.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Купувам GPS навигация

Ако е Garmin,още по-добре.Като цяло да е читав,не някакъв разбит.Пускайте оферти на bball1@abv.bg .ЛС-та незнам кога ще ги видя.Ако сте извън София,ще се работи с куриер.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Купувам GPS навигация

Цитирай Първоначално написано от w33d
    Ако е Garmin,още по-добре.Като цяло да е читав,не някакъв разбит.Пускайте оферти на bball1@abv.bg .ЛС-та незнам кога ще ги видя.Ако сте извън София,ще се работи с куриер.
    баце
    томтом са светлинни години пред гармин
    тея гармин кучетата са ги яли

Да,разбрах вече .Не бях чувал за тях.Всички ми викат "Гармин,гармин,гармин" ама попаднах на един пич,където внася само томтом и ми обясни как стоят нещата.Картите са просто върха.А за чужбина да не говорим...Има си оффроуд пътища и какво ли не.Ще хода да разгледам моделите на томтом,но вече съм си харесал един One V2...За смешната цена от 150лв. + 2ГБ карта + карти на Европа и БГ ...Май е добро решение...Ти какво мислиш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    какъв ти е телефона че си копуваш gps навигация ? вземи си една омния всичко има

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от w33d
    Да,разбрах вече .Не бях чувал за тях.Всички ми викат "Гармин,гармин,гармин" ама попаднах на един пич,където внася само томтом и ми обясни как стоят нещата.Картите са просто върха.А за чужбина да не говорим...Има си оффроуд пътища и какво ли не.Ще хода да разгледам моделите на томтом,но вече съм си харесал един One V2...За смешната цена от 150лв. + 2ГБ карта + карти на Европа и БГ ...Май е добро решение...Ти какво мислиш
    аз съм с XL One, и дефакто аз имам карти само на канада и америка, и доста рядко се губи от пътя, само ако са променяли пътищата на скоро, вече повече от година го ползвам, железен. телефона ми има GPS ма ползва карти на гармин и имам чувството че тея карти са били преди аз да се рода...

успех с намирането

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си