.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

добър в леглото ?

Така това е въпрос може би най вече към момичетата.Я кажете по какъв критерии определяте дали едно момче е добро в леглото? какво трябва да прави за да кажете "той е добър в леглото" или съответно къде бърка за да не е добър в леглото?от какво зависи?Този въпрос ми е интересен от известно време...

трябва да имаме голямо въображение за да се харесаме на моми4етата в леглото

Супер фен Аватара на l0lz
    Бърка в бурканите с компот и лютеница. >.<

Мега фен
    Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.

Мда Feelmypain се изказа доста добре Твърде относително е ... някой девойки обичат яко хард, други пък обичат нежен чувствен секс, но ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти значи си добър

Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.

Какво значи да си добър в леглото, ами да не правиш лоши работи предполагам
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.
    +1 и аз съм на същото мнение!
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Като ти чета последните постове ми се струва, че си го ударил повечето на хумор.. btw нищо лошо не искам да кажа с това, просто ми направи впечатление, че преди пишеше супер дълги и ... точно изказани мнения.. а сега и хумор добавяш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Добрия са ми казвали, се познава по това, да е универсален и да усеща всеки един момент как да действа. И да свършва, КОГАТО ТОЙ РЕШИ, а не да му идва от секса.

Цитирай Първоначално написано от puhinka93
    Като ти чета последните постове ми се струва, че си го ударил повечето на хумор.. btw нищо лошо не искам да кажа с това, просто ми направи впечатление, че преди пишеше супер дълги и ... точно изказани мнения.. а сега и хумор добавяш
    Ми, има нещо такова Задават се въпроси, чийто отговор е страшно труден и изисква тонове изписани работи, за това викам дай да се пошегувам. Пък и ако си чувала за обратната логика, ще знаеш, че най-добрия начин да разбереш какво едно нещо е, е като разбереш какво не е Всичко останало е доброто
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Гледай Какво искат жените. Трябва все едно да си в главата на жената Айде, че ей сега ще ме предупредят

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Кирилицата е задължителна!
    Редактирано от Punisherrr

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    +1 и аз съм на същото мнение!
    ++++

Град
    Милано
    Доста относително е!
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Град
    Знам ли и аз,майна
    Според мен баце,трябва да се плющи яко като коча на село,напрао трябва да й хвръкнат зъркелите от зор и да й са разместат червата ти каам

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.
    точно така \/

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Всеки е различен и харесва различни неща. Няма как да се харесаш на всички жени. Важното е да си себе си и да си се отпуснал. Ако тръгнеш да му мислиш ами сега от тук ли да я погаля, от там ли да застана.. Няма да ти се получи. Това е природа, идва ти отвътре

Град
    неизвестно
    Яко да плющи, да не говори, да получава оргазми на 10 секунди, да ти се възхищава на члена и да прави квото и кажеш.

МНОГО НЕЖЕН И ВНИМАТЕЛЕН!ГРУБИТЕ МЪЖЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ!

Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от gren
    Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
    Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.

най вероятно ако креща от кеф си е свършил работата

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.
    Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. Глупости на търкалета

Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. Глупости на търкалета
    Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си