- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- machoka уволнен?
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще умра от смях да ви чета..
Че вие заради мачока ли сте в тоя форум ве?![]()
![]()
![]()
Като непознат отмини ако пак се срещнем...
Ne .. no e napravil mnogo,za da moje foruma da e tova,koeto e !!Първоначално написано от Blairr
И да е задължително писането на кирилица!Първоначално написано от InloveAgain
![]()
Da ,ama v momenta nqmamПървоначално написано от caseoftheex
![]()
яко драма.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тука има някакъв масонски заговор или това е за кой ли път великата еврейска конспирация![]()
![]()
![]()
Глобале да не служиш на Световно ционистко правителство и сега да искаш да се инфлитрираш в България и да подкопаваш страната с ДОИП
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз и всички, които ме подкрепят.Първоначално написано от InnchetO
Не съм казал, че е, но нека караме по реда си. А на този с козята брадичка е?
Не се сещаме, ще обясниш ли защо?Първоначално написано от Disrespect
Аз.Първоначално написано от Joc
Че ако можеш да направиш сайта ни печеливш и да изкарва за заплатата ти и ако няма друга алтернатива, защо не? Не вярвам да са ти плащали, за да цензурираш хората, защото това го правят модераторите без пари.Първоначално написано от machoka
Ти си болно магаре.Първоначално написано от Joc
Напротив, чувствам се особено щастлив в този моментПървоначално написано от hottie
hottie, харесва ли ти новия ни форум?
Пак ли те баннаха?Първоначално написано от exploitedteen
Ами те сигурно са му се отблагодарили под формата на заплатаПървоначално написано от InloveAgain
Не разбирам защо се чувстваш щастлив.. за чуждото нещастие?! Какъв човек си ти, пак питам.
Тука вече няма за какво да седя, щом така постъпват с кадрите си, но ако си съгласен да ми дадеш админ права във форума ти ще ти докарам рекламодател за полит форума + аудитория и ще делим приходите 50/50. Подробности на ЛС, ако си навит, че тук не е етично.
и все пак това, което направи беше адски глупаво, защото за теб може да е загуби-време, но за мен не е така.
Не е добър актьор![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Като гледам много го уважаваш Мачока, като толкова го уважаваш поне пиши на кирилица !!!Първоначално написано от InloveAgain
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Аз вече съм убедена, че всичко е ебати циркът и двамата са сключили сделка.![]()
![]()
![]()
Не е много трудно набързо да се смени ранга.
Хахаха, така е Мачок спасявай се докато можеш, че форума на Глобала ми изглежда бъдещето. Егати тука така нечестно се отнесоха с теб, нормално е да отидеш и да си получиш дивидентите от другаде.Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Това, което аз разбрах е, че Инвестор.бг са казали на Васко да си даде оставката.. Глобале ти си пълен нещастник! Живота ти е форум! Честно, ти си пълно леке! Незнам колко трябва да си плитък да не се усещаш, че си най-голямото зле на света.... Ще те баннат, обещавам ти! Ти тоя форум няма повече да го погледнеш..... Нещастник! Заради един бан ти дигна адската олелия и после квооооооооооо!? Васко го отнесе... УМРИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ![]()
Дишай дълбоко. Nothing is what it seemsПървоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
![]()
Абе кво нотинг из уат ит сиймз..... Дееба лекето му дееба!!! Глобале умри умри умри умри умрииииииииииииииииииииии и![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Абе мачока да не би да те изхранваПървоначално написано от InnchetO
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Невероятно
пълни спеченяци сте (заклевам се)
ако някой нормален човек прочете тая тема ще се отчая от вас
пълен цирк, социален живот, жалки отрепки, клоуни
не осъзнавате колко сте смешни
не мога да си представя подобен спор в обстоятелства на живо
е на такива като вас трябва да се ебе майката с извинение
по скоро без извинение
Моля ?!
Абе заради глобал точно да махнат мачока пък беше най най най най най най най наааааааай тъпото нещо... глобал дето си живее в виртуалния свят и незнае какво е навънка.. и кво напраи Васко?! че не разбрах...... Дано умре глобал копелето му нещастно...![]()