- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли момчета от типа...
Втрещен съм !! Поне 99% от отговорите са не![]()
И си задавам въпроса:
Тези момчета са тип ПЛЕЙБОЙ защото ходят с много момичета.... Ако наистина момичетата НЕ харесват подобен тип момчета откъде накъде ще им викат ПЛЕЙБОЙ. Ако са ПЛЕЙБОЙ значи има кой да ги харесва ...![]()
Обърках се - я ми обяснете![]()
![]()
![]()
Не!
Мислят се за господарите на училището а от страни са много смешни във всяко училище ги има.
Humans need fantasy to be human.
предполагам,че ти питаш за некви смешни фешънчета,или такива като онзи от сървайвър,финдо ли беше..
определено НЕ!
Бахти лицемерните хора ... Ама като видите момче с яко тяло и ви потичат лигите веднага нали? Апф ...А това дали си женкар или не ..какво общо има с тялото?! Най-големия курвар, който познавам е клецав .. и ко?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не, не ги харесвам. По-скоро са ми смешни и се е*авам с тях![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не мога да отрека леко привлекателния им външен вид или хубавите тела,но това не ме кара да ги харесвам!По-впечатлена съм от един друг съученик...истински мъж!![]()
Като цяло не,защото това,което позволяват да бъде видяно е твърде повърхностно и еднакво.Едно момиче,според мен,не може да разчита на такова гадже,защото той може да я използва за бройка,секс или играчка.Знам,че това са тъпи предрасъдъци,но повечето от тях сами искат да им се лепва тоя етикет.Иии определено не бих тръгнала с такова момче.Няма да успея да му се доверя.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
не е вярно че умеел да омайва и такива работи всички знаят какви са момчетата плейбой...глупави саеднственото вярно нещо е че са научили думички като децата в градината и още едно вярно нещо- няма нищо в тях ..кухи са като изкуствените блондинки със сутиени с подплънки 3 тона грим и на токчета 10 см...
Харесват бе,как да не харесват,като доде баткото с ферарито и арманито гащите им падат сами,напоени с мъзга![]()
Плейбоите са плейбои,защото ходят с много КИФЛИ,а те от своя страна не могат да използват кирилизатор и затова виждаш повече НЕ,отколкото ДАПървоначално написано от NeZaPoznat
не знам дали го обясних като хората,но аз не съм човек,а таласъм
Буболечо - Мечо
![]()
Бе те още на Голф и Парушев им падат... а на Ферари и Армани... не ми се мислиПървоначално написано от golqmumnik
Коко Шанел и Коко Динев са направо едно и също!!!
Всичките ми връзки с момчета тип "плейбой" са завършвали с подигравки от тяхна страна и разбито сърце от моя.. Така че .. Твърдо против..
>не, щото обикновенно те са харесвани и самочуствието им е до небето и обратно
>искам ако е с мен да сме заедно поне седмица, а не 15 минути и половина ...
> мога о6те поне 4 причини да ти кажа, но ме мързи да пиша![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
пффф амии аз не харесвам плейб0йте щ0т0 зарибяват всяка и к0ят0 им върже и тръгват с нея за известн0 време там
а тва д0казва че са некви смешки и не м0гат да бъдат сам0 с една щ0т се мислят за неквии ср велики и че м0гат да имат всяка и не ги ебе кат0 наранят няк0я
.. ама ми става ср яку к0гат0 няк0й плейб0й се влубии а съ0тветн0т0 м0миче не г0 харесва и т0чн0 т0гава 0съзнава че не м0же да има всяка
![]()