- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужно ми е..
Сама го каза... Като е по-хубава тя да се запознае с нея и да тръгнат, бе... Хем тя ще се радва, че си е сложил нейна снимка в скайпа, хем той доволен, че ходят. Какво повече да искаме.Първоначално написано от 3oPuTy
А да, забравих, ще се радва, че е победила някоя и че е по-хубава.
![]()
![]()
Уфф ама сте и вие... какво искате момчето си има право на личен избор... никой на никой не може да държи сметка, живеем в свободни времена. Аз като слагам снимки на коли, да не би да искам тия коли?Първоначално написано от alone83
Много добре си направила,поздравленияА иначе има начин някой да бъде забравен макар и да го обичаме безумно. Както се казва времето лекува всичко
![]()
![]()
Ако някой ден се събудиш и намериш колата от снимката ти пред вас и ключовете на нощното си шкафче - няма ли да я вземеш...Първоначално написано от Xitap
![]()
На тепсия е съвсем друго. Но да ти кажа честно не бих я взел. И то не защото нещо и има, а защото аз предпочитам само 2 марки коли, и не искам други. А на десктопа слагам всякакви други, освен любимите ми. Просто на Линукса добре му стоят.Първоначално написано от RaZzer
Alone маце ти си намерила закакво да го скъсаш поне да го беше скъсала когато имаше закакво ся за 1 снимка все едно сме в детската градина,не оправдавам постъпката му никога не бих го направил особено с мадама от аха.бги той не е прав,но за снимка ми изглежда повече от смешно.Най-добре според мен е да седнеш и да му кажеш,че ти се е насъбрало много и не искаш да продължиш с него иначе ако излезе,че е за сниката
аз лично бих се побъркал
![]()
наапълно съгласнаПървоначално написано от ThePowerOfLove
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от MaLty
Доколкото съм гледала твои постове... Ще взема да си задържа мнението си за мен.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Не че нещо... Ама не беше само за снимката... Хубаво, сложил я е, можех и нищо да не му кажа, ама като го питах коя е тая и се почна едно амама аззз таковаааа, ама азззз такааааа... Ама такива оправданияяяяяя... Просто той сам не се осъзна колко смешно звучи - ЦИТИРАМ: "Ами аз слагам всичко, което си изтегля, в профила ми...". Хахах, да бе, ясно...Първоначално написано от Nofacenoname
![]()
Еми има си право на избор... Като я е сложил, избрал си е да я сложи.. На мен това пък не ми харесва, ЗАЩОТО...Първоначално написано от Xitap
Казва, че обича и харесва мен, а че тази, която си е сложил в профила въобще не му харесва и не я познава, а е някаква от аха.бг... А такааа... Хайде сега ми обяснете нещо... Защо, за Бога, като не я харесва, си я е сложил в профила? Чакам обяснение от някое момче защо го е направил, като не я харесва...
+++++Първоначално написано от RaZzer
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За снимката си си права - аз също не бих търпяла. Ако беше на някоя изместна личност - ок, ама на някаква си кифла от сайт за запознанства...![]()
Иначе, не знам защо, но като цяло останах с впечатлението, че много се впрягаш. Някак си си много вманиячена на тема ревност. Доверието е много важно нещо в една връзка и ако постоянно има съмнения няма да се получи нищо... Вече си го скъсала така или иначе - изчакай известно време и виж дали ще те потърси, пък после му мисли какво ще правиш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз доверие си му имах, където ми разправя за бившите си, за купона - за всичко му вярвах, но след това почнах да се съмнявам... След като сложи тази снимка на някаква кифла от сайт за запознанства в профила и ми изръси тези смешни оправдания... И го оставих точно заради това - просто не му вярвах достатъчно, че да съм с него, не бях сигурна... Станалото - станало. Занапред не мисля да гадая какво ще става.Първоначално написано от GossipGirl89
Мисля, че си постъпила добре.. В крайна сметка едва ли тая снимка е била единствената която е могъл да сложи.. Пък и честно казано едва ли си сложила край само заради това, то нещата се трупат едно след друго и накрая и най-малкото идва в повече.. Преляла е чашата.. Браво!
Първоначално написано от ItalianMafia
![]()