.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Втрещен съм !! Поне 99% от отговорите са не

И си задавам въпроса:

Тези момчета са тип ПЛЕЙБОЙ защото ходят с много момичета.... Ако наистина момичетата НЕ харесват подобен тип момчета откъде накъде ще им викат ПЛЕЙБОЙ. Ако са ПЛЕЙБОЙ значи има кой да ги харесва ...
    Обърках се - я ми обяснете

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Не!

Мислят се за господарите на училището а от страни са много смешни във всяко училище ги има.
    Humans need fantasy to be human.

Град
    Wonderland
    предполагам,че ти питаш за некви смешни фешънчета,или такива като онзи от сървайвър,финдо ли беше..

определено НЕ!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Бахти лицемерните хора ... Ама като видите момче с яко тяло и ви потичат лигите веднага нали? Апф ... А това дали си женкар или не ..какво общо има с тялото?! Най-големия курвар, който познавам е клецав .. и ко?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не, не ги харесвам. По-скоро са ми смешни и се е*авам с тях
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на kindergarden
    Не мога да отрека леко привлекателния им външен вид или хубавите тела,но това не ме кара да ги харесвам!По-впечатлена съм от един друг съученик...истински мъж!

Град
    Бикини-Ботъм
    Като цяло не,защото това,което позволяват да бъде видяно е твърде повърхностно и еднакво.Едно момиче,според мен,не може да разчита на такова гадже,защото той може да я използва за бройка,секс или играчка.Знам,че това са тъпи предрасъдъци,но повечето от тях сами искат да им се лепва тоя етикет.Иии определено не бих тръгнала с такова момче.Няма да успея да му се доверя.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

не е вярно че умеел да омайва и такива работи всички знаят какви са момчетата плейбой...глупави са еднственото вярно нещо е че са научили думички като децата в градината и още едно вярно нещо- няма нищо в тях ..кухи са като изкуствените блондинки със сутиени с подплънки 3 тона грим и на токчета 10 см...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Харесват бе,как да не харесват,като доде баткото с ферарито и арманито гащите им падат сами,напоени с мъзга

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Втрещен съм !! Поне 99% от отговорите са не

И си задавам въпроса:

Тези момчета са тип ПЛЕЙБОЙ защото ходят с много момичета.... Ако наистина момичетата НЕ харесват подобен тип момчета откъде накъде ще им викат ПЛЕЙБОЙ. Ако са ПЛЕЙБОЙ значи има кой да ги харесва ...
    Обърках се - я ми обяснете
    Плейбоите са плейбои,защото ходят с много КИФЛИ,а те от своя страна не могат да използват кирилизатор и затова виждаш повече НЕ,отколкото ДА не знам дали го обясних като хората,но аз не съм човек,а таласъм Буболечо - Мечо

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Харесват бе,как да не харесват,като доде баткото с ферарито и арманито гащите им падат сами,напоени с мъзга
    Бе те още на Голф и Парушев им падат... а на Ферари и Армани... не ми се мисли
    Коко Шанел и Коко Динев са направо едно и също!!!

Град
    ForSaken city (:
    Всичките ми връзки с момчета тип "плейбой" са завършвали с подигравки от тяхна страна и разбито сърце от моя.. Така че .. Твърдо против..

Мега фен Аватара на ameli
    >не, щото обикновенно те са харесвани и самочуствието им е до небето и обратно

>искам ако е с мен да сме заедно поне седмица, а не 15 минути и половина ...

> мога о6те поне 4 причини да ти кажа, но ме мързи да пиша
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

пффф амии аз не харесвам плейб0йте щ0т0 зарибяват всяка и к0ят0 им върже и тръгват с нея за известн0 време там а тва д0казва че са некви смешки и не м0гат да бъдат сам0 с една щ0т се мислят за неквии ср велики и че м0гат да имат всяка и не ги ебе кат0 наранят няк0я .. ама ми става ср яку к0гат0 няк0й плейб0й се влубии а съ0тветн0т0 м0миче не г0 харесва и т0чн0 т0гава 0съзнава че не м0же да има всяка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си