Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Цитирай Първоначално написано от UnhappyGirL
Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
Цитирай Първоначално написано от UnhappyGirL
За мен той вече е в миналото, но е твърде настоятелен Винаги ми става кофти като си говорим, защото се сещам какво ми беше и сега какво ми е....
Браво,че си го преодоляла аз имам проблем и въпреки да казвам на всички приятели и всеки който ме пита че съм го преодоляла аз не съм все още го обичам,все още страдам,но случайте са различни..много различни
И аз все още не съм го преодоляла, но се опитвам. Всеки път, когато си помисля за него, го "прогонвам" от мислите си. Мисля си за нещо друго. Знам, че ще успея да "победя" чувствата си.
A представи си вариянта все още го обичаш и го виждаш единия ден да се натиска с някфа,а на другия ден както си стоиш на плажа и идва пита те ко праиш и ти казваш нали и той без да си го питала аз съм с приятелката си (бтв с друго момиче беше) и се чудиш кое ще е по-безболезнено да си счупиш раката в главата му или кракът ти да се забие направо между неговите два...но аз отвърнах с усмивка непоказах,че ми е супер гадно отвътре и се разкъсвам
Гадно, наистина ... Но при мен той е в друг град сега, но ми стана супер гадно като ми каза, че е с друга... Но продължавам напред... Знам, че и за мен "ще има ден", и че ще докажа, че и аз мога да съм щастлива!