- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да не се отчая човек?
Гледам секс лексикона няколко страници всички момчета първия им път на по 14 а аз като другия месец прая 17 и още дори приятелка не съм имал как да не се отчая човек .. ма и такива като мене трябва да има явно![]()
Има спокойно .. т'ва да ти е проблема ..![]()
И аз ше ставам на 17 и не съм спала с никой и к'во ??![]()
Дреме ти ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да ,но за момиче е по нормално как да ти кажа то и аз не искам да го напрая с която и да е ,но ..Първоначално написано от Hilary_
![]()
.. spx ще дойде и твоето момиче .. не се отчайвай ..Първоначално написано от balsamaa
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отачай се...
no relationship, no emotion, just sex..
Почти сиг съм че някой младежи мъничко са послъгали,че на 14 ..![]()
пък ти не се притеснявай все още има време![]()
то попринцип има цял живот времеПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
за тебе в тва бъдеще няма ли няква переспектива че ще стане нещо добро?![]()
Ae, момче.. Да не ти пука. Това, че са го напрайли по- рано, не ги прави по- модерни. Трай си. И за теб има време.. =)Първоначално написано от balsamaa
Младеж всичко на тая зема си зависи само и единствено от теб... можеш точно за един ден да промениш живота си.. или да седиш постояно и да се отчайваш...Кое избираш.... Всичко в този живот е относително и променливо...Всичко е в главата ти всичко е в теб и само от теб зависи да постигнеш нещото което искаш...Може до са да си нямал приателка... ок може след 2 месеца да се чудиш с коя да излезеш не е ли така?? но това не зависи от съседката дали ще те хареса а от това до колко си готов да направиш нещо да промениш нещата и колко силно го искашш нз как ти звучи изтъркано клише или ддз.. но това е истината... докато седиш и се отчайвашш нищу не става... но почнеш ли секи ден малко по малко да работиш по въпроса неминуемо ще се променят нещата..Има много начини вкарваш по нестандартен начин на обличане правиш хубава прическа избираш правилните урнамети и неминуемо ще станеш обект на внимание от женсата чааст от обществото.... почваш да излизаш на сам на там... отракваш се и те нещата си идват от самосебеси... само трябва да знаеш какво искаш и да ставаш с миселта... че нямаш друга опция освен да постингеш мечтите си...!! ако това ти е мечта разбира се... това е!!!Опитай!Първоначално написано от balsamaa
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Хилари тука излъга малко ми се струвашПървоначално написано от Hilary_
![]()
<-----<<<< ME
ОоОф като почнете с теЯ темии ..![]()
Не ти е дошло времето ...![]()
Еи добре де не му е дошло ам дай по спокойно и кви са тия бомби.. като от кербалаПървоначално написано от InloveAgain
:P
<-----<<<< ME
Абе тфа да ти е проблема..ше ти дойде времето![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не ,ама не разбирам защо трябва да се сравнява с некви пиклиовци на 14 ... т'ва,че са го написали,гарантира ли,че е истина ..Първоначално написано от JekoV
Кво му пука,че другите са се ебали ,а той не..
за т'ва се нервя,щото всички гледат другите и съдят за себе си .![]()
ем те може и на 10 да кажат, че са го напраили .. най-малкото, че може да послъгват мъничко .... остай ги .. то за всеки си има време .. и по-добре намери точното момиче .. а не някоя случайна к**ва ..
![]()
има време, все още.. имам приятели момчета, на по 19 и девствени, ама на пичовете не им пука, иначе въртят мадами![]()
аз пък ще кажа,че ти завиждам![]()
не е много за завиждане поне според менПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Не се подвеждай от тея лъжи,тук има някои хлапета дето са на 11г. ,а пишат,че са го направили на 13г.![]()
Преди няколко месеца навърших 17,и ти влизам в положението,знам как е.Найстина,тежко е когато нямаш момиче до себе си,но нали знаеш за всичко си има определено време и място.Като си се отчаял толкова,огледай се за момиче което ти допада като характер и външен вид и дай всичко от себе си за да потръгнат нещата между вас.
А вероятно,ако си късметлия и тя те приеме добре след два,три месеца ще си направил сефтето с нея.![]()
Ако погледнем на нещата обективно определено си изостанал.. Но не мисля, че във времето в което живеем има някакви норми или правила за спазване и тъй като има толкова много които са го прайли още на 12-13 години, според мен би трябвало да се гордееш, че още си девствен.. Това не бива по никакъв начин да влияе на самочувствието ти..