Цитирай Първоначално написано от JoyfulCompany
По даденте от теб факти момчето ти не е направило абсолютно нищо, с което да заслужи отношнието ти. Иска да ти спести неприятности, по които ти нищо не можеш да направиш, освен да се разтревожиш - на това какво му има? Споделянето е хубаво за някои и трудно за други и ако не е от тези, които всичко си пеят, не можеш да се цупиш... Гледа други момичета, нима? Разбира се, ти какво искаш от него - да се обичате или да ти е роб и да го притежаваш. Доказвал ли ти е някога, че наистина много те обича или само говори? Ако е действал, те призовавам да спреш да се държиш като малка капризна и егоистична девойка без други проблеми, освен измислени, и веднага да се опиташ да поправиш това, което си сторила с неадекватните си реакции. Не те нападам. Имай му доверие, бъди по-спокойна. За твое щастие.
Не е направило абсолютно нищо момчето... Само си слага снимки на някакви други... Снимката беше от аха.бг. Питам те сега теб... Защо той не сложи моя снимка, защото ме харесва, обича, ами слага на някаква друга снимка, която не харесва, не обича, но все пак защото я е изтеглил и си слага на скайпа всичко, което си изтегли... Я помисли малко нямам ли аз причина... Какво да се държа като капризна, малка и егоистична лигла - това отдавна го минах, аз този човек наистина прекалено много го обичах.. Ама такова нещо за нищо на света не бих позволила - да ходи с мен някой и да си слага снимки на някакви кифли от сайтове за запознанства...