаПървоначално написано от SolusChristus
не съм обръщал нищо. радвате се на 'уволнението' на мачока, като че ли е бил тиранин или нещо също толкова ужасно. питаш ме защо съм намесил това дали съм банван или не? защото аз, и всички други НЕнарушаващи правата потребители ни е писнало от такива като вас, винаги негодуващи като им изтрият акаунт, пост и т.н. правилата са за всички.Първоначално написано от Verminaard
Да бе,това го видях...Ама не ми се вярва наистина да е само Мега фен...Може би само за пред нас е такъв.Малко съм скептично настроена.Първоначално написано от global
![]()
+1Първоначално написано от DjBaloon
не можеш да ми повлияеш с нищо.
а и като не си нарушавал правилата не виждам за кво ми спориш и плюеш мачока
кво толкова лошо си видял? дай да хейтим по форуми, да обиждаме.
голяма сме работа.
добре, достатъчно.
Не знам какво толкова е станало между глобал и мачока, обаче според мен глобал е сериозно тъпо копеле щом нещо във форум го съотнася в живота...леле, човече, намери си приятели извън нета и се успокой
Мачокът, по когото толкова тъгувате вингай казваше, че форума го правят потребителите.
Така де. Какво сте се завайкали? Два месеца яо хейт и свободно псуване и гаври и ще останем само яките пичове!
![]()
![]()
:P
![]()
Grumpy old madman
Истински яките отдавна си събраха багажа и отпътуваха.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yRJ4YAtLlZw[/youtube]Първоначално написано от schoolgirl
Grumpy old madman
Айде бе, направете петиция и вие! Пишете и вие на мейлите на собствениците! Независимо колко не сте харесвали мачока нима ще се оставите на едно нищожество като глобал да контролира форума ви, в който сте срали толкова години с толкова настървение и любов? Нима искате един шибаняк без лични амбиции в реалния живот да контролира форумния ви такъв. Тук въпросът е принципен! Ние хиляда хиляди човека путки ли сме та глобал да ни управлява форума? Ще се дадем ли? За вас не знам и не ми пука особено, ама аз си искам мачока обратно. Не за друго, ами този незначителен успех ще насъска още повече глобал за форумните му преврати и след като лизне нечии задници туко - виж го повишили тука... ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА К'ВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОГАВА?!?!?!
Първоначално написано от babity
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test