- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели ?
Здравейте! Искам да ви попитам по ваше мнение може ли да има приятелство след любов, ако все още единия изпитва доста силни чувства и му е доста трудно да пренебрегне този факт /сигурно вече се досещате кой/ П.п. Сори ако има такива теми..
SAMO LOST!
ами, мисля, че веднага след любов (като казвам любов нямам предвид връзка за 1-2 седмици) приятелството може да се поддържа само от надеждата, че нещата ще се оправят и двойката пак ще се събере...
ако това не стане - след време е възможно и нормално приятелство, но все ще има интересни моменти...
Според мен няма .. истинско приятелство точно пък след любов особено ако едния има чувства супер гадно е![]()
Истинско .. съмнявам се ...Но опитай .. ако той иска ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами странно е наистина.. Няква форма на мазохизъм може би..Ама така пък оставаш близо до човек, за който даваш всичко и поне се опитваш да го крепиш по всякакъв начин, но тогава се появява това че може да вземеш да прекалиш.. нз за това искам да чуя вашите мнения, благодаря
![]()
SAMO LOST!
Само ще си причиниш още болка..
Ясно е, че искаш да е наблизо.
Но все пак.. след като и двамата знаете какво е било,
приятелството в тоя случай е опит пак да сте близки,
но да се правите, че не е имало нищо повече.
Което, когато все още има чувства /роди само от едната страна/, си е болезнено.
Бившият ми също се опита след връзката си да е приятел с неговата бивша (преди мен). Тяхното приятелство просъществува около месец и след това не си проговориха
. Той правеше опити да се свърже с него, но тя категорично отказваше и му казваше, че без него била по-добре. Но при всеки е различно, може при теб да се получи нещо
.
и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe
кратко и ясно-НЕ![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Невъзможно..Особено след като единият изпитва все още нещо...
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
За жалост е така...Първоначално написано от RaZzer
![]()
след като един от двама ви още има чувства към другия-НЕ МОЖЕ.
Или поне това няма да бъде приятелство,а опити за възвръщане на загубеното (връзката) .![]()
Може
С 3-ма мои бивши сме в перфектни отношения (и връзките ни не бяха по 2-3 седмици,а между 6 и 11 месеца!!!).Редовно излизаме,ходим на диско заедно,на кафе,на кръчма,на разходки (т.е. с единия от време на време спортуваме заедно) ... Забавляваме се и т.н.Дори може да се каже,че сега ни е още по-добре,от колкото когато бяхме заедно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Добре, да речем че не може.. Но в този случай не се разделихме защото ние искахме, а защото заминах в чужбина.. да, мн е сложно.. Мн ми е объркано..![]()
SAMO LOST!
Би могло да има приятелство, но щом единия изпитва чувства ще му е мн трудно да слуша например за любовния живот на приятеля/ката си, мислили ли сте да си подновите връзката?![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не е възможно, защото мъжкото ЕГО не приема отказите и не може да слезе надолу. А ЕГОТО е балон, пълен с разбити женски сърца, който само трябва да бъде спукан. Не се опитвай да си приятелка с бивш, просто той отново ще чака момент да си негова, а през това време ще се занимава с други!
Това са комплекси, не его. Приказваш глупости на n-та степенПървоначално написано от Xitap
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами аз като работодател и като човек достатъчно пъти съм се убеждавал, че приятелство между бивши няма и не може да го има в смисъла на думата ПРИЯТЕЛСТВО!!! Опита учи, може и просто моята съдба да е такава!Първоначално написано от valdesbg
Според мен неможе,защото винаги когато си до него ще си спомняш за хубавото ви минало заедно и ще ти става гадно,поне при мен е така.
Аз имам такъв приятел с който имахме около 1-годишна връзка,и често когато оставаме на саме си спомян колко хубаво ни беше и ми става толкова гадно..Според мен неможе да има такова истинско приятелство.
![]()
Не те знам какъв си и кой си, не ме и вълнува. Аз ти казвам че приказваш безсмислици. Ако ще и президента на Узбекистан да си.
Приятелство, в смисъла на думата приятелство има и може да се случи. Просто и двамата трябва да си преглътнат гордостта.
End of my posts here![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да, обаче колко човека след като минат пубертета и са с оформени характери и възгледи успяват да си преглътнат гордостта?Първоначално написано от valdesbg
мм възможно е когато и двамата нямат чувства .. тогава остават приятели .. имала съм такъв случай .. но ако единия все още изпитва някви по-силни чувства към другия .. възможно е но е по-добре да не се случва .. щото този човек само ще се наранява .. и в него ще живее само надеждата, че някой ден може пак да се съберат ..
Чак пък много ,не . Зависи от хораата.Първоначално написано от Sa6eks
![]()
![]()