.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Добре, де, в крайна сметка...

Действително ли е толкова болезнено първия път за момичетата? Възможно ли е изобщо да правиш секс със някое девствено момиче без да стане някакъв гаф и в крайна сметка и двамата участници да останат доволни?

Според мен жените, които не са го правили от толкова приказки сами си създават болезнена и напрегната атмосфера при първия път.

Въпросът ми е, възможно ли е момиче да остане напълно задоволено от първия път или ще боли адски много и от нейното притеснение няма да стане нищо?

Супер фен Аватара на l0lz
    Eми, аз мисля, че цялата тая болка или поне по- голямата част от нея се поражда от притеснението и вайкането.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Възможно е да,аз познавам момиче което каза,че изобщо не я е боляло,а е мислила колко и е хубаво Въпреки,че има и много дето малко да ги заболи и те го изкарват все едно е огромна болка,но има и мн момичета който дори и мн възбудени,навлажнени с много нежни момчета ги боли.Просто структората на всеки е строго индивидуална и при всеки е различно

Явно трябва да се направи всичко възможно момичето да е предразположено, та поне притеснението да не е толкова голямо.

Цитирай Първоначално написано от Jericho
    Явно трябва да се направи всичко възможно момичето да е предразположено, та поне притеснението да не е толкова голямо.
    Почти всичко е в главата на човек И да трябва момчето да е като ангелче и най-вече да не бърза и да не гледа себе си,а и партньорката си

мен пък не ме боля първия път,вярно е,че чак от 3/4 почна да ми харесва,но болка нямаше...

Мен пък ми идва на ум нещо друго.

Нали знаете как ако примерно момче удари друго момче по рамото, реакция почти няма да има. Докато ако момче само лекичко побутне някое момиче по рамото се почва едно "ау, бе, omg как може да си толко груб, знаеш ли как ме заболя".

Сигурно е подобно и в леглого.

Абе айде стига глупости... Отивай, отдай се на секса и това е... Какво толкова го умуваш тук, дали боли и т.н. Всички жени са минали през това, значи не е толкова страшно.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Абе айде стига глупости... Отивай, отдай се на секса и това е... Какво толкова го умуваш тук, дали боли и т.н. Всички жени са минали през това, значи не е толкова страшно.
    Е все пак първия път за момичето значи много повече отколкото за момчето.

Еднакво е поне според мен,а и както каза момичето/момчето по-горе в поста си щом всички са минали не е толкова страшно (както с раждането (което е подобно на първия път) )

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    мен не ме боля изобщо
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

мен ме боля , но въпреки това изпитах удоволствие... за първия път е важно кой е другия човек , колко те е предразположил

Всичко зависи от това колко е възбудена, а първия път (точно защото е първи път) момичето е притеснено и уплашено и не може да се отпусне.. Затова боли, затова се шашкат, затова е всичко ..

Град
    ВаРнАаАа

Re: Добре, де, в крайна сметка...

Цитирай Първоначално написано от Jericho
    Действително ли е толкова болезнено първия път за момичетата? Възможно ли е изобщо да правиш секс със някое девствено момиче без да стане някакъв гаф и в крайна сметка и двамата участници да останат доволни?

Според мен жените, които не са го правили от толкова приказки сами си създават болезнена и напрегната атмосфера при първия път.

Въпросът ми е, възможно ли е момиче да остане напълно задоволено от първия път или ще боли адски много и от нейното притеснение няма да стане нищо?
    Ами от личен опит казвам,че е напълно възможно Аз не съм от момичетата,които ще започнат да се вайкат,че МОЖЕ БИ ще изпитат някаква си там болка.. Бях напълно отпусната и не усетих абсолютно никаква болка... по-скоро лек натиск И после всичко беше ОК. 80% от проблемите на другите лигли са на нервна почва според мен..

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    мен не ме боля изобщо
    Елено ма
    По темата:Както казаха зависи си от човека и от части от нагласата
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    мен не ме боля изобщо
    Елено ма
    По темата:Както казаха зависи си от човека и от части от нагласата
    няма елено.. късно е..

вече отговорих, няма да спамя повече..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ако си внуши,че умира от болка-може и да ритне камбаната,така че смятай.

Град
    София
    аз изобщо нищо не усетих

Супер фен Аватара на vampirekiss
    При мен болката беше адски лека.Хич да не се притесняваш.Мен като му ущипят повече ме боли даже.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Таити
    според мен зависи от предразполагането ,от това дали момчето иска да си направи неговия кеф , от това колко е широко момичето (все пак според мен и това си е от значение) ! ако тя има доверие в партньора си и е спокойна такава не мисля че ще припатка от болка и стрес
    There is no right or wrong, only fun or boring

Аз си го представям като да ти вадят, или да си вадиш сам млечен зъб. Клати се там и викаш айде време е да го извадя. И си викаш ау ще боли ли ау няма ли да боли и в крайна сметка просто го дърпаш, усещаш съвсем лека болка за 1 секунда и всичко е готово.

Е, има и малко кръв де.

Ем индивидуално си е, но да, определено предразполагането и нагласата имат огромно значение! Особено второто

moje da ima momi4eta,koito da ne go boli ....nooo sa rqdkost ... powe4eto swyr6wat sled 2-3 put ..li4no az sled 6-tiq ..i da boli adski
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Супер фен Аватара на Amateur
    Ако всичко е както трябва и момчето поеме нещата в свой ръце както си трябва може почти да няма болка или ако има да е лека..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си