.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Къде ходите и какво правите докато сте заедно? Помогнете!

Здравейте! Аз съм на 14 и от няколко дни ходя с едно момиче Понеже досега не съм имал приятелка ми е интересно какво правите заедно? Като се срещате как разнообразявате срещите си? Разходки, кафенца, кино, давайте предложения Все пак не трябва да ни е еднообразно и скучно

Град
    Бургас
    Зависи какво обича да прави приятелката ти и до колко я познаваш

Абе момче, ти още малко ще поискаш да ти препоръчаме романтични филми, от които да видиш какво да правите заедно. Остави се на усещанията си, стига си търсил съвети, изживей си индивидуално нещата, не те опитвай да копираш и да взимаш от опита на другите. Просто си състави свой и всичко ще е ок. Защото накрая всичко ще изпробваш и ще ти писне и пак ще дойдеш тука да питаш. Просто остави всичко на спонтанността на момента, каквото трябва и може ще се случи
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Абе момче, ти още малко ще поискаш да ти препоръчаме романтични филми, от които да видиш какво да правите заедно. Остави се на усещанията си, стига си търсил съвети, изживей си индивидуално нещата, не те опитвай да копираш и да взимаш от опита на другите. Просто си състави свой и всичко ще е ок. Защото накрая всичко ще изпробваш и ще ти писне и пак ще дойдеш тука да питаш. Просто остави всичко на спонтанността на момента, каквото трябва и може ще се случи
    Прав си!

Може просто да я питаш какво тя иска да правите.Може да и направиш малък подарък,който тя си е харесала,ще се зарадва,естествено ако имаш кинти де,щото в тая криза
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

С моят приятел най-често просто разговаряме . Иначе решаваме кръстословици и судоко заедно, играем книги игри, играем монополи, туистър, домино, играем компютърни игри, разхождаме се, виждаме се с общи познати, гледаме филми и това е общо взето. Много рядко ходим по заведения, но не знам дали вие ще имате възможност да се събирате често по домовете си.
    The principles of lust are easy to understand
    Do what you feel - feel until the end.
    The principles of lust are burnt in your mind
    Do what you want - do it until you find love.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    За това трябваше да помислиш преди да си хванеш гадже.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Излизаме на разходка, вземаме си нещо за хапване, споделяме си как е минал деня ни, обменяме впечатления от филми/книги, рядко се събираме с приятели /но пък затова събиранията се помнят дълго/, рядко гледаме филми /обикновено си забравям очилата и се започва главоболие/...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    бълХаристан
    яко ебане бе кво да праим, тоя живот си е ебал майката и ако не ебеш ще те ебат в ебания ебалник да го еба

Град
    Where streets have no name
    Разходки из паркове. По пейки, стадион,насам-натам, по плажа, абе няма значение, заедно да сме. За кво си говорим? Ми за музика предимно. Само рок ен рол и жици са ни в главата
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Щом питаш начи не си готов за ''гадженце''

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    За това трябваше да помислиш преди да си хванеш гадже.
    .. xax ++

А ако трябва да бъда серизна.. що не я питаш нея ?? Къде й се ходи ??

Цитирай Първоначално написано от kypo
    яко е**не бе кво да праим, тоя живот си е е*** майката и ако не ебеш ще те ебат в ебания ебалник да го е**
    Идиот!!!
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Пада яко йебан.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ем то не е важно къде сте, а че сте заедно .. и все пак излизайте на разходки .. говорете си .. ходете по купони .. на кафенце .. кино .. плаж ..

emi nie hodim na mesta kydeto nqma hora .. po parka ... i prochee...kafetata ne sa za predpochitanie ... pone za men de ;p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си