- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- machoka уволнен?
Успокойсе моме-имам чувството,че баща ти е мачока.Първоначално написано от schoolgirl
Като каза Canis по горе:"Два месеца яо хейт и свободно псуване и гаври и ще останем само яките пичове!"
По-лошото е че глобала се върна-тъкмо си бяхме починали от ДОИП и тоя пак ще ни пропагандира.Ще трябва се вземат мерки,нещо силно да изтребим гадината.![]()
Не, Глобал се върна само защото Мачока го покани да се изяснят.
Очевидно всичко свърши, така че Глобал е свободен да си върви, да не забравяме, че имаше бан.
Аз лично не съм съгласен, ако Мачока е уволнен или накаран да се откаже.![]()
![]()
Това е тъпо.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Пълен ташак...
Първо научи значението на думата, тогава се обаждай. Писна ми от хора, коит ей така просто говорят без да знаятПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ти не е ли време вече да си ходиш? Не каза ли, че ако той напусне, и ти ще напуснеш форума?Първоначално написано от InnchetO
Няма да можеш да нарушаваш правилата? Отгатнах ли?Първоначално написано от babity
Само аз ли,по дяволите,не знам кой е globalОткъде такива интриги между него и Мачока...Така като ви слушам,по-добре да си остана в неведение а?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Вие ще кажете, че умрял деа.
Отворете дарителска сметка за изграждането на паметник.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Той не е напуснал, глобиПървоначално написано от global
![]()
Оф, вие пък така говорите ще кажеш ще турнат Глобал за админ.
Няма да го направят, спокойно.
Иначе Мачо малко отпуска няма да му е зле, леко понадут ми се е виждал през цялото време.
Въпреки че от друга страна е гадно и жестоко ей така да ти отнемат титлата де... Не знам кво да мисля.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нали вече не е админ?Първоначално написано от InnchetO
Ние също си имаме принципи. Виж новите ни правила!Първоначално написано от tqnko
Ти пък ще ме уплашиш като се махнеш. И без това мястото ти не е тук!Първоначално написано от Raybeez
ВИ?! Кои сте ВИЕ!?Първоначално написано от global
![]()
А твоето е?Първоначално написано от global
spx, глоби, не се превъзбуждай
![]()
На кой завиждам бе, на дядо торбалан ли бе пикло такава ще ми вика тука комплексар родила се вчера и тръгнала да ме храниПървоначално написано от KiSsMyAsS
като не ми харесва човека да се махам така ли, а аз да не би да седя заради "човека" тука а ?Както ти имаш правото на мнение така и аз имам разбра ли?Недей се взима много на сериозно запуши си селските мнения дълбоко в себе си и мълчи
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Игнорираш неудобните мнения?Първоначално написано от plmn
нали се сещате че ако глобала го направят някакъв си там, повече от половината форум ще изчезне...
така че... ше го духат всичките там горе
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не вярвам заради простотии да са махнали machoka. Но явно сме в Абсурдистан....![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
нова форумна драма.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от global[quote="Raybeez
Ти също няма ли вече да си ходиш глобале или броиш дните до новия бан?Ти пък ще ме уплашиш като се махнеш. И без това мястото ти не е тук!
То направо трилърПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
и в крайна сметка кой ще е админ ?![]()
власт на народа !Първоначално написано от Joc
грабете и ебете докато може
Тихо там на тати разгленето детенце с паричкитеПървоначално написано от schoolgirl
![]()
![]()
Офф какви ги приказвам детенце с парички, по-скоро детенце без парички
![]()
Има неща, които не се купуват с пари и за съжаление ти не си успяла да си ги купиш
![]()
И знаеш ли какви са тия неща, едно от тях е акъла
![]()
![]()
Айде чупка обратно в дупката, от която си изпълзяла и да не те виждам повече
![]()
![]()
Глобале, а ти какъв човек си?! Сега ти ли ще ми дадеш работа и ще ми плащаш заплата? А щях на море да ходя..... и за какво всичко, за една форумна разправия?![]()
аз съм на мнение, че ще върнат мачока... не знам
глобала е болно магаре, а "големите" му се поведоха по акъла... браво!