.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Какво е гинекомастия?

питането ми е какво е гинекомастия ? кога се получава..защо..и разбирасе как се лекува? говорим за гинекомастия при мъжете !

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен Аватара на pinki
    http://gynecomastia.hit.bg/ :P чучи Гугъл ми помогна много
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    polu4va se pri povi6eno koli4estvo na estrogen v kravta (jenskiq hormon) nai 4esto se polu4va pri hora koito vzimat silno androgenni steroidi koito ne vzimat dopalnitelni protektori za spirane proizvodstvoto na estrogen po vreme i sled cikala s anabolite. kogato vzima6 anaboli v kravta ti se vkarva testosteron no kogato testosterona ne moje da se "upotrebi" celiq ostanalata 4ast se prevra6ta v estrogen i taka se polu4ava ginekomastiqta,koeto predstavlqva.. da go kaja na kratko - obrazuvat ti se jenski gardi !! i se maha samo po operativen pat
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Живея с гинекомастията от 12-13 години. За това време съм изчел почти всичко възможно по темата. Понеже виждам , че този проблем става все по чест (имам и теория защо е така) реших да направя сайт. Първата ми статия в него съм се постарал съвсем ясно и с много картнки да обясня какво е гинекомастия и какви видове може да бъде. Линка е в подписа ми.
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си