.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: Приятели ?

Добре, а според тези, които мислят, че няма приятелство какво мога да направя.. доста време се опитвам да продължа напред, по всякакви начини, но този човек е денонощно е в главата, сънищата и сърцето ми..
    SAMO LOST!

Град
    Варна
    Превъзмогва се ;] Първо беше гадно, но пък момичето разчиташе на мен, няма как. След време просто ще започнеш да я възприемаш по друг начин.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

:d Dgaduin, момиче съм
    SAMO LOST!

Град
    Варна
    Упс - сорка Ем аз от Другата страна не съм бил не мога да кажа = р
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    почти невъзможно е..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

При някои има
    при други не

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    От личен опит - НЕ!
    Щом имаш чувства приятелството е невъзможно. Те пречат страшно много. Аз съм била в същата ситуация и въпреки старанията от моя страна просто не се получи. Сега вече момчето ми е безразлично, както и аз на него, но си говорим 1 път на 2 месеца... Приятелството след дълга връзка особено... е почти невъзможно.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ami da vi kaja vazmojno e za6toto nqma kak da si iml 4ustva km nqkoi i prosto posle da se pravi6 4e ne go poznava6...da trudno e naistina otna4aloto, no spored men tova e nai- hubavoto i silnot priqtelstvo

Супер фен Аватара на Amateur
    Не е много голяма вероятността но я има!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    От личен опит - НЕ!
    Щом имаш чувства приятелството е невъзможно. Те пречат страшно много. Аз съм била в същата ситуация и въпреки старанията от моя страна просто не се получи. Сега вече момчето ми е безразлично, както и аз на него, но си говорим 1 път на 2 месеца... Приятелството след дълга връзка особено... е почти невъзможно.
    Това че и двамата не сте си преглътнали гордостта си е ваш проблем. Дразня се като видя такива глупави изказвания.

Възможно е и е напълно реално. Чувствата се превъзмогват, контролират, манипулират...Всичко каквото се сетиш. Те са творение на нашия мозък. Не са дошли свише отникъде.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Катоо да тии бъркатт с нож ф старите рании НЕ стаа

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Само ще си причиниш още болка..
    Ясно е, че искаш да е наблизо.
    Но все пак.. след като и двамата знаете какво е било,
    приятелството в тоя случай е опит пак да сте близки,
    но да се правите, че не е имало нищо повече.
    Което, когато все още има чувства /роди само от едната страна/, си е болезнено.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    От личен опит - НЕ!
    Това че и двамата не сте си преглътнали гордостта си е ваш проблем. Дразня се като видя такива глупави изказвания.

Възможно е и е напълно реално. Чувствата се превъзмогват, контролират, манипулират...Всичко каквото се сетиш. Те са творение на нашия мозък. Не са дошли свише отникъде.
    Съгласна. Не можеш да си бил с някого да речем година или повече, да сте споделяли всичко и тн и накрая да не се поздравявате по улицата и да си изчезнете един на друг от животите.
    И всичко е до настройка. Вие го приемате като: "О, ще страдам всеки път като се видим, оооо, защо ме скъса....", вместо да си мислите: "Е, скъсали или не, поне не сме се загубили напълно. Ще се чуваме и тн. Губим само секса, целувките и тия глупости."

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    както казва поговорката-приятелството може да прерастне в любов,любовта в приятелство не...
    лично на мен ми се струва глупаво и ненужно от гледна точка нараняване на чувствата на 1 от 2те страни да се поддържат приятелски отношения между бивши

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    както казва поговорката-приятелството може да прерастне в любов,любовта в приятелство не...
    лично на мен ми се струва глупаво и ненужно от гледна точка нараняване на чувствата на 1 от 2те страни да се поддържат приятелски отношения между бивши
    Нещо искаш да ми кажеш ли?

Айде да не е чрез форума, а? :P

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    нищо не съм тръгнала да ти казвам....ти че си мислиш или евентуално искаш някои неща си е лично твой проблем...както се казва-аз поне не съм запозната с желанията на колегата биолог

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Приятели ?

Цитирай Първоначално написано от juliana_joli
    Здравейте! Искам да ви попитам по ваше мнение може ли да има приятелство след любов, ако все още единия изпитва доста силни чувства и му е доста трудно да пренебрегне този факт /сигурно вече се досещате кой / П.п. Сори ако има такива теми..
    НЕ !! Ужасно е да не докосваш момиче с което си се чук*л и което още обичаш ...

Град
    Бикини-Ботъм
    Винаги и във всичко се иска само желание,ако запазите хубавите спомени и се подкрепяте,защо не?
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Re: Приятели ?

Цитирай Първоначално написано от juliana_joli
    Здравейте! Искам да ви попитам по ваше мнение може ли да има приятелство след любов, ако все още единия изпитва доста силни чувства и му е доста трудно да пренебрегне този факт /сигурно вече се досещате кой / П.п. Сори ако има такива теми..
    ами щ0м 0т едната страна има някакви п0 силни чувства 0т приятелски няма как ...
    та м0мчет0 примерн0 ще се избазка нещ0 0т с0рта кат0 ела да ми изтъркаш гърба ... и м0мичет0 веднага ще си п0мисли некви неща ще се вкара в некви филми и тем п0д0бни а м0мчет0 пр0ст0 се е избазикал0 ей така за ш0ут0 и става тъп0 тя п0чва си въ0бразява и се вглабява в тва и г0 мисли тва дали не 0значава нещ0 секи ден и н0щ тка че немм не мисля че м0же да има тва беше пример г0ре

shutthefuckup, мн яко мнение
    SAMO LOST!

Зависи колко е била продължителна връзката.
    Бях години с едно момче и накрая той каза, че иска да запазим приятелството, нищо че още има чувства към мен. Виждам, че му е трудно, ама като е инат.. Но през месеците, които сме разделени, никога не ми е правел някакви намеци, никога не ми е досаждал. Държи се като приятел и оценявам това. Тъй, че отговора ми по темата е ДА
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Категорично НЕ !

ако изпитваш още чувства към него, приятели надали ще сте веднага

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не може

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Правила за публикуване