- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прегледи
без направление от 20 до 40 лева . противозачатъчните не са много одачен вариант получават се мн лоши ослушнения като например обилно кръвотечение и трябва да се вземат мерки в най - лошия случай се стига до операция . разбира се не на всеки действат така но на доста хора се е случвало . ако не искаш майка ти да разбере по - добре не рискувай. презервативи и това е , а и с противизачатъчните пак не е сигорна работата .
Благодаря на калпазанка за забележката. Говорих с майка си и тя каза, че цитонамазката не сме заплащали, но така и не разбрах кое точно платихмеПървоначално написано от kalpazanka
.
The principles of lust are easy to understand
Do what you feel - feel until the end.
The principles of lust are burnt in your mind
Do what you want - do it until you find love.
а защо не поискаш от личната си едно направление за гинеколог?Така ти излиза без пари.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Според мен не е чак на 13. Поне 16 има, така както говори. ГрамотноПървоначално написано от saygoodnight
До авторката... Хващаш мишката отиваш в Google, търсиш болница и номер съответно, после хващаш телефончето, звъниш, питаш колко ще струва, те ти казват, приготвяш си парите, излизаш, отиваш на прегледа, плащаш и готово.
И..аз ко ?
Тц.Първоначално написано от Amateur
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако искаш да се прегледаш на гинеколог просто профилактично няма нищо лошо. Каваш на майка си, че се притесняваш от това бяло течение и не искаш някаква си там лекарка дето не е със специалност гинекология да ти се бърка в нещата и искаш да отидеш при гинеколог и това е. Едва ли майка ти няма да ти позволи.. Все пак се отнася до здравето ти. И защо трябва да даваш грешни пари за частник? Като можеш безплатно да се прегледаш с направление.. А за противозачатъчните.. По- добре ползвай презерватив. Ако си от много време с това момче и си сигурна, че след като му пуснеш няколко дни след това няма да скъсате и че ще сте заедно още дълго време, тогава си ги взимай.. Защото те не са просто някакви си хапчета, които да пиеш и да спиш с различни момчета.. Те са когато си сигурен в партньора си, даже бих казала, че е най- добре женени двойки да ги ползват...Първоначално написано от Nail
Докато си млад най- добре ползвай презервативи. Аз също пия противозачатъчни и аз съм на 17, но с приятеля ми сме заедно от 2 години и както вървят нещата скоро (следващата година) като станем вишисти ще заживеем заедно... Прецени си самичка. Не искам да се меся в твоята преценка, а просто давам съвет като на приятел. Успех и умната и най- вече да се пазиш когато започнеш да водиш полов живот
![]()
Първоначално написано от kalpazanka
Моята майка също е наясно, че водя полов живот и аз най- редовно си ходя на профилактични прегледи, но винаги с направление. Никога не са ме питали майка ти къде е или родител или нещо от този тип.. На амбулаторния лист аз се подписах. Само последния път майка ми дойде като ходихме на частно и ми взеха 20 лв, ама незнам дали ще искат и там родител?![]()
t1n4e7o, подразни ме изказването ти, че едва ли не личните лекари са некомпетентни и едва ли не освен да раздават направления, друго не правят.По тая логика като не е със специалност АГ, не трябва да ти взима и цитонамазка, което не от вчера или онзи ден (!!!!) влиза в задълженията на ОПЛ!Ако искаш да се прегледаш на гинеколог просто профилактично няма нищо лошо. Каваш на майка си, че се притесняваш от това бяло течение и не искаш някаква си там лекарка дето не е със специалност гинекология да ти се бърка в нещата и искаш да отидеш при гинеколог и това е
А това, че се подписваш ТИ на амб лист, не е много за хвалене. Можеш да изядеш хляба на човека, затова подобни работи не се казват.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от marsella
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....