- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятели
Здравейте отново, съфорумници!![]()
Бях писала скоро тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264052 . И сега искам просто да напиша това, което ми се е насъбрало. Не искам съвети... Просто искам да споделя, защото съм слушала, че след като споделиш ти олеква. Надявам се и при мен така да се получи.Приятелят ми ме заряза и ми каза, че вече си е намерил друга. Обичал ме и ме ценял и иска да станем отново най-добри приятели. Но как може да си приятел с човек, когото обичаш?
Той отново иска да се видим, но аз не съм сигурна, че желая това, защото не искам отново да ме заболи. Желае да ме "вкара" в своя свят отново, но аз вече почти го отписах от моя.
Говорихме си доста дълго и аз се държах ужасно с него. Дори не искам да знам коя е новата му приятелка... Може би е по-добре да се откажа изобщо от всякакви контакти с него... Може би е по-добре той да забрави за мен...
![]()
Благодаря ви, че прочетохте щуротиите ми!![]()
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe
Мммда правилно, че си му отказала да се виждате и така е най-добре. Аз също преминавам през подобен процес и ти давам гаранция, че така е най-добре![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Така е най-добре наистинаПървоначално написано от Ilikeliljon
иначе момчето явно не знае какво иска
+1 и аз съм на това мнениеПървоначално написано от niku
Дано ти е олекнало като сподели![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да така е най-добре и според мен! Много неща няма да могат да се върнат просто така на зад във времето...Първоначално написано от UnhappyGirL
![]()
За мен той вече е в миналото, но е твърде настоятеленВинаги ми става кофти като си говорим, защото се сещам какво ми беше и сега какво ми е....
Браво,че си го преодолялаПървоначално написано от UnhappyGirL
аз имам проблем и въпреки да казвам на всички приятели и всеки който ме пита че съм го преодоляла аз не съм все още го обичам,все още страдам,но случайте са различни..много различни
![]()
Именно за това говоря. Варианта, ако не се усеща с добро и обяснение тотален резак. Просто не му вдигаш телефона, не отвръщаш на смс-и и така нататъс. Упс, това май вече беше съветПървоначално написано от UnhappyGirL
![]()
![]()
Абе разбра ме
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Трудно е..но повярвай най добре е да не се виждате..ше го забравиш по лесно![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Или като се видите го убий.. Още по- лесно ще ти е да го забравиш.Първоначално написано от MaLty
И аз все още не съм го преодоляла, но се опитвам.Първоначално написано от rozovsluncho
Всеки път, когато си помисля за него, го "прогонвам" от мислите си. Мисля си за нещо друго. Знам, че ще успея да "победя" чувствата си.
![]()
![]()
A представи си вариянта все още го обичаш и го виждаш единия ден да се натиска с някфа,а на другия ден както си стоиш на плажа и идва пита те ко праиш и ти казваш нали и той без да си го питала аз съм с приятелката сиПървоначално написано от UnhappyGirL
(бтв с друго момиче беше) и се чудиш кое ще е по-безболезнено да си счупиш раката в главата му или кракът ти да се забие направо между неговите два...но аз отвърнах с усмивка непоказах,че ми е супер гадно отвътре и се разкъсвам
![]()
Гадно, наистина ...Първоначално написано от rozovsluncho
Но при мен той е в друг град сега, но ми стана супер гадно като ми каза, че е с друга... Но продължавам напред...
Знам, че и за мен "ще има ден", и че ще докажа, че и аз мога да съм щастлива!
Браво на момичетооо ...![]()
![]()
Ей,повече такива като теб да има..
Няма да се оставяте тея бивши да правят квото искат ..
:P :P Само че не знам защо ,ама ми е гадно за момчето,че те е изгубило като приятелка ...
Да е мислил преди да ми каже каквото и да е било ... Аз му казах вече, че не искам отново мен да ме боли.. Не искам да виждам приятелката му ... Не искам да знам нищо относно тях двамата ... Макар, че преди всичко си споделяхме двамата и не можехме един без друг ... Дори понякога търся грешката в себе си... Може би трябваше още първия път, когато ми каза, че ме обича да го отрежа и да му отвърна, че за мен е просто приятел, но не го направих, защото аз изпитвах по-силни чувства от приятелскитеПървоначално написано от InloveAgain
А сега на него му е кофти, както и на мен ...
Но вече му заявих, че няма да се поддам на чувствата си ...
![]()
Браво мацка ..![]()
Дано ти е олекнало ..
![]()
![]()
И наистина не си залсужава ... остави го в миналото там където му е мястото ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^ така е , така е ,права си ..![]()
Благодаря ви за мненията и наистина ми стана малко по-добре като споделих![]()
![]()
Ама разбира се ние тука за кво сме иначе ...Първоначално написано от UnhappyGirL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Просто в момента не е попаднала на онея идиотии ...Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
.. а такаааПървоначално написано от InloveAgain
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Май си намерих още едно другарче за спамм ..![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
По-добре е наистина да го забравиш. Бъди щастлива и си намери някой, който ще те поддържа такава.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
И аз така мисля ... макар, че ще трудно, защото все още изпитвам нещо към него, но все пак не искам да си играем на "приятелчета" ...Първоначално написано от fire_cat
![]()
И по-добре недей. Като не можеш - няма нищо лошо. Все пак е невъзможно да сте били заедно и изведнъж да станете приятели, защото никак не е лесно и трябва доста време. А и така само ще се почувстваш по-зле.Първоначално написано от UnhappyGirL
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Не ги слушай! Случвало ми се е бфф-то ми да се влюби в менслед няколко месеца й мина, (около 10)но вие с този не трябва да разваляте приятелството си заради някакво глупаво увлечение от твоя сътана! Ти си в грешка! Мислиш си че го обичаш но дали е така ?!? Помисли добре и отиди да се видите (: Предърнете се и си говорете няколко часа както биха направили стари и ДОБРИ приятели
Успех
![]()
![]()
![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.