Къщата ни не е голяма, за сметка на това пък има всякакви глупости, стари
ненужни неща. Станало е като кочина - мръсно, разхвърляно.. :@ Не мога да го понасям, не ми е приятно да е така, пълно с багаж. Срам ме е да поканя дори най-близките ми приятели.. Сега ще кажете няма проблем - изчисти. Да, ама има. Искам да подредя, да изхвърля ненужните неща и да изчистя, казвала съм го хиляди пъти на нашите, предлагала съм им различни вариянти, като накрая дори не исках помощ, само разрешение... Проблема е, че НЕ ПОЛУЧАВАМ ТАКОВА :@ Не ми дават да пипна нищо, не защото толкова ме ценят да не се преуморя, а защото ''това е невъзможно, не можеме нищо да изхвърлиме''. Като им кажа да не ги изхвърляме, да ги качим на тавана или в мазето ми се отговаря, че и там е препълнено, няма място, а нещата им трябват, прекалено са хубави, за да ги свалят в мазето. |-( А тука става въпрос примерно за гардероб пълен с дрехи, които НИКОЙ НЕ НОСИ, дори не го отварят. Пълно е с всякакви боклуци, по много от всичко. |-(
Не знам вече какво да правя, не искам да живея в кочина.. Някакви съвети какво да правя?