.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: 7 години

Повече от фен

7 години

Искам да попитам според вас прекалено много ли са 7 години разлика , аз съм на 13 а той е на 19 почти 20 .... не сме правили секс и той каза , че ще ме чака колкото е нужно , аз бях силно очарована от това , защото той е плейбой и му се носи репутацията на голям курвар , но с мен се държи наистина мило , а и невярвам да ме изработи само за секс , защото е приятел на брат ми ( брат ми незнае за нас ) та в крайна сметка много ли са 7 години ?

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Адски много си зависи
    Обаче да..достичка са.
    За мен по-нормално е до 5 години разлика.

Но само ти можеш да си прецениш дали той е за теб или не..
    :P
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Апфф относително е .. щом казваш, че е женкар как си сигурна, чее не те иска само за това ... това, ч е еприятел на брат ти не мисля, че би го спряло ..

И все пак .. бъди внимателна!!!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ами да,много са.Поне за тази възраст.Виж 30-37 е едно,ама 13-20... пък и щом е голям курвар,внимавай

Ами за мен ми бяха проблем 5 години аз бях на 15 той на 20...ти си направи извода ми за 7
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен
    В крайна сметка,в начална сметка > Нищо не е много ако човека е добър,но и 1 година е много ако е просто един мухльо.
    А тва момче щом е 'плейбойче' не очаквай много ( не знам до колко го познаваш) но не се връзвай на всеки,който ти се четка. Той може много работи да каже,но дали ги мисли?... Опознай човека,пък после го гласи за гадже. (пак казвам... говоря като предполагам по думите ти,че не се познавате особено добре )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    ти си тъпа,много са...
    аз съм тъпа щото съм блондинка а твоето оправдание какво е ????

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    По принцип не са много ,но 13 с 20 това в малко множко На човек ,който е на 20 е точно някой, който много му работят хормоните и иска задължително секс.А едва ли е достоен да ти е първия - може би е ,но тогава поне изчакай да се задържите няколко месеца заедно и ще се увериш дали ти говори истината, че ще те чака колкото е нужно или са празни приказки

Ем той може и да ти казва , че ще те чака ,ама според ментака ще те изработи да спиш с него,че когато се усетиш вече ще те е скъсал нищо лично

Повече от фен
    и ако ми кажеш от къде си и къде учиш,понеже познавам една дет има брат,и е руса,и е тъпа...
    тцтцтцт добре че съм единственото момиче на света което е русо и има брат

мерси на всички за отговорите и наистина несмятям да правя секс с него веднага защото това си е отговорност ...... макар че съм изчела всичко в раздел СЕКС , нямам намерение да пускам още теми бременна ли съм .....

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    и ако ми кажеш от къде си и къде учиш,понеже познавам една дет има брат,и е руса,и е тъпа...
    тцтцтцт добре че съм единственото момиче на света което е русо и има брат

мерси на всички за отговорите и наистина несмятям да правя секс с него веднага защото това си е отговорност ...... макар че съм изчела всичко в раздел СЕКС , нямам намерение да пускам още теми бременна ли съм .....
    Мoля те недей, да пускаш такава тема, щото ше се самоубия вече..

Да много са...и къде сте тръгнали на 13 години по гаджета да ходите,че и на по толкова години?

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ами специално в твоя случай са доста .. ти си на 13 а той .. 20 .. мм не е малко разликата .. айде за самите години .. зарежи .. ама разбиранията ви са различни .. ако тръгнете едва ли ще ходите дълго време и може да те нарани доста .. а и ако не го познаваш много много добре .. откъде знаеш че не е просто заради едното му е**не ..

Мега фен Аватара на teenems
    ами според мен са доста ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ах, 7 години.. Щял да те чака колкото трябва? Да бе, да... Миличка, ти сама каза, че той е курвар. Помисли си защо е казал, че ще те чака. За да ти стане на теб хубавичко и да си разкрачиш набързо краката. (С извинение, ама това мисля аз..) Такива много умеят да манипулират, така че бъди нащрек! И все пак годините в този случай са много.. Той може скоро за жена да замисли, един Бог знае, а ти си още на 13 и живота ти тепърва започва, не те съветвам да си пропилееш най-хубавите години с някой голям пръч.. Той е на 20, ти на 13, той има много опит - ти нямаш никакъв, доста лесна ще си му, попринцип хората на тази възраст лесничко се хващат. Не се засягай, говоря принципно. Просто съвет - не се занимавай с толкова големи. Това е моето мнение. Късмет!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Според мен има някакъв проблем тоя човек,на 20 години да се занимава с недоразвити момичета,сигурно страда от липса на внимание сред връстничките си Според мен ти е рано за връзка,радвай се на детството още някоя друга годинка.Между другото,нямаш ли майка и баща да ги питаш,или те е страх да не те изгърбят от бой,ако разберат?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Да много са...и къде сте тръгнали на 13 години по гаджета да ходите,че и на по толкова години?

Град
    `In Hell`
    Щом е плейбой .. не вярвам да ти е верен и да седи дълго време на сухо.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Да няма да ги жените бе? 7 години си е разлика в тая възраст, но запитай се ти самата какво ще правиш с него? То даже с новия закон спокойно като решат могат да го опандизят, ей така за статистиката. А и бая го е закъсал момчето да се занимава с 13-годишни. Аз като бях на 20 се интересувах само от по-големи от мен!

Емм много са сии 7 годинии .. но пъкк .. Любофта няма границии

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от allie
    Емм много са сии 7 годинии .. но пъкк .. Любофта няма границии
    Ама за законите има и тя е 18 години!!!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    13 години ОМГ, каде си тръгнала... а той, чак пък и на 20, е едно е да е на 14-15, ама аз дето съм на 15 ми предлагат 12-13 годишни и не приемам, или пък само четки Оу много готина тениска, абе.. намери си гадже на 13-14 и правете (както му се вика) любов, за сек си малка, и то доста, тъй че помиси сериозно по този въпрос

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    ...Между другото,нямаш ли майка и баща да ги питаш,...,ако разберат?
    Я по-добре питай брат ти какво мисли по въпроса. Мисля, че ако е свестен ще коригира ситуацията, а и ще разбере кой му е приятел и кой не.
    Оня двайсет годишния просто иска да си играе с гладкото ти котенце (ще ме извиняваш за израза). Теб ще те работи през деня, а вечерта като се прибереш ще се занимава с някоя друга заблудена душа.
    Ако те устройва - скачай.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Апф .. за кво нас питаш? Ти си знаеш най-добре какво да правиш .. Живота си е твой
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

7 години ... къде отидохте бе . Момиче осъзнай се ! Първо не си ли много малка за секс ? Второ ... той ще те зареже след като го получи или ако не го получи .
    mouth2mouth

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си