.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Приятели ?

Приятели ?

Здравейте! Искам да ви попитам по ваше мнение може ли да има приятелство след любов, ако все още единия изпитва доста силни чувства и му е доста трудно да пренебрегне този факт /сигурно вече се досещате кой / П.п. Сори ако има такива теми..
    SAMO LOST!

Голям фен Аватара на RaZzer
    ами, мисля, че веднага след любов (като казвам любов нямам предвид връзка за 1-2 седмици) приятелството може да се поддържа само от надеждата, че нещата ще се оправят и двойката пак ще се събере...

ако това не стане - след време е възможно и нормално приятелство, но все ще има интересни моменти...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    не

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Според мен няма .. истинско приятелство точно пък след любов особено ако едния има чувства супер гадно е

Мега фен Аватара на Hilary_
    Истинско .. съмнявам се ... Но опитай .. ако той иска ...

Ами странно е наистина.. Няква форма на мазохизъм може би.. Ама така пък оставаш близо до човек, за който даваш всичко и поне се опитваш да го крепиш по всякакъв начин, но тогава се появява това че може да вземеш да прекалиш.. нз за това искам да чуя вашите мнения, благодаря
    SAMO LOST!

Град
    Враца
    Само ще си причиниш още болка..
    Ясно е, че искаш да е наблизо.
    Но все пак.. след като и двамата знаете какво е било,
    приятелството в тоя случай е опит пак да сте близки,
    но да се правите, че не е имало нищо повече.
    Което, когато все още има чувства /роди само от едната страна/, си е болезнено.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Бившият ми също се опита след връзката си да е приятел с неговата бивша (преди мен ). Тяхното приятелство просъществува около месец и след това не си проговориха . Той правеше опити да се свърже с него, но тя категорично отказваше и му казваше, че без него била по-добре. Но при всеки е различно, може при теб да се получи нещо .
    и от туk нататъk отiiвам наняkъdе, ii вече не sъм туk, baby, аз sъм навsяkъdеe

Супер фен Аватара на gabsit000
    кратко и ясно-НЕ

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Deserted town
    Невъзможно..Особено след като единият изпитва все още нещо...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    ами, мисля, че веднага след любов (като казвам любов нямам предвид връзка за 1-2 седмици) приятелството може да се поддържа само от надеждата, че нещата ще се оправят и двойката пак ще се събере...

ако това не стане - след време е възможно и нормално приятелство, но все ще има интересни моменти...
    За жалост е така...

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    след като един от двама ви още има чувства към другия-НЕ МОЖЕ.
    Или поне това няма да бъде приятелство,а опити за възвръщане на загубеното (връзката) .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Може
    С 3-ма мои бивши сме в перфектни отношения (и връзките ни не бяха по 2-3 седмици,а между 6 и 11 месеца!!!).Редовно излизаме,ходим на диско заедно,на кафе,на кръчма,на разходки (т.е. с единия от време на време спортуваме заедно) ... Забавляваме се и т.н. Дори може да се каже,че сега ни е още по-добре,от колкото когато бяхме заедно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Никога..!

Добре, да речем че не може.. Но в този случай не се разделихме защото ние искахме, а защото заминах в чужбина.. да, мн е сложно.. Мн ми е объркано..
    SAMO LOST!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Би могло да има приятелство, но щом единия изпитва чувства ще му е мн трудно да слуша например за любовния живот на приятеля/ката си, мислили ли сте да си подновите връзката?
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Не е възможно, защото мъжкото ЕГО не приема отказите и не може да слезе надолу. А ЕГОТО е балон, пълен с разбити женски сърца, който само трябва да бъде спукан. Не се опитвай да си приятелка с бивш, просто той отново ще чака момент да си негова, а през това време ще се занимава с други!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Не е възможно, защото мъжкото ЕГО не приема отказите и не може да слезе надолу. А ЕГОТО е балон, пълен с разбити женски сърца, който само трябва да бъде спукан. Не се опитвай да си приятелка с бивш, просто той отново ще чака момент да си негова, а през това време ще се занимава с други!
    Това са комплекси, не его. Приказваш глупости на n-та степен

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Това са комплекси, не его. Приказваш глупости на n-та степен
    Ами аз като работодател и като човек достатъчно пъти съм се убеждавал, че приятелство между бивши няма и не може да го има в смисъла на думата ПРИЯТЕЛСТВО!!! Опита учи, може и просто моята съдба да е такава!

Град
    `In Hell`
    Според мен неможе,защото винаги когато си до него ще си спомняш за хубавото ви минало заедно и ще ти става гадно,поне при мен е така.
    Аз имам такъв приятел с който имахме около 1-годишна връзка,и често когато оставаме на саме си спомян колко хубаво ни беше и ми става толкова гадно.. Според мен неможе да има такова истинско приятелство.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не те знам какъв си и кой си, не ме и вълнува. Аз ти казвам че приказваш безсмислици. Ако ще и президента на Узбекистан да си.

Приятелство, в смисъла на думата приятелство има и може да се случи. Просто и двамата трябва да си преглътнат гордостта.

End of my posts here

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Има, ама много рядко.

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не те знам какъв си и кой си, не ме и вълнува. Аз ти казвам че приказваш безсмислици. Ако ще и президента на Узбекистан да си.

Приятелство, в смисъла на думата приятелство има и може да се случи. Просто и двамата трябва да си преглътнат гордостта.

End of my posts here
    Да, обаче колко човека след като минат пубертета и са с оформени характери и възгледи успяват да си преглътнат гордостта?

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    мм възможно е когато и двамата нямат чувства .. тогава остават приятели .. имала съм такъв случай .. но ако единия все още изпитва някви по-силни чувства към другия .. възможно е но е по-добре да не се случва .. щото този човек само ще се наранява .. и в него ще живее само надеждата, че някой ден може пак да се съберат ..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Има, ама много рядко.
    Чак пък много ,не . Зависи от хораата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си