.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: .

Защо не пробваш диетата на доц.Байкова Аз съм втори ден на нея и се чувствам много добре (диетата е 38 дни) и все пак трябва да правиш упражнения,мисля че 2-3 пъти в седмицата фитнес ще ти се отрази добре
    Относно прическата мисля,че е най-добре да се консултираш с професионалист нали затова им плащаме уж,да се погрижат най-добре за нашата коса и да ни предложата подходящата прическа
    Успех!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Мила, много добре разбирам желанието да свалиш килограми, но не започвай никакви глупави диети! Само на 15 си в момента се развиваш! Има и други начини! Освен това килограмите на човек подлежат на промени, но ако сега си правиш неуместни опити с организма можеш дори да си навредиш на развитието,а това после не се поправя.

А ако някой те посъветва на 15 да се подлагаш на диетата на не занм си кой си просто му тегли една!
    Das Feuer liebt mich

Може да отслабнеш с аеробика също Иии намали тестените изделия и газираното,без да спазваш диети А колкото до прическата.. и мойта е такава само дето е по къса..незнам изправяй я къдри я кфото искаш прави Успех
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    до училището има доста време, т.е ще успееш
    има много приятни диети, пък и направо както каза Малти махни тестеното, газираното, мазното, сладкото с подходящо натоварване ще свалиш желаните килограми
    пък и махни ти тея килограми ... важно е как изглеждаш

Успех ти желая и да ни се похвалиш за резултатите
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не е само да искане
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Не е само да искане
    и писане във форуми.

Сядаш,четеш.правиш упражнения за бедра+кардио,ако трябва и на фитнес ходиш,махнеш "храните"-боклуци,НЕ гладуваш (както ти предложиха при доц.Байкова) и имаш търпение
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Просто се ограничавай и спорт.
    Успоредно с това което правиш,можеш да спреш хляба,сладките неща и да си установиш режим на хранене Тичай,карай колело,запиши се на танци,аеробика,тае-бо ако щеш,то даже е много ефективно.

Има варианти много,просто води здравословен начин на живот

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    скъси дължината на косата и махни тия кичури
    бритона предлагам да го оставиш,прибави малко обем и всичко е ок
    само да не замязаш на емо
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

мммм никакви диети ... Аз бих ти препоръчала рано сутрин да ходиш да тичкаш около 2 часа в парка в градченцето ти ... сутрин да ядеш плодове...да ограничаваш хляба и да не ядеш много мазно. Пии повечко вода. А относно ква прическа да си напраиш не те знам фешънче ли си или метълче или рапърче тъй че кажи мога ти дам много съвети

Мега фен Аватара на ameli
    може ли твоя снимка, за да ти предложим какво можеш да направиш с косата си и дали вобще е нужно да ги сваляш тея 5кг
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ем вижте в профила ми снимките понеже регистрацията ми е от скоро и не ми дава да кача...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си