.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    ти си шизофрениииик бе ходи се лекувай грозник
    аь
    Успокойсе моме-имам чувството,че баща ти е мачока. Като каза Canis по горе:"Два месеца яо хейт и свободно псуване и гаври и ще останем само яките пичове!"
    По-лошото е че глобала се върна-тъкмо си бяхме починали от ДОИП и тоя пак ще ни пропагандира.Ще трябва се вземат мерки,нещо силно да изтребим гадината.

Не, Глобал се върна само защото Мачока го покани да се изяснят.
    Очевидно всичко свърши, така че Глобал е свободен да си върви, да не забравяме, че имаше бан.

Аз лично не съм съгласен, ако Мачока е уволнен или накаран да се откаже. Това е тъпо.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Пълен ташак...

аь
    Първо научи значението на думата, тогава се обаждай. Писна ми от хора, коит ей така просто говорят без да знаят
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Re: machoka уволнен?

Цитирай Първоначално написано от InnchetO

Ти не е ли време вече да си ходиш? Не каза ли, че ако той напусне, и ти ще напуснеш форума?

Цитирай Първоначално написано от babity
    Айде бе, направете петиция и вие! Пишете и вие на мейлите на собствениците! Независимо колко не сте харесвали мачока нима ще се оставите на едно нищожество като глобал да контролира форума ви, в който сте срали толкова години с толкова настървение и любов? Нима искате един шибаняк без лични амбиции в реалния живот да контролира форумния ви такъв. Тук въпросът е принципен! Ние хиляда хиляди човека п**** ли сме та глобал да ни управлява форума? Ще се дадем ли? За вас не знам и не ми пука особено, ама аз си искам мачока обратно. Не за друго, ами този незначителен успех ще насъска още повече глобал за форумните му преврати и след като лизне нечии задници туко - виж го повишили тука... ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА К'ВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОГАВА?!?!?!
    Няма да можеш да нарушаваш правилата? Отгатнах ли?

Само аз ли,по дяволите,не знам кой е global Откъде такива интриги между него и Мачока...Така като ви слушам,по-добре да си остана в неведение а?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Вие ще кажете, че умрял деа.
    Отворете дарителска сметка за изграждането на паметник.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    На слънцето :>

Цитирай Първоначално написано от global

Ти не е ли време вече да си ходиш? Не каза ли, че ако той напусне, и ти ще напуснеш форума?
    Той не е напуснал, глоби

Оф, вие пък така говорите ще кажеш ще турнат Глобал за админ.
    Няма да го направят, спокойно.

Иначе Мачо малко отпуска няма да му е зле, леко понадут ми се е виждал през цялото време.

Въпреки че от друга страна е гадно и жестоко ей така да ти отнемат титлата де... Не знам кво да мисля.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Той не е напуснал, глоби
    Нали вече не е админ?

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ако напиша това което мисля ще бъда баннат като първия път (когато ме банна мачока(ако виждате за каква символика става дума)). Но поради факта, че не ме е** ...
    ....Инвестор.БГ АД © 2001-2008 ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ПРОСТА. НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ОТВОРИТЕ ТЪПИТЕ ОЧИ. ДА МАХНЕТЕ ПРИНЦИПЕН ЧОВЕК КАТО Васко заради дебил!!!!!!!!, който иска да смени националното знаме на България е просто недопостимо.
    ЕБете си тъпата майка. Ебете си всичко.
    Банвайте ме, че не мога да ви гледам тъпите курвенски номерца!

GOOD BAY на целия форум!
    Ние също си имаме принципи. Виж новите ни правила!

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз лично мисля да изчакам за някакво официално становище и ако е истина това - сбогом форум, радвайте се на глобалчо и останалите имбецили...
    Ти пък ще ме уплашиш като се махнеш. И без това мястото ти не е тук!

Град
    На слънцето :>

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ако напиша това което мисля ще бъда баннат като първия път (когато ме банна мачока(ако виждате за каква символика става дума)). Но поради факта, че не ме е** ...
    ....Инвестор.БГ АД © 2001-2008 ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ПРОСТА. НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ОТВОРИТЕ ТЪПИТЕ ОЧИ. ДА МАХНЕТЕ ПРИНЦИПЕН ЧОВЕК КАТО Васко заради дебил!!!!!!!!, който иска да смени националното знаме на България е просто недопостимо.
    ЕБете си тъпата майка. Ебете си всичко.
    Банвайте ме, че не мога да ви гледам тъпите курвенски номерца!

GOOD BAY на целия форум!
    Ние също си имаме принципи. Виж новите ни правила!
    ВИ?! Кои сте ВИЕ!?

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз лично мисля да изчакам за някакво официално становище и ако е истина това - сбогом форум, радвайте се на глобалчо и останалите имбецили...
    А твоето е? spx, глоби, не се превъзбуждай

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от caseoftheex
    Сама ли вече започна да се съмняваш? )
    Не знам дали е уволнен, не бих искала да е, все пак прави форума по-забавен.

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    ПФФФФ (((( Вече ми липсва ;/ бест фъни админ евър
    ГЛОБАЛ УМРИ, КОПЕЛЕ ДОКАТО АКАШ
    ;/

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    оф идете да четете детски приказки... оставете човека на мира да диша спокойно ... идете и се поразхладете, пийте по 5 чаши студена бира и се наслаждавайте на лятото...
    ПОДМАЗВАЧИИИ МРЪСНИИ.Не вярвам да са го баннали, но попринцип ще бъде хубаво тъй като сички модове (с малки изключения) се мислят за мн яки
    [/code]
    ти си тъп/а!!! не съм се подмазвала на никого и нямам такова намерение! Всички в този форум сте комплексари! Завиждате ужасно много, когато някой каже нещо за някой друг! Заблудени хора сте, друго неможете освен да псувате и обиждате! Като не ти харесва човека се махай! Аз съм си в правото и ще коментирам каквото мисля! Подмазвачка ще ми викате ми да викайте ми не ми пука за вашето комерсиално мнение! Всички сте интриганти и лецемери! Вие сте долни същества! Неоценявате и най-малкото направено или казано зо добро от човек! Вземете си поука, ударете си главите в стените дано ви помогне това!
    На кой завиждам бе, на дядо торбалан ли бе пикло такава ще ми вика тука комплексар родила се вчера и тръгнала да ме храни
    като не ми харесва човека да се махам така ли, а аз да не би да седя заради "човека" тука а ?Както ти имаш правото на мнение така и аз имам разбра ли?Недей се взима много на сериозно запуши си селските мнения дълбоко в себе си и мълчи
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

От лошо на по-лошо.

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Не, Глобал се върна само защото Мачока го покани да се изяснят.
    Очевидно всичко свърши, така че Глобал е свободен да си върви, да не забравяме, че имаше бан.
    Игнорираш неудобните мнения?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    нали се сещате че ако глобала го направят някакъв си там, повече от половината форум ще изчезне...

така че... ше го духат всичките там горе
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не вярвам заради простотии да са махнали machoka. Но явно сме в Абсурдистан....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

нова форумна драма.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от global[quote="Raybeez
    Ти също няма ли вече да си ходиш глобале или броиш дните до новия бан?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    нова форумна драма.
    То направо трилър
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    и в крайна сметка кой ще е админ ?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    и в крайна сметка кой ще е админ ?
    власт на народа !
    грабете и ебете докато може

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    аь
    Първо научи значението на думата, тогава се обаждай. Писна ми от хора, коит ей така просто говорят без да знаят
    ти пък всезнаещия кой те вика и кво се обаждаш
    аь
    Тихо там на тати разгленето детенце с паричките Офф какви ги приказвам детенце с парички, по-скоро детенце без парички Има неща, които не се купуват с пари и за съжаление ти не си успяла да си ги купиш И знаеш ли какви са тия неща, едно от тях е акъла Айде чупка обратно в дупката, от която си изпълзяла и да не те виждам повече

Мега фен Аватара на machoka
    Глобале, а ти какъв човек си?! Сега ти ли ще ми дадеш работа и ще ми плащаш заплата? А щях на море да ходя..... и за какво всичко, за една форумна разправия?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз съм на мнение, че ще върнат мачока... не знам

глобала е болно магаре, а "големите" му се поведоха по акъла... браво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си