.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: 7 години

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: 7 години

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Искам да попитам според вас прекалено много ли са 7 години разлика , аз съм на 13 а той е на 19 почти 20 .... не сме правили секс и той каза , че ще ме чака колкото е нужно , аз бях силно очарована от това , защото той е плейбой и му се носи репутацията на голям курвар , но с мен се държи наистина мило , а и невярвам да ме изработи само за секс , защото е приятел на брат ми ( брат ми незнае за нас ) та в крайна сметка много ли са 7 години ?
    Да, за ВАС са много. И да иска те за секс. Милото държание смао по себе си нищо не значи. Няма значение че е приятел на брат ти. Ако брат ти знаеше, нямаше да ти позволи и с право. Щото ще му е ясно за какво иде реч.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на RaZzer
    Пропиляваш си годините с подобна връзка... Вместо да си намериш някой на твоята възраст, с когото "заедно да откривате света" ти сама се буташ между шамарите... Дори и да е с теб от чиста любов - това не може да продължи дълго... Според мен на едно момиче преди 16-17 години му е рано да прави секс, а 20-годишно момче 3 години без секс не мисля, че може да те чака...

Какви 20 години, какви пет лева Тоя е ненормалник бе, само аз ли смятам, че да тръгнеш с 13 годишна означава, че нещо не е наред Сори, ама аз на тия години по-малка от 16 не бих загледал. Сега съм на повече и не падам под 18. Какви са тия глупости на 20 бил, щял да чака. Ама как си представяш ти тая работа бе момиче. На теб целия ти пубертет е пред тебе, а той вече е излезнал от него. Изобщо не може да бъдете на един акъл, освен ако той не е на твоя акъл (не те обиждам, дори и да си надраснала хората на твоята възраст, пак не можеш да достигнеш до акъла на 20 годишните, то това си е до опит и други работи). Оле, оле, докъде се достигна.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Изобщо не знам с какъв акъл си тръгнала да се занимаваш с него, наистина в случая 7 години са много, ти си на 13, бе момиче, загледай се в момчета на твоята възраст или айде най - мн 16-17, ама тва си е мъж, който има своите желания и според мен рано или късно ще си поиска своето. Това, че е приятел на брат ти не е викаква гаранция. Почакай малко все пак, за да видиш, но за мен в тая връзка нячма никакво бъдеще.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

7 години не са нищо но ако си на 18 а тои на 25

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Tи си на 13,той на 19.Абе къде на тия години започвате връзки?!На 13 години не е нормално това.Хубаво,ще му пуснеш на 14 примерно.И какво?Много ли ще си доволна от себе си,че вместо на тия години да се порадваш на малкото ти останало време като дете,ти си се размятквала с 20 годишни.
    Той е вече възрастен,сигурно ще иска да започне работа,да учи в университет.А ти?Ти догодина ще кандидатстваш за след 7ми клас (все тая и тази година да си кандидатствала).Не ми звучи добре тая история.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Варна
    Момиче ти ме метна в тъча бе Каква е тая мания за връзки на 13- при това с 20 годишен.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Супер фен Аватара на kindergarden

на 13

на 20

чудесна двойка ще бъдете

Град
    В мислите на хората
    Е кво бе Иве, готино е момичето...

Кво не му харесваш

Dr. Gregory House

снимките са избрани на случаен принцип от чичо гугъл нищо против вида на индивидите

а иначе знам че си педофил не ми го доказвай

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    снимките са избрани на случаен принцип от чичо гугъл нищо против вида на индивидите

а иначе знам че си педофил не ми го доказвай
    Шшшт, стига издава такива тайни. Тук още има непокорени върхове

Dr. Gregory House

гроб съм
    Стига сме спамили на момичето темата.Да й пожелаем приятно иебание

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    не знам защо си помислих,че се държи мило пред теб за те вкара в леглото..
    но както искаш
    все пак ти си едно глупаво и наивно хлапе на 13 годинки защо мислиш че твоя човек не го знае тва
    вземи си гледай животеца и остави любовта за по-късно,а?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    гроб съм
    Стига сме спамили на момичето темата.Да й пожелаем приятно иебание
    А тъй, няма да къкаме повече от темата. И във връзка с нея да кажа - Sportex Белите. Това е истината

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Боже,боже.....изобщо не си навътре в нещата,ама скачаш на най-високото стъпало...ти как мислиш,че се държат женкарите с момичетата....многоо ясно,че добре,свалят им звезди на дума.За кратко време ги омайват,а след като им пуснат им казват "Бай-бай бейби" .......ти да не мислиш,че ако ку*варите се държаха зле с момичетата те щяха да им се връзват(е има и редки изключително слабоумни...)..Просто за твое добро е да игнорираш това момче напълно от живота си.Вашата разлика е твърде голяма и не може да се преодолее,особено,че той не го иска

Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Боже,боже.....изобщо не си навътре в нещата,ама скачаш на най-високото стъпало...ти как мислиш,че се държат женкарите с момичетата....многоо ясно,че добре,свалят им звезди на дума.За кратко време ги омайват,а след като им пуснат им казват "Бай-бай бейби" .......ти да не мислиш,че ако ку*варите се държаха зле с момичетата те щяха да им се връзват(е има и редки изключително слабоумни...)..Просто за твое добро е да игнорираш това момче напълно от живота си.Вашата разлика е твърде голяма и не може да се преодолее,особено,че той не го иска
    ^абсолютно съм съгласна. А пък щом казваш, че бил женкар разбира се , че ще ти каже, че ще те изкача колкото трябва. А разликата не мисля, че е най-важна в случая. Защото първо ще ти изневерява с всяка срещната дет се казва и в такъв случай ква връзка ще е тва?!? И накрая ще стане нещо от сорта "Или ще правим секс или късаме". Тва си е мое мнение, но не мисля че тряя да се тревожиш само за разликата в годините

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Какви 20 години, какви пет лева Тоя е ненормалник бе, само аз ли смятам, че да тръгнеш с 13 годишна означава, че нещо не е наред Сори, ама аз на тия години по-малка от 16 не бих загледал. Сега съм на повече и не падам под 18. Какви са тия глупости на 20 бил, щял да чака. Ама как си представяш ти тая работа бе момиче. На теб целия ти пубертет е пред тебе, а той вече е излезнал от него. Изобщо не може да бъдете на един акъл, освен ако той не е на твоя акъл (не те обиждам, дори и да си надраснала хората на твоята възраст, пак не можеш да достигнеш до акъла на 20 годишните, то това си е до опит и други работи). Оле, оле, докъде се достигна.
    Еби му майката.Тоя е някакъв пълен отпадък,направо като чуя за такива 20-годишни,където си харесват с 6-7 години по-малки ми идва да строша нечия глава.Тя е на 13,нормално е да бъде лесна мишена за манипулация,а такива като този боклук трябва да бъдат бити с тояги.БИЛ ПЛЕЙБОЙ...ХАХАХА моля ти се и за това се е влюбил ТОЧНО в 13 годишна.Направо си го пленила с очите си,може да сте си допаднали като характери.По-добре да спра,че няма да схванеш иронията.В този случай 7 години не са много,а са космически много.Кажи на брат си,че кучето те заглежда,но не се хващай на тези номера.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В твоят случай - годините са доста, да. Не се връзвай изобщо на глупостите дето ти ги говори и на милото му държание - той е на 20, а и ти самата казваш, че е плейбой, което автоматично означава, че се е ошлайфал в тая сфера и знае как да омайва главите на момичетата... Така че изобщо не слушай какви ти ги дрънка - всичко е маска, за да се добере до това, което иска... а именно - секс. Щял да те изчака докато станеш готова... Bullshits! Ще те чака още 1-2 седмици МАХ и после ще почне де напира... или другия вариант е да си ч*ка други, а теб да си те държи просто ей така... за резервен случай... Така че моят съвет е да го зарежеш докато е време. Ако след това не спре да те закача най-добре кажи на брат си да си поговори с него... А и ти спомена, че брат ти не знае за вас - по чие желание не знае? Ако е по това на 20 годишния сама се замисли защо не иска брат ти да разбира...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: 7 години

Искам да попитам според вас прекалено много ли са 7 години разлика , аз съм на 13 а той е на 19 почти 20 .... не сме правили секс и той каза , че ще ме чака колкото е нужно , аз бях силно очарована от това , защото той е плейбой и му се носи репутацията на голям курвар , но с мен се държи наистина мило , а и невярвам да ме изработи само за секс , защото е приятел на брат ми ( брат ми незнае за нас ) та в крайна сметка много ли са 7 години ?
    носи му се репутация на курвар зн ли що? Щот еи такива лапета като теб му се връзват на акъла после ги помпи и ги заебава ти плейбои зн ли кое ? Определено не е да е на 20 и да чука 13г лапета

Град
    `In Hell`
    И какво ще правите двамата ще гледате h2o Родителите ти ще разберат със сигурност и ще ти забранят да излизаш,лятото ли искаш да си провалиш може би и веднага ще ти тръгне слава на к**ва момиче отказвай се докато има време.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    А ако има Голф или Вектра... направо бегай!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    +1 те се мислят за най-големите гъзари поне момчетата около мен са така

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от selens
    мани мани има опел тигра днес излезнахме на кафе обясних му как стоят нещата и скъсах с него :P

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    мани мани има опел тигра днес излезнахме на кафе обясних му как стоят нещата и скъсах с него :P
    Евала и той кво..

Ууу голяма гордост Айде и другия път да не повтаряш тези глупости
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си