- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 години
Да, за ВАС са много. И да иска те за секс. Милото държание смао по себе си нищо не значи. Няма значение че е приятел на брат ти. Ако брат ти знаеше, нямаше да ти позволи и с право. Щото ще му е ясно за какво иде реч.Първоначално написано от ivana0895
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пропиляваш си годините с подобна връзка... Вместо да си намериш някой на твоята възраст, с когото "заедно да откривате света" ти сама се буташ между шамарите... Дори и да е с теб от чиста любов - това не може да продължи дълго... Според мен на едно момиче преди 16-17 години му е рано да прави секс, а 20-годишно момче 3 години без секс не мисля, че може да те чака...![]()
Какви 20 години, какви пет лева![]()
![]()
Тоя е ненормалник бе, само аз ли смятам, че да тръгнеш с 13 годишна означава, че нещо не е наред
![]()
Сори, ама аз на тия години по-малка от 16 не бих загледал. Сега съм на повече и не падам под 18. Какви са тия глупости на 20 бил, щял да чака. Ама как си представяш ти тая работа бе момиче. На теб целия ти пубертет е пред тебе, а той вече е излезнал от него. Изобщо не може да бъдете на един акъл, освен ако той не е на твоя акъл (не те обиждам, дори и да си надраснала хората на твоята възраст, пак не можеш да достигнеш до акъла на 20 годишните, то това си е до опит и други работи). Оле, оле, докъде се достигна.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Изобщо не знам с какъв акъл си тръгнала да се занимаваш с него, наистина в случая 7 години са много, ти си на 13, бе момиче, загледай се в момчета на твоята възраст или айде най - мн 16-17, ама тва си е мъж, който има своите желания и според мен рано или късно ще си поиска своето. Това, че е приятел на брат ти не е викаква гаранция. Почакай малко все пак, за да видиш, но за мен в тая връзка нячма никакво бъдеще.![]()
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
7 години не са нищо но ако си на 18 а тои на 25![]()
Tи си на 13,той на 19.Абе къде на тия години започвате връзки?!На 13 години не е нормално това.Хубаво,ще му пуснеш на 14 примерно.И какво?Много ли ще си доволна от себе си,че вместо на тия години да се порадваш на малкото ти останало време като дете,ти си се размятквала с 20 годишни.
Той е вече възрастен,сигурно ще иска да започне работа,да учи в университет.А ти?Ти догодина ще кандидатстваш за след 7ми клас (все тая и тази година да си кандидатствала).Не ми звучи добре тая история.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Момиче ти ме метна в тъча беКаква е тая мания за връзки на 13- при това с 20 годишен.
![]()
All I hear is "Burn!
![]()
Dr. Gregory House
снимките са избрани на случаен принцип от чичо гугъл нищо против вида на индивидите
а иначе знам че си педофил не ми го доказвай![]()
Шшшт, стига издава такива тайни. Тук още има непокорени върховеПървоначално написано от kindergarden
![]()
Dr. Gregory House
гроб съм![]()
Стига сме спамили на момичето темата.Да й пожелаем приятно иебание![]()
не знам защо си помислих,че се държи мило пред теб за те вкара в леглото..![]()
но както искаш
все пак ти си едно глупаво и наивно хлапе на 13 годинки защо мислиш че твоя човек не го знае тва![]()
вземи си гледай животеца и остави любовта за по-късно,а?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
А тъй, няма да къкаме повече от темата. И във връзка с нея да кажа - Sportex Белите. Това е истинатаПървоначално написано от kindergarden
![]()
Dr. Gregory House
Боже,боже.....изобщо не си навътре в нещата,ама скачаш на най-високото стъпало...ти как мислиш,че се държат женкарите с момичетата....многоо ясно,че добре,свалят им звезди на дума.За кратко време ги омайват,а след като им пуснат им казват "Бай-бай бейби" .......ти да не мислиш,че ако ку*варите се държаха зле с момичетата те щяха да им се връзват(е има и редки изключително слабоумни...)..Просто за твое добро е да игнорираш това момче напълно от живота си.Вашата разлика е твърде голяма и не може да се преодолее,особено,че той не го иска![]()
^абсолютно съм съгласна. А пък щом казваш, че бил женкар разбира се , че ще ти каже, че ще те изкача колкото трябва. А разликата не мисля, че е най-важна в случая. Защото първо ще ти изневерява с всяка срещната дет се казва и в такъв случай ква връзка ще е тва?!? И накрая ще стане нещо от сорта "Или ще правим секс или късаме". Тва си е мое мнение, но не мисля че тряя да се тревожиш само за разликата в годинитеПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Еби му майката.Тоя е някакъв пълен отпадък,направо като чуя за такива 20-годишни,където си харесват с 6-7 години по-малки ми идва да строша нечия глава.Тя е на 13,нормално е да бъде лесна мишена за манипулация,а такива като този боклук трябва да бъдат бити с тояги.БИЛ ПЛЕЙБОЙ...ХАХАХА моля ти се и за това се е влюбил ТОЧНО в 13 годишна.Направо си го пленила с очите си,може да сте си допаднали като характери.По-добре да спра,че няма да схванеш иронията.В този случай 7 години не са много,а са космически много.Кажи на брат си,че кучето те заглежда,но не се хващай на тези номера.Първоначално написано от Ilikeliljon
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
В твоят случай - годините са доста, да. Не се връзвай изобщо на глупостите дето ти ги говори и на милото му държание - той е на 20, а и ти самата казваш, че е плейбой, което автоматично означава, че се е ошлайфал в тая сфера и знае как да омайва главите на момичетата... Така че изобщо не слушай какви ти ги дрънка - всичко е маска, за да се добере до това, което иска... а именно - секс. Щял да те изчака докато станеш готова... Bullshits! Ще те чака още 1-2 седмици МАХ и после ще почне де напира... или другия вариант е да си ч*ка други, а теб да си те държи просто ей така... за резервен случай... Така че моят съвет е да го зарежеш докато е време. Ако след това не спре да те закача най-добре кажи на брат си да си поговори с него... А и ти спомена, че брат ти не знае за вас - по чие желание не знае?Ако е по това на 20 годишния сама се замисли защо не иска брат ти да разбира...
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
носи му се репутация на курвар зн ли що? Щот еи такива лапета като теб му се връзват на акъла после ги помпи и ги заебаваПървоначално написано от ivana0895
ти плейбои зн ли кое ? Определено не е да е на 20 и да чука 13г лапета
![]()
И какво ще правите двамата ще гледате h2oРодителите ти ще разберат със сигурност и ще ти забранят да излизаш,лятото ли искаш да си провалиш
може би и веднага ще ти тръгне слава на к**ва
момиче отказвай се докато има време.
![]()
А ако има Голф или Вектра... направо бегай!
+1 те се мислят за най-големите гъзариПървоначално написано от Xitap
![]()
поне момчетата около мен са така
![]()
мани мани има опел тиграПървоначално написано от selens
![]()
![]()
днес излезнахме на кафе обясних му как стоят нещата и скъсах с него :P
ЕвалаПървоначално написано от ivana0895
и той кво..
Ууу голяма гордостПървоначално написано от ivana0895
![]()
Айде и другия път да не повтаряш тези глупости
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!