Цитирай Първоначално написано от gabsit000
Цитирай Първоначално написано от UnhappyGirL
Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
Цитирай Първоначално написано от UnhappyGirL
Цитирай Първоначално написано от gabsit000
abe tova "she si ostanmme priqteli" sam go chuvala ne vednyj... ne mojesh da ostanesh priqtel s 4ovek s kogoto do oniq den ste si kazvali che se obichate... i ste delqli po4ti vsi4ko... i shtom ti stava kofti kogato si govorish s nego..em prosto ne mu pishi..az pone taka pravq s bivshite si, s koito uj sme si kazali che she sme si priqteli ama i na men mi stava kofti kat si pisha s tqh i gi otbqgvamm...
Аз все още не съм сигурна какво искам . Но не знам, наистина, как ще се получи едно приятелство между нас ... Може би, някой ден, след известно време, ще мога да поговоря спокойно с него и ще се разберем, но сега все още не искам каквито и да са разговори с него
Наистина за момента е по-добре да не бъдете дори прители ..
Иначе може да реши да ти споделя някви раоти за новата си приятелка или нещо свързано с нея -мисля.,че това няма да ти е никак приятно ..
Ако иска да ми е гадно със сигурност ще го направи

ахаха..ами ако е някъв загубеняк (каквито са повечето момчета в днешно време)...що да не го направи..ама нищо няма да спечели с това..и бившия ми викаше..ше си остане приятели..дара бара..ние сме от едно даскало..като се хвана с една друга от у-ще мн яко ми беше да ги гледам как се мляскат...
Каквото иска да си мисли, аз не искам мен да ме боли .. За сега нищо няма да правя, но ако ме потърси знам какво да му кажа ...