Цитирай Първоначално написано от fire_cat
Цитирай Първоначално написано от alone83
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
На мен само едно нещо не ми стана ясно. Ако снимката е на някаква там неизвестна, защо ти ревнуваш от нея. Да кажем, че е нормално да си сложи снимка на някаква готина мадама на скайпа, какъв тук е проблема по дяволите. Ти си го отрязала заради снимка на някаква неизвестна мома. Ако пък е известна, в смисъл някаква бивша това е друг въпрос, но останах с впечатлението, че е просто някаква снимка
А защо не сложи моя снимка? Нали мен харесва, мен обича, мен цени... А слага на някоя си там снимка... Уж не я харесвал, нито нищо, даже грозна била, ама я сложил нали...
Всъщност доста момчета си слагат снимки на разни мадами по компютрите и телефоните, а може да я нарича грозна, защото те харесва много повече от нея. Аз ти казах как да постъпиш - изчакай около седмица и ако чувствата ти не са изчезнали и той все още не те е забравил - върни се при него и му дай още един шанс.
В момента точно изчаквам... Така реших да направя, точно както казваш... Знам, че попринцип момчетата правят така... Ама ми стана изключително гадно.. Да си я сложи на на телефона, на десктопа - там, където не гледам, амааа да ми я тръсне у скайпа да я зяпам... Абе ще видим... Каквото има да става ще стане.