- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- machoka уволнен?
Не си ме разбрала добре, но нищо. Все пак ти казах, че нищо е такова, каквото изглежда. Щом искаш скачай ми отгореПървоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
заради спора, който водихме по-долуПървоначално написано от InnchetO
![]()
И аз си подавам оставката. Без мачока не е същото..
Първоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
![]()
Кой ви пита дали ви харесва или не?Отстранили са го и толкова...Вие вземете сега да сринете форума,щото го няма,нали???![]()
А какъв човек си ти да причиняваш чуждо нещастие като цензурираше и банваше? Аз се чувствам щастлив, когато справедливостта се възстанови.Първоначално написано от machoka
Ами хайде тогава, напускай, не се мотай.
Не разбрах и каква връзка има това да имаш админ права във форума ми с това да развиеш сайта? Цензурата на мненията и модерирането на форума си е отделен въпрос, но нищо не ти пречи да участваш в приемането на правилните правила. Ако имаш интерес, пиши ми на ЛС в новия форум.
Ами ти и без това не беше добър модератор.Първоначално написано от hottie
само да си пусна поста и натискам Х бутона.Ами хайде тогава, напускай, не се мотай.
а утре ще се заема да развия форума ти
Значи ти предстои да се пръснеш от щастие, шефе )Аз се чувствам щастлив, когато справедливостта се възстанови.
Ако стана админ, ще те банна заради този пост.Първоначално написано от InnchetO
Незаменими хора няма ! Наистина обаче мачока ще ни липсва със своята харизма и строгост, с неговото "а3" и още култови и запомнящи се фрази...факт е обаче че една голяма, надявам се положителна промяна е факт и дано пък форума наистина да потръгне (дано !).
А относно глобал, ами какво да ти кажа - недорасъл кретен, идиот и провокатор, прецедент за българският интернет. Ама такъв е живота - винаги има и бо***ци !
Умри бе копелдакПървоначално написано от global
Ше ти се стори тесен света бейби
![]()
Глобале не ти прави чест да сринеш целия форум..
Това "не ти прави чест" винаги ме кара да се засмея, като го прочета.
А в крайна сметка глобал-а не ви ли се беше заканил, че ще ви срине форума? Или беше Свастиката? Че взех да ги бъркам вече.
Имах в на подпредвид че е гадняр и е лош, а на нас ни говори за справедливост![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И двамата ви разиграват жестоко !
Когато истината излезе наяве ми е интересно с каква съвест ще се подвизава отново като големия шеф ..
Аз бих казала, че "не ви прави чест" да се ебавате така с потребителите на този сайт !
Мачок, мисля, че след този цирк и малкото фенове които имаш ще разберат какъв си ..
Всичко това е толкова жалко, не играете добре ролите си.. !
Глобале, Глобале не съм виждал толкова идиотизъм събран на едно място, честноПървоначално написано от global
![]()
Да оставим Мачока настрана. Например идеята ти за ДОИП, добра е, но има някои моменти в нея, които са меко казани идиотски и расистки. А колкото до правилата ти за рекламирането ти на собствения ти форум от потребители, за да спечелят нещо, само за това си помисли колко са жалки тези изпълнения. Противоречията в твоята личност са много и ако съумееш да ги видиш няма да е лошо
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
А тоя като цензурираше без причина, не беше гадняр и лош, така ли? Райбера като заплашваше, а никой не го банваше, това не беше гадно и лошо, така ли?Първоначално написано от hottie
Райбера има голямо сърце !Първоначално написано от global
глобале, пак игнорираш мненията избирателно.
кажи ми защо още си тук?
беше извикан да се уточните и вече всичко свърши.
бързо забрави, че имаше бан?
ДOИП може да го обсъждаме на друго място. Хората не са нито равни, нито еднакви. Според мен е също расизъм маймуните да нямат право на глас. Може би според теб ще е по-добре за теб и мен, ако им дадем.Първоначално написано от Ilikeliljon
Аз това за форума го направих, след като маса участници започнаха да злословят. И в крайна сметка на този принцип работят всички - пусни си телевизията и виж колко различни игри да спечелиш това и онова има.
Не изчетох темата, но това трябва да е някаква здрава ебавка. Не мога да си представя заради някакъв си там да свалят мачока.
Абе, какви сте такива вие..? Водят се някакви борби за "власт" над форума, търси се справедливост за нещо си, оставки се подават... Това е форум. Като не ви харесва - цъквате си с мишчицата на Х-чето и отивате в друг форум, където смятате, че са ви зачетени правата и "справедливостта тържествува". Егати филмите, егати чудото! Някой май твърде много предизборни кампании е гледал, та се е запалил повече от нужното.
Глобале, като го чета това със справедливостта, за n-ти път вече, се сещам за оная партия, "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ".
Инчето е агент, да и нямате вяра![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266290
БЛАГОДАРЯ отново на всички.. вие сте сладури.
за софиянците мисля да организирам бай дъ уей скоро 'тийн парти', като резервирам заведение и там 20-30 човека колкото се поберем ще ядем на корем ; ) ама съм амлко зает напоследък, та ще видим кога ще осъществя идеята..
сладурчета![]()