.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Някой има ли.....

Някой има ли цялата серия на schwarzkopf gliss asia straight за изправяне на косата?

аз имам само балсама и шампоана,затова няма голям ефект
    който ги има и 4те - става ли ви права косата?

Мега фен
    не се подлъгвай по това, което пише на опаковките, че само при използване на цялата серия ще има видим ефект. лъжат, да си продадат стоката
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не се подлъгвай по това, което пише на опаковките, че само при използване на цялата серия ще има видим ефект. лъжат, да си продадат стоката
    а пробвала ли си! ?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Някой има ли...

Аз бях използвала само балсама - не бях доволна.Иначе приятелката ми използва цялата серия и е доволно,наистина ефект има-косата и става все по права...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

не
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Мега фен

Re: Някой има ли...

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Аз бях използвала само балсама - не бях доволна.Иначе приятелката ми използва цялата серия и е доволно,наистина ефект има-косата и става все по права...
    ми то зависи каква й е косата по принцип. 1 приятелка с не особено къдрава, но пък много упорита коса ползва цялата серия и не й действа.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: Някой има ли...

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    естествено,че ще има ефект.там на описанието пише - при комбинирана употреба с шампоан,балсам,маска и изправящ крем
    и аз също имам само балсама и шампоана (ефект-малък)
    миналата седмица щях да купя маската http://4.bp.blogspot.com/_MmaJQ5wI8a...s400/gliss.jpg 4тото,но беше 8 лева ама не я купих ,но аз имам пари и тая седмица ще я купа
    само че - в тоя магазин няма изправящтия крем (2рото)
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

И аз имам само шампоана и балсама - ефект има. При всеки е различно. Моята коса само долният пласт е къдрав отгоре ми е права и е много податлива на разни такива за изправяне. При всеки е различно. Незнам какво е при цялата серия. Утре сигурно ще си взема другите неща от серията :P
    [!] Just me [!] ;]

Град
    София
    при мен нямаше ефект

Мега фен Аватара на teenems
    еми то зависи и от косъма ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Нямам цялата серия, но веднъж си взех това пред предпоследното - е няма такъв боклук просто!! Ужасно...

Съмнявам се тази продукти да имат кой знае какъв чудотворен ефект, най-много да изправената коса да стои такава за по-дълго време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си