- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели ?
Добре, а според тези, които мислят, че няма приятелство какво мога да направя.. доста време се опитвам да продължа напред, по всякакви начини, но този човек е денонощно е в главата, сънищата и сърцето ми..
SAMO LOST!
Превъзмогва се ;] Първо беше гадно, но пък момичето разчиташе на мен, няма как. След време просто ще започнеш да я възприемаш по друг начин.
All I hear is "Burn!
Упс - соркаЕм аз от Другата страна не съм бил не мога да кажа = р
All I hear is "Burn!
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
При някои има
при други не
От личен опит - НЕ!
Щом имаш чувства приятелството е невъзможно. Те пречат страшно много. Аз съм била в същата ситуация и въпреки старанията от моя страна просто не се получи. Сега вече момчето ми е безразлично, както и аз на него, но си говорим 1 път на 2 месеца...Приятелството след дълга връзка особено... е почти невъзможно.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ami da vi kaja vazmojno e za6toto nqma kak da si iml 4ustva km nqkoi i prosto posle da se pravi6 4e ne go poznava6...da trudno e naistina otna4aloto, no spored men tova e nai- hubavoto i silnot priqtelstvo![]()
Това че и двамата не сте си преглътнали гордостта си е ваш проблем. Дразня се като видя такива глупави изказвания.Първоначално написано от GossipGirl89
Възможно е и е напълно реално. Чувствата се превъзмогват, контролират, манипулират...Всичко каквото се сетиш. Те са творение на нашия мозък. Не са дошли свише отникъде.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Катоо да тии бъркатт с нож ф старите ранииНЕ стаа
![]()
Първоначално написано от taffy
Съгласна. Не можеш да си бил с някого да речем година или повече, да сте споделяли всичко и тн и накрая да не се поздравявате по улицата и да си изчезнете един на друг от животите.Първоначално написано от valdesbg
И всичко е до настройка. Вие го приемате като: "О, ще страдам всеки път като се видим, оооо, защо ме скъса....", вместо да си мислите: "Е, скъсали или не, поне не сме се загубили напълно. Ще се чуваме и тн. Губим само секса, целувките и тия глупости."
както казва поговорката-приятелството може да прерастне в любов,любовта в приятелство не...
лично на мен ми се струва глупаво и ненужно от гледна точка нараняване на чувствата на 1 от 2те страни да се поддържат приятелски отношения между бивши![]()
Нещо искаш да ми кажеш ли?Първоначално написано от lipsvashh_mi
Айде да не е чрез форума, а? :P
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
нищо не съм тръгнала да ти казвам....ти че си мислиш или евентуално искаш някои неща си е лично твой проблем...както се казва-аз поне не съм запозната с желанията на колегата биолог![]()
НЕ !! Ужасно е да не докосваш момиче с което си се чук*л и което още обичаш ...Първоначално написано от juliana_joli
![]()
Винаги и във всичко се иска само желание,ако запазите хубавите спомени и се подкрепяте,защо не?![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ами щ0м 0т едната страна има някакви п0 силни чувства 0т приятелски няма как ...Първоначално написано от juliana_joli
та м0мчет0 примерн0 ще се избазка нещ0 0т с0рта кат0 ела да ми изтъркаш гърба ... и м0мичет0 веднага ще си п0мисли некви неща ще се вкара в некви филми и тем п0д0бни а м0мчет0 пр0ст0 се е избазикал0 ей така за ш0ут0 и става тъп0 тя п0чва си въ0бразява и се вглабява в тва и г0 мисли тва дали не 0значава нещ0 секи ден и н0щ тка че немм не мисля че м0же да има тва беше пример г0ре![]()
![]()
![]()
shutthefuckup, мн яко мнение![]()
![]()
SAMO LOST!
Зависи колко е била продължителна връзката.
Бях години с едно момче и накрая той каза, че иска да запазим приятелството, нищо че още има чувства към мен. Виждам, че му е трудно, ама като е инат.. Но през месеците, които сме разделени, никога не ми е правел някакви намеци, никога не ми е досаждал. Държи се като приятел и оценявам това. Тъй, че отговора ми по темата е ДА![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ако изпитваш още чувства към него, приятели надали ще сте веднага![]()