.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Немога да спра да мисля за него

Значи това започна мин година лятото. Аз и моите приятелки се запознахме с едни момчета. Аз харесвах едното момче .Беше много сладък, с дълга коса. Ние се скарахме и от тогава не съм го виждала, но през цялата година мислех само за него. Преди няколко дни го видях. беше се постригал .не му отиваше мн с къса коса , но все пак аз продължавам да мисля за него. вече няколко нощи го сънувам. Помогнете

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Като си го видяла казала ли си му нещо .. ?

Град
    ForSaken city (:
    Цяла година си мислила за момче макар, че сте се скарали и сте го познавали бегло?
    WTF?

колко бегло сте се познавали?толкова сериозно ли сте се скарали?Той каза ли ти нещо като се видяхте?Щом го харесваш толкова разбери дали той те помни,едва ли още ти се сърди.Намери някаква връзка с него

Град
    Стара Загора
    Ако само мислиш за него и нищо друго,само и с мисълта ще си останеш.По-добре се пробвай да откриеш някаква връзка към него за да уточните отношенията си.Ако ли пък не ... най-добре забрави за него .. всичко е само временно!
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

аз не съм се скарала с него а по-точно моите приятелки. Аз не харесвамн неговите приятели и затова и аэ си тръгнах.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от bj76
    аз не съм се скарала с него а по-точно моите приятелки. Аз не харесвамн неговите приятели и затова и аэ си тръгнах.
    В такъв случай,няма никаква пречка от това да се срещнете и да поговорите отново.Ако приятелките ти или приятелите му не одобряват това,не трябва да се влияеш от чуждото мнение както си направила по-рано изглежда.Потърси всякаква възможна връзка с него,акo пък ако не успееш ... продължавай напред !

и искам да кажа че една моя фр го попита и той каза че съм готина , но не ме харесвал

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    и искам да кажа че една моя фр го попита и той каза че съм готина , но не ме харесвал
    Тогава защо седиш и циклиш на него ? ..майната му като не те харесва .

Град
    Стара Загора
    Най-вероятно е добил тази представа за краткото време,за което сте били заедно.Ако наистина го харесваш трябва да прекараш време с него и да видиш дали чувствата са взаимни.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Намираш връзка с него, излизате двамата и постепенно си изяснявате отношенията между вас си (без да се влияете от приятелки, приятели, стринки, чичоци, лелички и т.н.)

Супер фен Аватара на l0lz
    Еми, мисли си за него и цял живот ако, искаш.. Току виж се оказваш на 40 години, тъпчеща се пред телевизора, 150 кила, без мъж, без нищо.. ;d
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Еми има два варианта или намираш начин да излезеш с него и впоследствие да се сближите, или си търсиш друг.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Немога да спра да мисля за него

Значи това започна мин година лятото. Аз и моите приятелки се запознахме с едни момчета. Аз харесвах едното момче .Беше много сладък, с дълга коса. Ние се скарахме и от тогава не съм го виждала, но през цялата година мислех само за него. Преди няколко дни го видях. беше се постригал .не му отиваше мн с къса коса , но все пак аз продължавам да мисля за него. вече няколко нощи го сънувам. Помогнете
    smileforyou12 Ти даде 2 варианта от мен още 2 :

- маструбация - ефтин и лесен
    - дилдо - малко по-скъп
    - вибратор - още по-скъп

Офф!! Аман от теми как да го забравя

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Немога да спра да мисля за него

Ако темата не е ебавка:
    -Ти си поредната повърхностна пикла.Какво внимание обърна на косата и на това,че е бил сладък.А какъв човек е,нещо такова забрави да споменеш.Но е най-важно,че е изгледждал по-сладък с дълга коса.
    Решение-гръмни се...
    Или това,или си прелеи мозък...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Беше с дълга коса.... подстригал се е - не беше много хубав - като че ли това е много важно (извинявай просто ми стана смешно)... та обади му се, вижте се
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Другия път като го засечеш евентуално можеш да му кажеш нещо ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    след 2 шамара всичко е възможно

Ако го видиш пак, опитай се да го заговориш. Накрая по-добре направо да му кажеш. Има голяма вероятност да те отхвърли, но тогава все пак вече ще знаеш, че няма да имаш шанс и това може да ти помогне да не мислиш чак толкова за него.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    след 2 шамара всичко е възможно
    Започвам да се съгласявам с мненията ти...или поне в дадени случай

Таа бии си два шамара и отиди при него Изглеждаш повърхностна..сори,че ти го казвам ама кфо значение има кфа е косата му ти явно само външността гледаш и кфо очакваш от него ако гледаш само как изглежда..
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Ако го видиш пак, опитай се да го заговориш. Накрая по-добре направо да му кажеш. Има голяма вероятност да те отхвърли, но тогава все пак вече ще знаеш, че няма да имаш шанс и това може да ти помогне да не мислиш чак толкова за него.
    Аз направих това и го намразих след това..толкова по-лесно беше да го забравя само дето ние ходихме в продължение на 3 4 месеца
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Ти си повърхностна тъпа пикла!

Мислила за него 1 година айде бе
    Видяла си го и си го подминала като малка гара . Още едно доказателство,че си тъпа!
    За кво поне здрасти не у каза няма да те изяде,набие или нещо такова!
    И дойде и реда на съвета след като изтъкнах колко си тъпа .
    та ... отиваш в някоя дискотека с онея твойте и те тъпи като теб приятелки и се запознаваш с някой.В дискотека става много лесно повечкото са потмийнали а у абе ше се обедиш или пък абе де да знам ти си на 12 най-вероятно трудно ше ти помотнеме тука дето сме си сабрали.не го обичаш просто си овлечена по него.и на мен ми се е случвало 1-2 пъти ще видиш колко лесно ще го забравиш след около 1 седмица.споко :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си