.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

плс плс отговорете ! помогнете на едно задръстено лапе :(

здлястиии ! темата за вас сиг не е толкова важна но се надявам да ми съдействате
    та така искам да ви попитам : в кой дискотеки в София ще пуснат 14 год момиченца колко е входа (като цена) и от колко до колко е за дребосъци извинявам се но нямам кого др да попитам а пък в нета няма достатъчно инфо мн ще съм благодарна на вс
    P.S. вие сте ми последната надежда

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ОМГ О.о Т`ва ли е най-важното, когато си на 14?Дискотеки/барове?Но защо ли се учудвам..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Бебешката дискотека в Амор най-пропадналото място,там отидете.
    Помнете:
    1.Трябва да сте много разголени
    2.Косата да е като гръмнал бойлер в трастика
    3.Да дъвчете дъвки
    4.Като влезете веднага се качете на пилона и почнете да танцувате на някоя мазна чалга
    5.Хванете си някой батко

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Помнете:
    3.Да дъвчете дъвки
    4.Като влезете веднага се качете на пилона и почнете да танцувате на някоя мазна чалга
    5.Хванете си някой батко

kefi me i e verny i polezny ....za6to li ne go 4yvam za purvi put
    a kolkoto do tova verno li e tova 4e pyskat ako si KRAsIV ...4yvala sum 4e e taka ....i nz dali e istina?!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив

Мне,пускат и грозни :ДД
    Що не пробваш да си разнообразиш времето с нещо поо-различно, а не да се чудиш красиви или грозни хора пускат в дискотеките?;д Запиши се на някакъв спорт например..

Цитирай Първоначално написано от SummerDream

Мне,пускат и грозни :ДД
    Що не пробваш да си разнообразиш времето с нещо поо-различно, а не да се чудиш красиви или грозни хора пускат в дискотеките?;д Запиши се на някакъв спорт например..
    stiga mi tenisa i plyvaneto povqrvai zakusala sum go naistina e skyka ne 4e se 4yda ma taka sa mi kazvali i iskah da zn ms mn :*

Вчера чух нещо потресаващо - 15-годишни без проблем си влизали в 33, в плаза, във всяка дискотека в студентски, която поискали... отделно и в центъра...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Град
    Цитирай Първоначално написано от shmyshi
    Помнете:
    3.Да дъвчете дъвки
    5.Хванете си някой батко

a kolkoto do tova verno li e tova 4e pyskat ako si KRAsIV ...4yvala sum 4e e taka ....i nz dali e istina?!
    Еми вземи се набутай и ти.Току виж и на теб ти набутат нещо отзад...

Цитирай Първоначално написано от shmyshi
    Помнете:
    3.Да дъвчете дъвки
    5.Хванете си някой батко

Еми вземи се набутай и ти.Току виж и на теб ти набутат нещо отзад...
    a be stiga s tfa bytane weee kfo ste se razgonili vs

здЛЯстииииии и на теб..... защо избра точно дискотека?
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност на мен никъде в центъра не са ми искали документи, може би защото предпочитам барчета, а не си изглеждам на годините, но пък имам лична карта в джоба
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Добре,айде кажи ми кво ше търсиш ти там?14 годишно си развява гъза пред педофили.Като искаш заавление-замини за някъде.При баба и дядо или с някоя приятелка отидете при нейните баба и дядо,ако живеят на някое хубаво място.Таман далеч от родителите.Или пък се разкарайте до някой басейн...запознай се с нови хора.Виж си стари приятелки,намери си ново хоби...Има толкова много работи,а ти си тръгнала по дискотеките...Не мисля,че аз съм се разгонила.

Мега фен
    да, момиченце, послушай каката от горния пост, иди при баба си и дядо си, пуснете си грамофонна плоча, пийте си чайче и хвърлете 1 поглед на предаването на Вучков, като разбира се обсъдите топ темата на деня
    не виждам нищо лошо момичето да иде на дискотека, вие не ходите ли? а какво ще прави там си е вече нейно решение.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Няма лошо да ти се ходи на дискотека..Нямам представа къде биха те пуснали и до колко..пробвай тук там ако ти е толкова мерак :Д
    А ако с приятелите ти ви е толкова скучно...съберете се у някой,с повечко пространство и липса на родители,пуснете си музика и готово..Ще седите до колкото искате,ще пускате каквато музика ви харесва... : )

Супер фен Аватара на elysunny
    ми ще те пуснат в София в Амор и Дабъл Вижън ... аз лично знам, че в Амор не пускат големи (над 18 ) ако не са придрожители на дадено дете, но нз. Препоръчвам ти Амор

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ескейп и Червило станаха Амор втори номер... а колкото до Амор - там трябва да си готова да понесеш бой! Всичките се познават и като влезе "новак" го спукват от бой. В Дабъл Вижън дори убиха едно момче, забавно а? Приятно прекарване!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Ескейп и Червило станаха Амор втори номер... а колкото до Амор - там трябва да си готова да понесеш бой! Всичките се познават и като влезе "новак" го спукват от бой. В Дабъл Вижън дори убиха едно момче, забавно а? Приятно прекарване!

Ем нз. аз утидох бях новачка ама никои не ме наби

Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от elysunny

Значи не си била само ти новачката, някой друг го е отнесъл.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Цитирай Първоначално написано от elysunny

Значи не си била само ти новачката, някой друг го е отнесъл.

ами нз. аз съм разпитвала побойща рядко се случват , защото е много засилена охраната и нз. чувала съм за бой, но преди половин година, но не съм толкова информирана

Град
    гр. София
    Тя охраната ги изкарва да се бият извън дискотеката и ги пребиват или се включват още вътре

Тя охраната ги изкарва да се бият извън дискотеката и ги пребиват или се включват още вътре

ми нз... не е точно така ама са ти си знаеш :P

Добре,айде кажи ми кво ше търсиш ти там?14 годишно си развява гъза пред педофили.Като искаш заавление-замини за някъде.При баба и дядо или с някоя приятелка отидете при нейните баба и дядо,ако живеят на някое хубаво място.Таман далеч от родителите.Или пък се разкарайте до някой басейн...запознай се с нови хора.Виж си стари приятелки,намери си ново хоби...Има толкова много работи,а ти си тръгнала по дискотеките...Не мисля,че аз съм се разгонила.
    omg a be az popitah koito znae ms na tezi koito mi otgovoriha po temata oba4e ne jelaq "komentari".

Ти вярно си едно много, много задръстено лапе.
    Тhe Hell is coming!

Къде могат да пуснат човек на тази възраст ? АМОР И ДВ Чесно да ти кажа аз също съм на 14 , и ходих в амор точно 3 пъти и ми писна .. ебати скуката е а за дв - същото (даже вече повечето от амор ходят там) и ако отидеш изобщо няма да те бият .. побойщата си ги има , но ако не се заяждаш няма да имаш проблем .. пък и когато отидеш 100% ще се запознаеш с някой от там . .така че не се притеснявай да отидеш .. но много е т1по да знаеш

Град
    София
    Нали ни набутаха шибания вечерен час и трябва в 10 да сме си вкъщи, така че до около 9 и половина вероятно. Интересното е, че навсякъде се знае в колко почва, ама никъде не пише колко свършва
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си