.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 150 от общо 150
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Абе кво нотинг из уат ит сиймз..... Дееба лекето му дееба!!! Глобале умри умри умри умри умрииииииииииииииииииииии и
    Не си ме разбрала добре, но нищо. Все пак ти казах, че нищо е такова, каквото изглежда. Щом искаш скачай ми отгоре
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Абе заради глобал точно да махнат мачока пък беше най най най най най най най наааааааай тъпото нещо... глобал дето си живее вЪВ виртуалния свят и незнае какво е навънка.. и кво напраи Васко?! че не разбрах...... Дано умре глобал копелето му нещастно...
    заради спора, който водихме по-долу

hottie
    Guest
    И аз си подавам оставката. Без мачока не е същото..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Абе кво нотинг из уат ит сиймз..... Дееба лекето му дееба!!! Глобале умри умри умри умри умрииииииииииииииииииииии и
    Абе мачока да не би да те изхранва

Кой ви пита дали ви харесва или не?Отстранили са го и толкова...Вие вземете сега да сринете форума,щото го няма,нали???

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не разбирам защо се чувстваш щастлив.. за чуждото нещастие?! Какъв човек си ти, пак питам.

Тука вече няма за какво да седя, щом така постъпват с кадрите си, но ако си съгласен да ми дадеш админ права във форума ти ще ти докарам рекламодател за полит форума + аудитория и ще делим приходите 50/50. Подробности на ЛС, ако си навит, че тук не е етично.

и все пак това, което направи беше адски глупаво, защото за теб може да е загуби-време, но за мен не е така.
    А какъв човек си ти да причиняваш чуждо нещастие като цензурираше и банваше? Аз се чувствам щастлив, когато справедливостта се възстанови.

Ами хайде тогава, напускай, не се мотай.

Не разбрах и каква връзка има това да имаш админ права във форума ми с това да развиеш сайта? Цензурата на мненията и модерирането на форума си е отделен въпрос, но нищо не ти пречи да участваш в приемането на правилните правила. Ако имаш интерес, пиши ми на ЛС в новия форум.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    И аз си подавам оставката. Без мачока не е същото..
    Ами ти и без това не беше добър модератор.

Мега фен Аватара на machoka
    Ами хайде тогава, напускай, не се мотай.
    само да си пусна поста и натискам Х бутона.

а утре ще се заема да развия форума ти

Аз се чувствам щастлив, когато справедливостта се възстанови.
    Значи ти предстои да се пръснеш от щастие, шефе )

Абе заради глобал точно да махнат мачока пък беше най най най най най най най наааааааай тъпото нещо... глобал дето си живее в виртуалния свят и незнае какво е навънка.. и кво напраи Васко?! че не разбрах...... Дано умре глобал копелето му нещастно...
    Ако стана админ, ще те банна заради този пост.

Животът е просто нещо, но не е за прости хора.

Мега фен
    Незаменими хора няма ! Наистина обаче мачока ще ни липсва със своята харизма и строгост, с неговото "а3" и още култови и запомнящи се фрази...факт е обаче че една голяма, надявам се положителна промяна е факт и дано пък форума наистина да потръгне (дано !).

А относно глобал, ами какво да ти кажа - недорасъл кретен, идиот и провокатор, прецедент за българският интернет. Ама такъв е живота - винаги има и бо***ци !

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от global
    Абе заради глобал точно да махнат мачока пък беше най най най най най най най наааааааай тъпото нещо... глобал дето си живее в виртуалния свят и незнае какво е навънка.. и кво напраи Васко?! че не разбрах...... Дано умре глобал копелето му нещастно...
    Умри бе копелдак Ше ти се стори тесен света бейби

hottie
    Guest
    Глобале не ти прави чест да сринеш целия форум..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    форумния лаф^

Това "не ти прави чест" винаги ме кара да се засмея, като го прочета.
    А в крайна сметка глобал-а не ви ли се беше заканил, че ще ви срине форума? Или беше Свастиката? Че взех да ги бъркам вече.

Мега фен
    Град
    Utopia..

hottie
    Guest
    Имах в на подпредвид че е гадняр и е лош, а на нас ни говори за справедливост

И двамата ви разиграват жестоко !
    Когато истината излезе наяве ми е интересно с каква съвест ще се подвизава отново като големия шеф ..
    Аз бих казала, че "не ви прави чест" да се ебавате така с потребителите на този сайт !
    Мачок, мисля, че след този цирк и малкото фенове които имаш ще разберат какъв си ..
    Всичко това е толкова жалко, не играете добре ролите си.. !

Глобале, Глобале не съм виждал толкова идиотизъм събран на едно място, честно Да оставим Мачока настрана. Например идеята ти за ДОИП, добра е, но има някои моменти в нея, които са меко казани идиотски и расистки. А колкото до правилата ти за рекламирането ти на собствения ти форум от потребители, за да спечелят нещо, само за това си помисли колко са жалки тези изпълнения. Противоречията в твоята личност са много и ако съумееш да ги видиш няма да е лошо
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

А тоя като цензурираше без причина, не беше гадняр и лош, така ли? Райбера като заплашваше, а никой не го банваше, това не беше гадно и лошо, така ли?

hottie
    Guest
    А тоя като цензурираше без причина, не беше гадняр и лош, така ли? Райбера като заплашваше, а никой не го банваше, това не беше гадно и лошо, така ли?
    Райбера има голямо сърце !

глобале, пак игнорираш мненията избирателно.
    кажи ми защо още си тук?
    беше извикан да се уточните и вече всичко свърши.
    бързо забрави, че имаше бан?

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Глобале, Глобале не съм виждал толкова идиотизъм събран на едно място, честно Да оставим Мачока настрана. Например идеята ти за ДОИП, добра е, но има някои моменти в нея, които са меко казани идиотски и расистки. А колкото до правилата ти за рекламирането ти на собствения ти форум от потребители, за да спечелят нещо, само за това си помисли колко са жалки тези изпълнения. Противоречията в твоята личност са много и ако съумееш да ги видиш няма да е лошо
    ДOИП може да го обсъждаме на друго място. Хората не са нито равни, нито еднакви. Според мен е също расизъм маймуните да нямат право на глас. Може би според теб ще е по-добре за теб и мен, ако им дадем.
    Аз това за форума го направих, след като маса участници започнаха да злословят. И в крайна сметка на този принцип работят всички - пусни си телевизията и виж колко различни игри да спечелиш това и онова има.

Не изчетох темата, но това трябва да е някаква здрава ебавка. Не мога да си представя заради някакъв си там да свалят мачока.

Абе, какви сте такива вие..? Водят се някакви борби за "власт" над форума, търси се справедливост за нещо си, оставки се подават... Това е форум. Като не ви харесва - цъквате си с мишчицата на Х-чето и отивате в друг форум, където смятате, че са ви зачетени правата и "справедливостта тържествува". Егати филмите, егати чудото! Някой май твърде много предизборни кампании е гледал, та се е запалил повече от нужното.

Глобале, като го чета това със справедливостта, за n-ти път вече, се сещам за оная партия, "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ".

Мега фен Аватара на machoka
    Инчето е агент, да и нямате вяра

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266290

БЛАГОДАРЯ отново на всички.. вие сте сладури.

за софиянците мисля да организирам бай дъ уей скоро 'тийн парти', като резервирам заведение и там 20-30 човека колкото се поберем ще ядем на корем ; ) ама съм амлко зает напоследък, та ще видим кога ще осъществя идеята..

сладурчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си