- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- [Протест] Мачока!
И аз съм ЗА МАЧОКА. Хайде да пишеме протестно писмо до Алекс.
Изглежда е отстранен заради неспазване на правилата.
Да ви припомня неговия лаф - ако на някого нещо не му харесва, да се обръща към арменския поп.
Абе, вие тука заради форума ли сте или заради мачока?
Защо? Защото си вършеше работата половинчато? Още, когато бях с 3-4 мнения, написах тема, в която се оплаках заради нетолерантността на някои модове. В отговор получих заключената ми тема, с пост от мачока, който гласеше, че затварял темата понеже била неграмотно написана... Еми прощавай, но това какво е? После му писах ЛС, защо ми е заключил темата с такова абсурдно обяснение, че дори и да е неграмотно написано, на което даже не прояви елементарната етика да ми отговори.Първоначално написано от crazyteengirl
Както и да е, това е една малка част от онова, което не трябваше да прави.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
И за кво го махнаха?!Заради един неориентиран плужек и 51 лапетии дето даже не му пишат в форума,които 1 към 1 е копирал от този.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Първоначално написано от vivteen
![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
На мен любимите ми животни са мечките и слоновете. Затова мачока ме кефи, заради ника му... Напомня ми за Мечока![]()
Как може си рекламираш своя форум дори и в тази тема.. ти си болен (puke)Първоначално написано от global
тебе те знаеме, че си модератор в неговия форум. Нямате право да пишете в тая ТЕМА!!!Първоначално написано от LambOfGod
Първоначално написано от ItalianMafia
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не е ли админ?Първоначално написано от KumchoValcho
Не.. тва ако го махнат ще е най-голямата грешка,която могат да направят.![]()
![]()
![]()
Този човек наистина е направил много за този сайт и каквото и да е направил и както и да се е държал го е правил за развитието на сайта.
Наистина,ако го отстранят заради някъв кретен.. тва ще бъде простоо .....![]()
![]()
неописуемо ... НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!
АЗ СЪМ ЗА МАЧОКА.
Ако са го отстранили заради глобалката, би било прекалено нелепо за да е истина. Някакво разплакано момченце го "изказва на госпожата" и видиш ли госпожата му угажда...
Но това не мога да го повярвам. Не вярвам да са толкова прости.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
далеч си от истинаата.Първоначално написано от Jingles
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
аз мисля че си вършеше работата макар че имаше доста необмислени действия..
кофти че го няма вече ама ние нищо не можем да направим
алекс е шефа и толкова..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Това са глупости, лъжи и клеветене. Съветвам всички, които се интересуват сериозно от темата, да видят новите ни правила и тогава да говорят какво щяло да стане.Първоначално написано от Raybeez
Първоначално написано от pandelka
тцтц, защо се губиш така от скайп? (chuckle)
дали той ще е админ или някой друг няма значение , те би трябвало да правят едно и също . Може да ни липсва като потребител , но като админ дали ще е той или петърчо от 5тия етаж няма значение . Админа има задължения и трябва да ги спазна . Щом е напуснал значи има някаква причина! Каква точно никой не знае.
Новите ви правила-ти като какъв го казваш това? Кой си ти и какви са правилата линк?Първоначално написано от global
Става въпрос за правилата в нашия нов форум. Линк има в подписа ми.
Първоначално написано от Jingles
Мачока е виновен добър режисьор е.