.. Да споделя... Имах си приятел, всичко беше окей, както винаги в началото де. Постепенно разбрах някои неща. Една вечер както винаги с нашите 4-часови разговори усетих, че нещо му има - не говореше нормално, беше едно леко измъчено, почти не се забелязваше, но аз все пак разбрах и изкопчих истината от него. Оказа се, че яката са го понатупали някакви цигани. Притесних се естествено и му се накарах, че не ми е казал, а той вика, че не е искал да си притеснявам. Добре, с това се оправихме - той започна да ми казва и заедно разрешавахме проблемите. Но накрая отново усетих, че ми спестява нещо... Така няколко пъти и накрая си казах край.. Говорихме, оправихме се (уж). Накрая се разделихме.. После явно решихме, че не можем един без друг и пак се събрахме и не беше както преди.. Имаше промяна - усетих го. Един ден той ми каза, че непознат номер му презвънявал и ме пита аз ли съм - е, не бях аз. Писал му смс, който гласял: "Слънце, аз съм, скъсах с еди-кой-си.". Полудях от ревност като ми каза. Обаче седнахме двамата и помислихме кой може да е. Бивша, някой приятел, който се бъзика. Оказа се бивша. Добре де, той й каза, че нищо няма да стане, че е с мен, и че ме обича - успокоих се. Накрая имаше един купон, където имаше две негови бивши - отново изтръпнах, но той каза, че няма да ходи - успокоих се. Много ревнувам, но не го показвам, той сам-самичък реши да направи така, бях му казала да прави каквото поиска...
Днес реших да си влезна в скайпа и видях някаква снимка на момиче в профила му и направо ми се изправи косата. Питах го коя, защо я е сложил и т.н., а той ми каза, че не я познава и я намерил в интернет, даде ми линк, каза че не я харесва, но просто всичко, което си изтегли си го слага на скайпа. О, така ли, разсърдих му се и не му отговарях, звънна ми - затворих му, звънна пак и този път му вдигнах... И вместо да ми се извини той почна да се оправдава... Казах му, че с тези оправдания няма да я бъде, почна да ми казва, че ме обича, казах му, че това съм го чувала и преди и всеки може да го каже, но не всеки може да го докаже.. И така, нататък не ми се разказва, защото само спорихме, спорихме, но така или иначе аз го оставих...
Гадно ми е, защото го обичам, а той постоянно ми разправяше за разни бивши, от този смс, от онзи купон... А сега и тази снимка... Като не я харесва, защо я слага там, защо въобще я тегли... Но както и да е - минало, заминало.. Според мен това трябваше да направя и го направих. Въпреки че го обичам не желая такова отношение.
Не искам съвети или нещо такова, просто имах нуждата да споделя с който и да е. Дори никой да не го прочете ще знам, че някъде съм го написала и ми е по-добре. Това беше...