- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- добър в леглото ?
Така това е въпрос може би най вече към момичетата.Я кажете по какъв критерии определяте дали едно момче е добро в леглото? какво трябва да прави за да кажете "той е добър в леглото" или съответно къде бърка за да не е добър в леглото?от какво зависи?Този въпрос ми е интересен от известно време...
трябва да имаме голямо въображение за да се харесаме на моми4етата в леглото![]()
Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.
А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.
Мда Feelmypain се изказа доста добреТвърде относително е ... някой девойки обичат яко хард, други пък обичат нежен чувствен секс, но ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти значи си добър
![]()
![]()
Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.
Какво значи да си добър в леглото, ами да не правиш лоши работи предполагам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1 и аз съм на същото мнение!Първоначално написано от AceXe
There is no right or wrong, only fun or boring
Като ти чета последните постове ми се струва, че си го ударил повечето на хумор..Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
btw нищо лошо не искам да кажа с това, просто ми направи впечатление, че преди пишеше супер дълги и ... точно изказани мнения.. а сега и хумор добавяш
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Добрия са ми казвали, се познава по това, да е универсален и да усеща всеки един момент как да действа. И да свършва, КОГАТО ТОЙ РЕШИ, а не да му идва от секса.
Ми, има нещо таковаПървоначално написано от puhinka93
![]()
Задават се въпроси, чийто отговор е страшно труден и изисква тонове изписани работи, за това викам дай да се пошегувам. Пък и ако си чувала за обратната логика, ще знаеш, че най-добрия начин да разбереш какво едно нещо е, е като разбереш какво не е
![]()
![]()
Всичко останало е доброто
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Гледай Какво искат жените. Трябва все едно да си в главата на жената![]()
![]()
Айде, че ей сега ще ме предупредят
![]()
![]()
Кирилицата е задължителна!
Редактирано от Punisherrr
++++Първоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доста относително е!
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Според мен баце,трябва да се плющи яко като коча на село,напрао трябва да й хвръкнат зъркелите от зор и да й са разместат червата ти каам![]()
Всеки е различен и харесва различни неща. Няма как да се харесаш на всички жени. Важното е да си себе си и да си се отпуснал. Ако тръгнеш да му мислиш ами сега от тук ли да я погаля, от там ли да застана.. Няма да ти се получи. Това е природа, идва ти отвътре![]()
Яко да плющи, да не говори, да получава оргазми на 10 секунди, да ти се възхищава на члена и да прави квото и кажеш.
Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.Първоначално написано от gren
най вероятно ако креща от кеф си е свършил работата![]()
Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат.Първоначално написано от Xitap
![]()
Глупости на търкалета
![]()
![]()
Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!Първоначално написано от Ilikeliljon