- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятели
Първо той започна с това, че ме обича ... А иначе все още не съм готова да се срещнем и като му го казвам той побеснява и ми отвръща, че не съм искала да бъдем приятели, а пък той го искал ...Първоначално написано от barzev
![]()
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe
да и според мен е най-добре да прекъснеш контактите с него .. такова нещо като приятели между вас незнам как може да има след като ти го обичаш а той е с новата си .. така че просто го остави ..![]()
![]()
Аз не го търся, а той мен ме търсиПървоначално написано от Sladurchoo
... И започва със "съжалявам", "искам да сме приятели", "аз те обичам като приятелка и искам да сме заедно" и т.н.
Така ме ядосва и всеки път му казвам, че съм объркана и не съм готова все още за никакви действия, спрямо "нас" и нашето "приятелство"
![]()
abe tova "she si ostanmme priqteli" sam go chuvala ne vednyj... ne mojesh da ostanesh priqtel s 4ovek s kogoto do oniq den ste si kazvali che se obichate... i ste delqli po4ti vsi4ko... i shtom ti stava kofti kogato si govorish s nego..em prosto ne mu pishi..az pone taka pravq s bivshite si, s koito uj sme si kazali che she sme si priqteli ama i na men mi stava kofti kat si pisha s tqh i gi otbqgvamm...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Аз все още не съм сигурна какво искамПървоначално написано от gabsit000
![]()
. Но не знам, наистина, как ще се получи едно приятелство между нас
... Може би, някой ден, след известно време, ще мога да поговоря спокойно с него и ще се разберем, но сега все още не искам каквито и да са разговори с него
![]()
Наистина за момента е по-добре да не бъдете дори прители ..Първоначално написано от UnhappyGirL
![]()
Иначе може да реши да ти споделя някви раоти за новата си приятелка или нещо свързано с нея -мисля.,че това няма да ти е никак приятно ..![]()
Ако иска да ми е гадно със сигурност ще го направиПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Само за протокола - само след една много силна любов може да има приятелство като хората. Защото точно тази любов се трансформира. А иначе вятър работа.
И не, не говоря празни приказки. Точно това направихМЕ с бившата ми. Почти три години ходихме, сега сме повече от перфектни приятели.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от UnhappyGirL
ахаха..ами ако е някъв загубеняк (каквито са повечето момчета в днешно време)...що да не го направи..ама нищо няма да спечели с това..и бившия ми викаше..ше си остане приятели..дара бара..ние сме от едно даскало..като се хвана с една друга от у-ще мн яко ми беше да ги гледам как се мляскат...![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Каквото иска да си мисли, аз не искам мен да ме боли ..Първоначално написано от gabsit000
За сега нищо няма да правя, но ако ме потърси знам какво да му кажа ...
![]()
![]()