- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болки в сърцето
Хех айде аз пак да задам един въпрос на който знам че не може да ми се даде точен отговор...от никой не искам да ми казва някакви точни неща просто варианти. Та от 2-3 седмици може би малко повече изпитвам някакви болки в сърцето...появяват се от време на време, но вече започват да ме притесняват. Попринцип ми се е случвало е така понякога да ме прониже някаква болка но се е случвало много рядко и винаги отминаваше бързо. Сега е различно просто, когато ми се случи трае доста повече и когато се поместя или се протегна усещам как се засилва болкатаМного е гадно и се чудя дали не е някакво заболяване...ако продължи така мисля да отида на лекар но все пак и вас исках да питам дали знаете на какво може да се дължи.
И аз имах такъв проблем, но моята кардиоложка ми направи кардиограма и каза, че нищо ми няма, а било от много стрес и преумора. Трябвало да си почивам повече.Първоначално написано от Kras4eto_lp
и на мен ми се случва доста често ....
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Моя пулс пък е ускорен 90 е...............
...
Аеми н0рмално е- прищипваш си някви нерви![]()
Първоначално написано от Say It Right
Доколкото аз знам е доста често срещано при тинейджърите. И на мен ми се е случвало и личният ми каза, че е от растежа. И все пак ако много те притеснява попитай някой лекар![]()
![]()
![]()
emi nai dobre lekar no spored mene e normalno se pak syrceto e muskol kakto vsi4ki ostanali i kakto imash bolki v nqkoi muskli nemoje da nqmash i syrceto teikato kakto kazah i to e muskoltaka za mene e normalno no se pak otidi na lekar tova vse pak e syrceto ti bez nego nemojesh :PP
LIVERPOOL FOREVER !!!
аз съм 4увала, 4е е някакъв мускулен спазъм. като ме заболи си изпъвам ръцете нагоре. не знам как, но помага.![]()
Е мерси за отговорите, честно казано се поусопкоих малко. Все пак мама каза че ще ми запише час при лекар...аз също си мислех че ми няма нищо просто днеска се разрових из нета и видях за някакви болести и много се стреснах.
пич спокойно и мен ме болеше в ляво точно както ти казваш ако не се лъжа когато се мърдам и като си изпукам гръбнака и врата болката се отпускаше минах кардиолог и каза че нищо ми няма а и до колкото знам сърце НЕ боли - боли само при .... сещате се да не дава Господ
успех и дано ти няма нищо![]()
кръвното ми е 180 на 85Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
телесната температура 37 градуса.Е?
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
И на мене ми се е случвало...
и една моя аверка имаше същия проблем и и казаха сащото като наthe_hotie само дет са добавили че може да е от пишене и пиене + нещата който каза тяПървоначално написано от the_hottie
![]()
И аз имам такъв проблем вече от 2 години. ЕКГ не показа отклонения, само дето пулсът ми бе 110.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
може да е от много напрягане и на мен така ми става това е често срещано при младите хора защото организма расте.. а и може да си натиснала някаф нерв така ми каза личната де![]()